Jump to content

HOKEJ

Recommended Posts

Posted
před 31 minutami, xbraj19 napsal:

První třetina byla n 1 ale zbytek měli teda pořádnou z prdele kliku.

Nojo, ale celkem to o tom je. Co se dívám, tak to vždy stojí na gólmanech a zprdelekliky. Nagano nebylo výjimkou (urco pamatuješ prvni třetinu z amikama či zápas s Kanadou) .Ale musí tomu jít naproti a to jsem třeba v prvním zápase neviděl .

Posted
před 1 minutou, kuncák7 napsal:

Nojo, ale celkem to o tom je. Co se dívám, tak to vždy stojí na gólmanech a zprdelekliky. Nagano nebylo výjimkou (urco pamatuješ prvni třetinu z amikama či zápas s Kanadou) .Ale musí tomu jít naproti a to jsem třeba v prvním zápase neviděl .

Už jsem psal všem kolegům v práci. 😂

počítám, že zítra dostanu na tlamu. 

Posted
Právě teď, guzmic napsal:

Už jsem psal všem kolegům v práci. 😂

počítám, že zítra dostanu na tlamu. 

To ti patří:-). My to proste s bratrama ještě moc prožíváme ( mě ta prohra s..e ještě teď). Tihle už je berou jako normální cizince 

Posted

Byl to hokej svázanej taktikou, pastva pro oči, presne dle přísných pokynů trenérů v taktice :-)))). Ty woe, nervy s parádním koncem. Tohle se už nevidi ani u mladších žáků.

Posted (edited)

kua, byli lepší než PASTA, skoro, ale 4 flastry za 50 sec. 🧐

No kde se to vidí?? Parádní gol č.7. Super.

Edited by eloga
ed
Posted

Tak jsem včera navštívil nasi EXTRAligu, shodou okolnosti přijela 68.

no, když ses majitel klubu, jdes na presilovku a kluci ti prihrajou jednou a radši to  mydlii v rohu, myslím, ze je cas odejit…

Posted

Přál bych mu jiný konec, tohle není dobré odcházení. Chápu, že na vrcholu se odchází těžko, ale budeš navždy král a tak si tě i lidi budou pamatovat...

• 2 weeks later...
Posted

PCE nechtějí titul, jinak to nevidím a ne že by mě to nějak štvalo. 🧐