childe Odesláno 11. května Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května Mrázkova úspěšnost je stejná jako kdyby si tam stpupnul kdokoliv kdo by šel zrovna okolo. První třetina 6 střel...3 góly. Naštěstí pak už na něj moc střel nešlo. Snad už se na MS do branky nepostaví, teda pokud je trenér soudný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. května Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května Ja bych Mrázka nezatracoval, neslo na nej poradne nic a nemel se kde chytit. A jak jsem byl rozmrzelej z opetovne nominace Cervenky, tak se mu v duchu omlouvám, bez něj by to bylo po dvouch zápasech hodně smutny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 12. května Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května Jsem na tom stejně. Velice se Červenkovi omlouvám a smekám klobouk! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 12. května Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května před 18 minutami, kuncák7 napsal: Ja bych Mrázka nezatracoval, neslo na nej poradne nic a nemel se kde chytit. A jak jsem byl rozmrzelej z opetovne nominace Cervenky, tak se mu v duchu omlouvám, bez něj by to bylo po dvouch zápasech hodně smutny. Presne, navic ten treti gol noru padl po skvele (az trochu necekane) akci a to se snad ani chytat nedalo. Jak se kluci ve druhe tretine zlepsovali, rostlo i jeho sebevedomi.. A Cervenka fakt zatim jako ten pravy kapitan a tahoun! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilot77 Odesláno 12. května Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května V 10. 5. 2024 v 20:36, odjinud napsal: Letos je to na jistotu... takhle jsem o tom nepřemýšlel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 12. května Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května Je fakt, že Červenka mě taky překvapil a to velmi příjemně. A ohledně Mrázka ty střely na rozchytání pustil což moc optimismu "vzadu" nepřináší a pokud to bude s kvalitnější týmy než je Norsko, tak by ten risk, že se rozchytá nemusel vyjít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 12. května Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května Jsem moc zvedavej, jak to vyhodnotej treneri. Jestli dali prednost Mrazkovi pred Vejmelkou, tak ani nechci domyslet, v jak spatny forme Vejmelka je Ale Mrazek je imho dobrej brankar, tak by se z toho vcerejska mel umet oklepat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.P.007 Odesláno 13. května Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května Tak to vypadá, že po dnešní noci posílí tým David Pastrňák . I když bych mu moc přál postup do finále Východní konference NHL. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 13. května Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května Asi je to tím hokejem, že mi trubka nabízí tyto videa. Každopádně doufám, že se Radko Gudas neutrhne ze řetězu Biggest Radko Gudas Hits https://m.youtube.com/watch?v=mR2ySUc1fC0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno 13. května Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května Hokej je tvrdá hra, ale Gudas je psychopat na bruslích.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 13. května Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května před 26 minutami, TomTomTom napsal: Hokej je tvrdá hra, ale Gudas je psychopat na bruslích.. Az tak horky to myslim neni. Nejaky skraloupy v kariere ma, ale psychopat imho neni. A ten cirkus, co ted delaj Finove, je imho trapnej. Kdyby se mu Gudas nevyhnul, tak ted mozna lezi ve spitale misto toho Fina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. května Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května Poslouchám ty Slováky a po očku občas kouknu a zatím mě hodně příjemně překvapujou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 13. května Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května před 47 minutami, kuncák7 napsal: Poslouchám ty Slováky a po očku občas kouknu a zatím mě hodně příjemně překvapujou. Tak snad ten zaver zvladnou. Zatim parada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. května Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května Neuveritelnej kokotismus Slováků, kteri od druhé třetiny za stavu 4:1 vyhazují puky a brani. Teď je to 4:4 a oni to jeste projedou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 13. května Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května Tak nakonec až v prodloužení. To chtěli udělat napínavé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. května Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května Tak nakonec tam propadla jedna v prodlouzeni, tak aspoň tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 13. května Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května Před hodinou, honza71 napsal: Tak snad ten zaver zvladnou. Zatim parada. Tak jsem to dramo privolal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. května Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května před 20 minutami, honza71 napsal: Tak jsem to dramo privolal Jo, ja taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 13. května Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května Hmm, tak dneska nám to nevyšlo Přitom si myslím, že jsme na to měli. Každopádně rozhodčí se dneska tedy předvedli..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. května Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května Nejen dneska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se