Frantik Odesláno 29. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 Me proste přijde super, ze se vrátí z NHL, dostane Kladno do extraligy, pak sice spadne, ale pak to proste dokáže znova Ten příběh me baví a Jarda taky. Takže ja mu to přeju a Kladnu taky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Mě už nebaví, jak ho vidím na ledě. Kdysi jsme ho žral, ale teď už mi to přijde, jako zoufalství, jak se posouvá na ledě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 V 29. 4. 2021 v 18:19, kuncák7 napsal: No, potrenovat by měl. Furt ho obdivuju, ale letos mu to moc nešlo a extraliga je o level výš Rozšířit No, já mám obavu, že hlavně finančně - je potřeba trochu platit nějaký hráče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 V 30. 4. 2021 v 14:34, marosh napsal: Mě už nebaví, jak ho vidím na ledě. Kdysi jsme ho žral, ale teď už mi to přijde, jako zoufalství, jak se posouvá na ledě. Rozšířit S tím se asi dá souhlasit. Tak snad v extralize pochopí, ze na led uz to nebude, ale ze mimo led muže udělat mraky práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Tak na ctk byl s nim vcera rozhovor, kde to trochu vysvetluje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 V 30. 4. 2021 v 15:02, Frantik napsal: S tím se asi dá souhlasit. Tak snad v extralize pochopí, ze na led uz to nebude, ale ze mimo led muže udělat mraky práce Rozšířit Tak o tom žádná, pičovole. Oholí se, vlasy jebne do culíku a místo ribana na sebe hodí sako a stoupne si na lávku. A doma to konečně pustí do toho mladého masa, co má...Bo, plýtvat takovým genofondem je zločin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 No nevim vole jestli to ma takhle rozmysleny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Ač je to fajn člověk, tak dost pochybuju, že je schopen být něco jako Straka pro Plzeň. Rozhodně ne na střídačce jako trenér. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Kunčáku, jenom se chci ujistit. Ty jsi Jardu Jágra označil za fajn člověka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 V 30. 4. 2021 v 19:38, Bert napsal: Kunčáku, jenom se chci ujistit. Ty jsi Jardu Jágra označil za fajn člověka? Rozšířit Ano, znám ho osobně i jsem proti němu hral- z tohodle pohledu je velice příjemnej a vtipnej. To, že není úplně chytrej či jeho politické směrování a vyjadřování mimo sport, to ve vlákně o hokeji a sportu nekomentuju :-). Tohle se musí odlišovat. Takže z pohledu sportu a neoficiálních srazu je to fajn člověk :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noro.svk Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvoloda Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 Kdyby si ten Petr aspoň nechal od cesty ty silácký řeči.. Zase hoříme jak papír.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 Ono nemá cenu se nad tímhle ani pozastavovat. Naši jsou zcela po zásluze venku a můžeme se věnovat hezkému, rychlému a modernímu hokeji v semifinále. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 Romane, dnes jsem projížděl seznam posil na novej ročník a Dědek pustil kacku :-)). Vy nakonec budete toho Salfickyho milovat :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 V 4. 5. 2021 v 17:36, kuncák7 napsal: Romane, dnes jsem projížděl seznam posil na novej ročník a Dědek pustil kacku :-)). Vy nakonec budete toho Salfickyho milovat :-)) Rozšířit Tak koukni na Zlín a smíchy se neudržíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 V 4. 5. 2021 v 17:36, kuncák7 napsal: Romane, dnes jsem projížděl seznam posil na novej ročník a Dědek pustil kacku :-)). Vy nakonec budete toho Salfickyho milovat :-)) Rozšířit Salfu alias hlavu na spalku nikdy milovat nebudeme. Ten tady lidi jen sere. Posily na papíře vypadaji výborně. Uvidíme v praxi. Je tady jeden faktor, který mimo Pardubice myslím že není moc vidět. Richard Král je dobrý trenér k junkům, a loni nedokázal vyždímat potenciál Kousala, Koláře ani Nakládala. Kvetou pod ním spíš mladý - Blummel, Hrádek, Rohlík.... Takže může k nám přijít jakákoli hvězda, otázka jestli ji Ríša zvládne. Mluví se ještě o Radilovi, Musilovi a Zohornovi. Ale snad bude ta příští sezóna dobrá. Ti noví kluci vypadají, že to mají v hlavě srovnaný. Mluvil jsem se Sashatorem o Frodlovi, prý charakterově bezvadný borec, brána bude hodně silná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 V 4. 5. 2021 v 18:04, guzmic napsal: Tak koukni na Zlín a smíchy se neudržíš... Rozšířit Jenže vy si nevážíte tv experta a propustiti ho, tak se nediv :-))). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 V 4. 5. 2021 v 18:06, Roman I. napsal: Salfu alias hlavu na spalku nikdy milovat nebudeme. Ten tady lidi jen sere. Posily na papíře vypadaji výborně. Uvidíme v praxi. Je tady jeden faktor, který mimo Pardubice myslím že není moc vidět. Richard Král je dobrý trenér k junkům, a loni nedokázal vyždímat potenciál Kousala, Koláře ani Nakládala. Kvetou pod ním spíš mladý - Blummel, Hrádek, Rohlík.... Takže může k nám přijít jakákoli hvězda, otázka jestli ji Ríša zvládne. Mluví se ještě o Radilovi, Musilovi a Zohornovi. Ale snad bude ta příští sezóna dobrá. Ti noví kluci vypadají, že to mají v hlavě srovnaný. Mluvil jsem se Sashatorem o Frodlovi, prý charakterově bezvadný borec, brána bude hodně silná. Rozšířit Krále jako trenéra neznám, ale myslím, že když chytnete začátek, tak to ukočíruje. A i obranu budete mít slušnou. Se Salfou jsem to myslel hodně žertem :-)), abych tě popichl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 V 4. 5. 2021 v 18:06, kuncák7 napsal: Jenže vy si nevážíte tv experta a propustiti ho, tak se nediv :-))). Rozšířit Mě se tam Hosták líbil, aspoň se snažil... letos mě nejvíc sere jeho odchod a ve fotbale, že pustili Jiráčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 (upraveno) Obrana, to je otázka. Já nechci zase kverulantsky pičovat, ale Košťálek má klauzili, že by mohl jít ven. Ten Kanadýr vypadá hodně dobře, Jinak tam je obrana z loňska a z nIch si dělala Boleslav ve čtvrtfinále prdel. Beci nad 30 let obrovský, pomalí. A letos o rok starší. Dynamu chyběli brusliví beci 25-30 let. Ty noví kluci jsou dobrej kauf, snad to klapne. Upraveno 4. května 2021 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se