kuncák7 Posted January 2, 2024 Report Posted January 2, 2024 před 31 minutami, xbraj19 napsal: První třetina byla n 1 ale zbytek měli teda pořádnou z prdele kliku. Nojo, ale celkem to o tom je. Co se dívám, tak to vždy stojí na gólmanech a zprdelekliky. Nagano nebylo výjimkou (urco pamatuješ prvni třetinu z amikama či zápas s Kanadou) .Ale musí tomu jít naproti a to jsem třeba v prvním zápase neviděl .
guzmic Posted January 2, 2024 Report Posted January 2, 2024 před 1 minutou, kuncák7 napsal: Nojo, ale celkem to o tom je. Co se dívám, tak to vždy stojí na gólmanech a zprdelekliky. Nagano nebylo výjimkou (urco pamatuješ prvni třetinu z amikama či zápas s Kanadou) .Ale musí tomu jít naproti a to jsem třeba v prvním zápase neviděl . Už jsem psal všem kolegům v práci. počítám, že zítra dostanu na tlamu.
kuncák7 Posted January 2, 2024 Report Posted January 2, 2024 Právě teď, guzmic napsal: Už jsem psal všem kolegům v práci. počítám, že zítra dostanu na tlamu. To ti patří:-). My to proste s bratrama ještě moc prožíváme ( mě ta prohra s..e ještě teď). Tihle už je berou jako normální cizince
geometr Posted January 4, 2024 Report Posted January 4, 2024 To byl velkej hnus ti rozhodčí v obou semifinále MS dvacítek.
geometr Posted January 5, 2024 Report Posted January 5, 2024 (edited) To je neskutečný, to jsem snad ještě neviděl. Jsou to borci ! ! ! Za minutu jsme to s nima vyřídili... Edited January 5, 2024 by geometr
kuncák7 Posted January 5, 2024 Report Posted January 5, 2024 Byl to hokej svázanej taktikou, pastva pro oči, presne dle přísných pokynů trenérů v taktice :-)))). Ty woe, nervy s parádním koncem. Tohle se už nevidi ani u mladších žáků.
eloga Posted January 5, 2024 Report Posted January 5, 2024 (edited) kua, byli lepší než PASTA, skoro, ale 4 flastry za 50 sec. No kde se to vidí?? Parádní gol č.7. Super. Edited January 5, 2024 by eloga ed
vwtyp11 Posted January 6, 2024 Report Posted January 6, 2024 Tak jsem včera navštívil nasi EXTRAligu, shodou okolnosti přijela 68. no, když ses majitel klubu, jdes na presilovku a kluci ti prihrajou jednou a radši to mydlii v rohu, myslím, ze je cas odejit…
shewcza Posted January 6, 2024 Report Posted January 6, 2024 Přál bych mu jiný konec, tohle není dobré odcházení. Chápu, že na vrcholu se odchází těžko, ale budeš navždy král a tak si tě i lidi budou pamatovat...
geometr Posted January 9, 2024 Report Posted January 9, 2024 Hmm... https://www.idnes.cz/hokej/extraliga/brankar-hudacek-bude-chytat-v-nemecku.A240108_231454_hokej_pbi
simbian Posted January 18, 2024 Report Posted January 18, 2024 Konec Varadi v PCE .... docela překvapení ne???
guzmic Posted January 18, 2024 Report Posted January 18, 2024 PCE nechtějí titul, jinak to nevidím a ne že by mě to nějak štvalo.
Recommended Posts