Přejít na obsah

HOKEJ

Doporučené příspěvky

Odesláno

To je příběh vhodný na zfilmování, ještě v lednu byli na dně tabulky. Včetně toho borce co v LV vsadil 400 usd na výhru SC pro St.Louis, když byli dole. :D TO nevymyslíš...  Berube, Binnington, O'Reilly klobouček. A celý manšaft šlapal skvěle a třeba pro veterána Bouwmeestera to dopadlo na výbornou včera, ten se taky na SC načekal. Ačkoliv jsem také fanda Bostonu od příchodu Bergerona, takže nějakejch 16 let. :D Tak jsem zvědav na příští rok. Hlavně bych rád viděl v prvním mužstvu Bostonu Jakuba Lauka, ten má taky co nabídnout.

Odesláno

JJ golman neskutečný. Pastrňák by včera nedal gól i kdyby se hrálo na 12 třetin. On jim ten první útok strašně propadává a na +- je to vidět. Jak jsem viděl jít Marchanda střídat v obranné třetině před gólem a 8 vteřin před koncem a uvolní tam hráče... , to by mě omylo. Jsem nemusel vstávat do pytle. Teď jsem dost nevyspaný a nasraný...  :lol2: Ale St.louis zaslouženě hlavně díky golmanovi a O'Reillymu

Odesláno

Ja nastesti Musel jit spat...Binnigton mel silenou haluz, mohlo byt po prvni tretine hotovo. 
Pasta se v te serii nejak hledal, preci jen byla cela ta serie fakt rezba, snad jeste dostane sanci si to vybojovat znova, je to porad mladoch. 

To je příběh vhodný na zfilmování, ještě v lednu byli na dně tabulky. Včetně toho borce co v LV vsadil 400 usd na výhru SC pro St.Louis, když byli dole. :D TO nevymyslíš...  Berube, Binnington, O'Reilly klobouček. A celý manšaft šlapal skvěle a třeba pro veterána Bouwmeestera to dopadlo na výbornou včera, ten se taky na SC načekal. Ačkoliv jsem také fanda Bostonu od příchodu Bergerona, takže nějakejch 16 let. :D Tak jsem zvědav na příští rok. Hlavně bych rád viděl v prvním mužstvu Bostonu Jakuba Lauka, ten má taky co nabídnout.

Pro Amiky perfektni story, to nedko zfilmuje :) jeste Pietrangelo sileny a samozrejme Tarasenko

Odesláno

Koukám jen na sestřihy, zápasy jsem nesledoval, takže můžu mít hodně zkreslený pohled. Ale ten Pastovo útok se mi už od semifinále nelíbil. Hráli hrozně sobecky, nájezdy 3 na jednoho zakončovali bez kombinace střelama z nesmyslných úhlů a v obraně byli tragický, Pasta i Marchand hráli bez jiskry. SLB si pohár zasloužilo. Týmovej výkon, bojovnost a tvrdost na samotné hranici, takhle má hrát vítěz.

Odesláno

No tak včera měli haluz, nějak se to Bostonuodráželo a "ani šroubek nenasadíš" Stav střel první třetiny Bost-STL 16:4, skóre 0:2 a to ještě tak 5x promáchli z mezikruží :D 

• po 3 týdnech...
Odesláno

Možná se v Pardubicích probudíme z několikaletého hodně špatného snu. Posily Jan Kolář, Robert Kousal, Jakub Štěpánek, Rado Tybor, Denis Kindl a  Corey Locke. Kdyby mi tohle někdo řekl před třemi měsíci, tak si budu ťukat na čelo, ale

The boys are back and they're looking for trouble? Nebudu zatím jásat, ale doufám, doufám, že to bude pěkný...

Odesláno

....., ale doufám, doufám, že to bude pěkný...

Moc Ti to preju (a hlavne nam). Tvoje turisticky, kulinarsky a vlakovy prihody se totiz ctou mnohem lepe, nez to fanouskovsky fnukani :)

• po měsíci...
Návštěvník eloga
Odesláno

Na ja, Daily Mirror jako bejk, to už ani Jágr nerozchodí.  :photo:  :photo:  Medailové generaci je přes 40 a jiní lepší skoro nejsou. Jen pár nadějných a to nestačí. Holt žít z podstaty je těžké a dlouho to nevydrží. 

• po měsíci...
Odesláno

Možná se v Pardubicích probudíme z několikaletého hodně špatného snu. Posily Jan Kolář, Robert Kousal, Jakub Štěpánek, Rado Tybor, Denis Kindl a  Corey Locke. Kdyby mi tohle někdo řekl před třemi měsíci, tak si budu ťukat na čelo, ale

The boys are back and they're looking for trouble? Nebudu zatím jásat, ale doufám, doufám, že to bude pěkný...

Možná i Vl. Růžička :lol2:

Návštěvník eloga
Odesláno

Pardubky nic moc, Kladno s Jágrem se snaží asi o něco více, ale když vyhodili perníkáři Rolinka tak o nich nepřemýšlím. 

Odesláno

Já o nich přemýšlím. Strašná banda č....ků. Fanoušek Dynama je diagnóza. Opravdu jsem nevěřil, že po zm...vi Salfickym muze prijit jeste vetsi. Peklo nema dno.

Odesláno

Romane, lituju tě, nevidím do toho, ale neměl Rolinek trochu zabojovat a hned to nebalit? Takhle to na mě zvenku trochu působí.

Odesláno

V Brne kapitanovi vytahnou dres ke stropu. V Pardubicich kapitana vypraskaji jako jako kluka. Rolas je kapitan mistru sveta a dvakrat zachranil Dynamu ligu. Ano, je tady lip, pane Charvate. ( primator mesta Pardubic, majoritniho akcionare HC Dynamo Pardubice.)

Návštěvník eloga
Odesláno

no a jaký tedy dresy maj v Pardubkách u stropu? Je tam aspoň Martinec?

Odesláno (upraveno)

no a jaký tedy dresy maj v Pardubkách u stropu? Je tam aspoň Martinec?

Mj. dresy mistru sveta, olympijskeho viteze a drzitele Stanley cupu :-)

V hokejovém klubu Dynamo Pardubice bylo zatím vyřazeno 11 čísel, a to dres s číslem 3 Martina Čecha, 5 Jiřího Dolany, 9 Dominika Haška, 10 Jiřího Šejby, 13 Vladimíra Martince, 16 Karla Macha, 17 Bohuslava Šťastného, 20 Vladimíra Dvořáčka, 20 Jiřího Nováka, 21 Milana Koďouska a 91 Otakara Janeckeho a 6 Stanislava Pryla

Upraveno uživatelem Roman I.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...