Přejít na obsah

HOKEJ

Návštěvník maxipesfik

Doporučené příspěvky

1) tak, větší majetek možná má, ale Pardubice mají největší rozpočet v lize, to je snad fakt.

3) tak proč ho tam kurva bral, museli vědět jaký Varaďa je, takže buď mu dám šanci na práci, nebo se nemůžu divit, že mi to potom někdo hodí na stůl.

4) vždyť to tak je často, kolikrát český hokej nehrál nejlepší hokej a měli placku, tak to funguje od začátku hokeje.

5) Dědkovi jsem to nepřál za jeho arogantní chování v mých očích a pokud Tě to urazilo, tak se omlouvám.

můj názor je, že jen prachama se to uhrát nedá, chce to dobře namíchat tým+trenéra a hlavně partu a to v Třinci sakra dobře umí. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě to neurazilo. Pardubice byly oblíbeným týmem, když byly v lize za blbečky na hraně spadnutí. Že si teďka do nás každý kopne, je logické. 
fakt se nechci hádat. Já na hokej nesnáším úplně jiné věci. Nebezpečné zákroky na hlavu, hrazdy metr od prken, držení a simulování. Žalování u zeber. Hrozně slabé rozhodčí. Politika financování klubu je pro mě vedlejší. Pardubice hrály hovno, i když měly rozpočty dobrý. Zajímavá je Olomouc nebo Karlovy Vary, který prachy nemají… Tam je ten skromný přístup sympatický. Moder rve peníze do Třince od roku 2010. To nejsou žádní chudáčci.
Na ty výtlemy si můžu otevřít socky. Tam jich bude…

jen mě fakt zajímalo, proč ty, který myslím fandí Zlínu a kterého považuju za normálního jedince ( na základě vystupování tady, osobně se myslím neznáme), má škodolibou radost z něčí prohry. 

Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři

Jenom drobná poznámka, z Třince nebyl Varaďa vyhozen, odešel najednou sám. Vyhozen byl z Pardubic, po celkem "nechutném", top týmu nepříslušícím PR divadle.

Stejně tak, jak ty "nesnášíš Hradec, Spartu, Třinec", tak někdo nesnáší Dědka. Čistě jenom kvůli jeho charakteru. Jsem přesvědčený o podobném stylu myšlení v kabině Pardubic a podle mě je právě toto důvod, proč nemáte titul.

Odkaz ke komentáři

Co chybělo Spartě i Pardubicím byla pokora. V rozhovoru jeden z hvězdných útočníků Sparty říkal ať si Voženílek hraje s pukem za bránou kolik chce, že ho pak stejně vždy ztratí. Jak ho ztratil v šestém zápase asi všichni víme. Před startem finálové série Sedlák už pro jistotu začal s tím, že Třinec straně fauluje. Místo aby se starali o svou hru, starají se o soupeře... Když se někoho z Třince zeptali na to, že prohrávají 0:3 se Spartou, že to ještě nikdo neotočil, řekl kdo jiný než my?

Ad Dědek. Nevím, jediný majitel, který v loňském play off Tweetoval v průběhu zápasu a stěžoval si na rozhodčí, neustále tlak přes média. Kacetl je prý brutálně agresivní. Vystoupení Zadiny oproti Antošovi bylo taky velice profesionální. A když loni po vyřazení Pardubice zařídili stop Hudáčka na tři zápasy finále, to bylo fair play až za roh.

Kdyby dva nejlepší beci Pardubic nehráli, Sedlák byl na 50% a hrál se zraněním a ještě jeden top útočník byl out, tak by se snažili hrát to stejné co Třinec...

#clowntown 

Mistři!!!

Odkaz ke komentáři

@luidis Ok, z Třince odešel.  Hodil do hajzlu  smlouvu do roku 2027 a vůbec v tom roli nehrál Peterek. Moje nepŕesné vyjádření.  Tomu druhému odstavci nerozumím a asi rozumět nechci.  Hradec nesnáším kvůli fanouškům, kteří tady dělají bordel při každém zápase, Sparta je věčný rival a Třinec mi je protivný svým hokejovým projevem. Simulování, teatrální pády drobné hákování, držení.  Naopak jejich taktiku a disciplínu celkem obdivuju.  Můžu se prosím zeptat, kolikrát jsi viděl Pardubice hrát, s Dědkem jsi mluvil a jak vidíš do kabiny Dynama?  Abych se dozvěděl něco o charakteru.  
Tak si to tam užijte, bez zášti gratulace k vítězství. Už jsem psal, že jsme si to prohráli sami. A jestli vám k tomu blažení pomůže jebat do soupeře  prosím, vaše rozhodnutí. 

Odkaz ke komentáři

před 11 minutami, Mr. Sandman napsal:

A když loni po vyřazení Pardubice zařídili stop Hudáčka na tři zápasy finále, to bylo fair play až za roh.

Nemám rád, když meleme něco bez důkazu. Ať všichni vidí, o čem píšeš. Třetí do souboje, bez úmyslu hrát puk, v plné rychlosti na hlavu. Hrál jsi někdy hokej? Jen abys mêl představu, co je to za intenzitu. Jestli máš problém s tím, že za to šel na tři zápasy do hajzlu, ať hraje proti komukoli v prvním zápase sezóny nebo finále, tak si psát nebudeme ju? 
https://tv.isport.blesk.cz/video/8307049/pardubice-trinec-hudackova-vrazda-vuci-sedlakovi-demolice-do-hlavy.html

Odkaz ke komentáři

Tak já tady lehce napíšu, protože ty aktéry lehce znám.

Předně Modér s Chrenekem mají v železárnách stejný podíl. Hlavní partner je Modér a je to maniak do toho hokeje. Dost tím žije stejně jako vsichni kolem železáren. Jakože Generální atd jezdí s hráčema na soustředění. Historicky do toho taky asi chtěli hodně kecat, což jim škodilo. Podobný problém teď myslím mají ty Pardubky.

Dědek je celkem specifický člověk. On je hrozný trémista, docela koukám, že teď veřejně vystupuje. pamatuji si, že když dělal jen golf, tak předal vítězi cenu, řekl thank you a rychle utekl. 

Je ale teda mega schopný a srdcař, asi ve všem. Trochu mě teda sere, že když pro něj bývalí kolegové dělali, tak si na konci řekl o slevu třeba 50-100tis z faktury vždy a teď tam cpe tyhle prachy :D Ale to je on. Do všeho pak jde po hlavě. Znám teda i Šmidberského, co to měl předtím a to je naopak úplný salámista.

Pro hokej je to vše přínos. Já ty topení těchto peněz v profi sportu moc nechápu, v hokeji už vůbec. Ale pro hokej to je určitě dobře. Ti lidi tím žijou a zrovna pánové z Třince i pro ten region. Vlastně si jich lidsky celkem vážím narozdíl od jiných, byť mě třeba historicky občas srali. Ale tak zase ono to taky není jednoduché a upřímně já jsem rád, že jsem celkem "chudý" a nechodí mi furt někdo pochlebovat a o něco si říkat. Jakože třeba zrovna v Třinci na hokeji mě to strašně sralo. Všichni chtějí být jejich nejlepší kamarádi a hlasitěji se zasmát jeho vtipu, peklo...

Jo a Janči má mnohem víc než 2x Dědek, i proto se divím, že on do toho takto sype. Třeba ten projekt té nové haly už je na něj velké sousto si myslím. A znovu bych se vrátil k těm fakturám :D 

Jo a Varaďa je úplný maniak, ono je s ním prostě těžké pořízení. Občas to pak nejde. Z Třince vlastně odcházel on ze stzejného důvodu proč byl odejit z Pardubek. Chtěl rozhodovat i o tom kdo na hale uklízí atd.. Pak je to složité s lidmi vyjít...

Odkaz ke komentáři

Mimochodem, tohle o tom hitu řekl Sedlák... Je to prostě hokej, hrajeme tvrdě. Zrovna tady určitě nebyl problém, že by chyběl respekt k soupeři. V téhle sérii nebylo nic zákeřného. Všechno férové – tvrdé srážky ano, když byl faul, přišlo vyloučení… Neměl jsem s třineckou hrou problém, žádné úmyslné sekery nebo lokty nepřicházely.

Odkaz ke komentáři

Nikde nepíšu o tom, abys držel hubu, když jsi nikdy nehrál hokej, 🙂. Psal jsem, jestli si umíš představit tu intenzitu úderu. Takže lehké upozornění, že si dáváš klackem přes záda sám.

Že něco říká sedlák není vůbec relevantní.  Jde všeobecně o zdraví hráčů. Sedlák je otřískaný NHL, ustojí ran, co málokdo. 
Ale výklad pravidel je jasný. Změny pravidel IIHF z roku 2021 Článek 48. Úder do hlavy. Tak si to trochu sestuduj. 
A strom hokejové hantýrce znamená, že se hráči postaví rozjeté mu  protihráči s rukama dole a sestřelí ho. Tak čus 😂😂

Odkaz ke komentáři

Oba týmy jsou extrémně nesympatické tak se nehádejte kdo je lepši nebo horší. Ale hokej sem si užil a ten 7 zápas byly lepší pardubky. Rozhodující gól byl teda jako ze špatné komedie ( pro pardubky).

Co mě zaráží jsou ty omalovánky na ledě pardubic. Dresy taky otřes. Ještě můžou přidat dalši sponzory tetovačkou na čelo hráčů.

Odkaz ke komentáři

No z toho ledu se mi chce blít.i z těch dresů 🙂

edit: Ale já se nikdy nehádám, kdo je lepší. Třinec je lepší. Protože Pardubice posraly 1. a 6. zápas.  . Proto Třinec vyhrál. O tom žádná. Jenom jsou tady pardálové trochu natlakovaný já nechápu proč. To je samý bezcharakterní Dědek, ubrečený Sedlák, možná za chvilku přijde na řadu svině Zohorna. 🙂 Asi by to chtělo froté ručník a vlažnou vodu. 

Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři

před 20 minutami, Roman I. napsal:

No z toho ledu se mi chce blít.i z těch dresů 🙂

edit: Ale já se nikdy nehádám, kdo je lepší. Třinec je lepší. Protože Pardubice posraly 1. a 6. zápas.  . Proto Třinec vyhrál. O tom žádná. Jenom jsou tady pardálové trochu natlakovaný já nechápu proč. To je samý bezcharakterní Dědek, ubrečený Sedlák, možná za chvilku přijde na řadu svině Zohorna. 🙂 Asi by to chtělo froté ručník a vlažnou vodu. 

Lidi se háhají po těch internetech a přitom bych řekl že hráči obou týmů už jsou někde vytlemený a přemýšlí jakého poršaka si za tu sezónu koupí. (zaslouženě)

Odkaz ke komentáři

Manažer Kusý, dej mu pánbu lehké nebe, jednou řekl. Z ekonomického hlediska je nejlepší prohrát 7. zápas finále doma. Shrábneš vstupné a ušetříš na tučných odměnách za bonus.

Hráče ta prohra v 7. zápase bude strašit. Oni mají v palici nastaveno vyhrávat. A ví, že ta extraliga je hrozně vyrovnaná a že se ta šance nemusí opakovat. Jednou na pivě mi standa Procházka, pardubická a liberecká opora ke konci kariéry řekl. Romane, hraju to celej život a chtěl bych něco vyhrát. Neměl jsem to štěstí.

Odkaz ke komentáři

před 15 minutami, Mr. Sandman napsal:

Hmm, Jeřábek, Marinčin, Nestrašil by mohli vykládat.

Zadina vám to prokoučoval, s vaším týmem a třineckým oslabením jste měli vyhrát 4:1

Ty mě nepřestáváš bavit.

Jeřábek - podražení Pánika Nestrašilem, blbě spadli. Jeřábek i Nestrašil za Pánikem . U něj mě daleko víc sraly ty píčoviny ve finále po odpískání. Magor.

Marinčin - po odehrání puku se rozbalil a dostal ránu. Projeď si to rozfázované a zjistíš, že Sedlák nasazoval k hitu přesně v okamžiku, kdy odehrával puk. Ruce dole. Marinčínova blbost. Každý hokejový trenér by mu řekl jedno. Jestli chceš spáchat sebevraždu, tak to nedělej v mém týmu..

Nestrašil - Normální souboj u mantinelu, nikdo neprotestoval, ani Třinečtí. Takových soubojů jsou v hokeji mraky.

Žádné mu z nich zranění nikdo nepřeje a naopak, ať jsou brzy zdraví. 

Ano, takhle domlácený Třinec jsme měli přejet 4:1. Nepřejeli tak čumíme.

Odkaz ke komentáři

Hokej mě bavil, víc jsem to přál Perníku, nevyšlo to škoda.

Dědek je sakra šikovnej a každou vynaloženou kačku má dobře spočítanou ( a proč taky ne, když si to jinej neumí pohlídat, tak by byl hloupej ).

Nezlobte se jinak na mě, ale nebejt těhle "srdcařů"  co to uměj, tak hrajem na nejmodernějším stadionu alá Litvajz či Olmík. Takže ač občas zanadávám, tak jsem za Straku, Jágra, Zábranskýho, a níž Čalouna, Hostáka a nakonec i Klímu, velice rád. Jo a u nás Bednář a Eliáš ( to už tak rád nejsem ).

Odkaz ke komentáři

Tenhle Třinec - koho to ještě zajímá, v hokejové LM udělali akorát velkou ostudu, bo to není tým na běžné zápasy na mezinárodním poli, jen na českou čudlu v play-off. 

Ale hokejová 18 to skoro zvládla s Kazachstánem, prohráli jen těsně. 🤠

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...