kuncák7 Odesláno 15. února Nahlásit Odesláno 15. února Nějak mi přijde, že kluci z NHL berou OH jako velkou párty. Ale co, furt to beru jako zápasy na rozehrání. Dulezitej bude až ten další zápas.
bobi Odesláno 15. února Nahlásit Odesláno 15. února před 1 minutou, kuncák7 napsal: Nějak mi přijde, že kluci z NHL berou OH jako velkou párty.
geometr Odesláno 15. února Nahlásit Odesláno 15. února (upraveno) No a jsme na začátku. Aha, tak už zas ne Upraveno 15. února uživatelem geometr
odjinud Odesláno 15. února Nahlásit Odesláno 15. února No jeste, ze jsem na to nesel ven nekam do hospody...
vraby Odesláno 15. února Nahlásit Odesláno 15. února před 4 hodinami, Gustaf napsal: Tyvle...prej že máme super gólmany Před olympiádou výběr z tolika dobrých gólmanů nějak nevyšel ale co , když nejsou góly nevyhrává se.
Gustaf Odesláno 15. února Nahlásit Odesláno 15. února Před hodinou, vraby napsal: Před olympiádou výběr z tolika dobrých gólmanů nějak nevyšel ale co , když nejsou góly nevyhrává se. Přijde mi to celkově úplně blbý, nesehraný, takový na náhodu. Ale třeba teď začneme cestu za medailí. Teď teprve turnaj začíná 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se