Návštěvník Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2018 Už pojedenácté v řadě padly poslední Pardubice,myslím že mají rekord a překonaly ty naše Phyrates Chomutov, 2013/14, 27. ? 51. kolo, 24 proher v řadě. Můžeš se dál plácat do stehen.
Návštěvník Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2018 (upraveno) To je ta strasna deka, co jsme loni meli my v Litvajzu i kdyz v kadru byla spousta mistru ELH.Na to neni pomoci, loni se zkouselo kdeco a byli jsme 5 minut od 1.ligy... Fuj, to byla sezona na palici... To není deka, oni na to normálně serou. Na fóru fanoušků už někteří nabízejí permice zadarmo a po hodině následuje otázka v diskuzi: "To ji vážně nikdo nechce?" Mě tam už neuvidí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. prosince 2018 uživatelem Roman I.
kuncák7 Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2018 (upraveno) Romane a jak se tvarite a mate nazor na navrat Trocinskeho do muzstva a sestavy? Nevidim do toho, ala vyradit jednoho ze svych nejlepsich beku ( ac s zivotospravou na stiru ) mi prislo divny.Hele, nechci te nijak drazdit ( vim, jak jsem reagoval pri nasi sezone kdy to slo do kytek ), jen me to fakt zajima. Upraveno 19. prosince 2018 uživatelem kuncák7
Návštěvník Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2018 Romane a jak se tvarite a mate nazor na navrat Trocinskeho do muzstva a sestavy? Nevidim do toho, ala vyradit jednoho ze svych nejlepsich beku ( ac s zivotospravou na stiru ) mi prislo divny. Ten Tronča je jeden z nejlepších beků, co v Pardubicích pamatuju. Je na něj radost se koukat. Ale chlastá strašně. Prý rodinné problémy, ale kdo ví. Jen co vím, tak s nějakými fanoušky (dospělými chlapy) zasedl na baru k panákům a nestačili se divit. Na zápas do Chomutova neodjel, protože byl regulérně ožralej. nějak záhadně hraje ještě hokejbal (nechápu, jakou má smlouvu, co mu to umožňuje) a zlil se jednu sobotu na turnaji na kaši. Nikde venku ho nechtěli. I když se je to trapný, vzor mladým jako noha, tak je to kvalitní český bek, netlačí na kvóty cizinců, tak v té naší bídě ho berou zpátky. Oni jsou bezradný. Já osobně ho mám celkem rád.
kuncák7 Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2018 Ok, dik. O hokejbale vim, nehral jsem proti nemu ( tak jsem nedorostl ), ale hrat jsem ho videl a je dobrej. Super posttehy.
vraby Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2018 Chomutov, 2013/14, 27. ? 51. kolo, 24 proher v řadě. Můžeš se dál plácat do stehen. [/size]Romane díky za upřesnění. Přijeď do CV až tu budou Perníkáři poplácáme se po stehnech dáme pivo a pokecáme o dvou týmech co se plácají u dna. Mír.
Návštěvník Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2018 (upraveno) Romane díky za upřesnění. Přijeď do CV až tu budou Perníkáři poplácáme se po stehnech dáme pivo a pokecáme o dvou týmech co se plácají u dna. Mír.Na ty naše žebráky nepojedu ani trolejbusem na zimák. :-). Hádat se s nikým nechci, do jiných se neseru a jsem rád, když to je i naopak. Co si pamatuju, tak jsem měl nějakou dobu zpět jednu přestřelku s jedním modem a současným vlastníkem fóra, když skládal funkci Kamil, ale to už je taky historie. Řídím se heslem Žij a nechej žít. Upraveno 20. prosince 2018 uživatelem Roman I.
Návštěvník Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2018 To je ta strasna deka, co jsme loni meli my v Litvajzu i kdyz v kadru byla spousta mistru ELH.Na to neni pomoci, loni se zkouselo kdeco a byli jsme 5 minut od 1.ligy... Fuj, to byla sezona na palici...Potvrzeno lidmi, co včera byli na zimáku. Žádná deka. Prosrali další mač a na střídačce úsměvy.
kuncák7 Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2018 Na ty naše žebráky nepojedu ani trolejbusem na zimák. :-). Hádat se s nikým nechci, do jiných se neseru a jsem rád, když to je i naopak. Co si pamatuju, tak jsem měl nějakou dobu zpět jednu přestřelku s jedním modem a současným vlastníkem fóra, když skládal funkci Kamil, ale to už je taky historie. Řídím se heslem Žij a nechej žít.Romane, kdyby to náhodou letos nevyšlo a šlo se dolů, tak dej pak vědět. Až přijedete k nám do Vršovic, pozvu tě po hokeji na pivo ( ale myslím, že to tak daleko nepůjde a dáte to ).
Návštěvník Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2018 Romane, kdyby to náhodou letos nevyšlo a šlo se dolů, tak dej pak vědět. Až přijedete k nám do Vršovic, pozvu tě po hokeji na pivo ( ale myslím, že to tak daleko nepůjde a dáte to ).Vymenili Vondracka, jednoho z mala, ktery bruslil, za Horkeho z Komety, mlady kluk, na stridacku Kometa a prales,letos 1+1 v silnem mancaftu :-)))). To pivo plati
xvoloda Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2018 Toho Horkyho nepodcenuj, v komete hral dobre a neni to jen o statistikach. V Brne muze tezko delat body, kdyz 25minut za spil hraje Mueler. Vondracek je brousek, toho ted v Brne potrebujem, hvezdam se po hlave do puku skakat nechce. Cloveku je az smutno kde jsou nasledovnici hracu jako Kovacik, Koreis, Zubicek, Tomas Svoboda a dalsi. Nebo kdyz hral za Brno Venca Varada.. Tyhle hokejisty ocenuju vic nez treba Kvapila atd
Návštěvník Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2018 Toho Horkyho nepodcenuj, v komete hral dobre a neni to jen o statistikach. V Brne muze tezko delat body, kdyz 25minut za spil hraje Mueler. Vondracek je brousek, toho ted v Brne potrebujem, hvezdam se po hlave do puku skakat nechce. Cloveku je az smutno kde jsou nasledovnici hracu jako Kovacik, Koreis, Zubicek, Tomas Svoboda a dalsi. Nebo kdyz hral za Brno Venca Varada.. Tyhle hokejisty ocenuju vic nez treba Kvapila atd Já ho nepodceňuji. Možná mi je ho tak trochu líto. Snad vám ho náš management nezprasí, jestli je talentovaný. Spíš nechápu, proč pustili Vondrce. Leda že by je všechny poslal do prdele. To by dávalo smysl. každopádně mu přeji play-off, i když by nám by byl do baráže hodně platný.
xvoloda Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2018 On asi vondrcuv plat bude jinde.. Ja tam vidim mesicni usporu. A Horky se potrebuje vyhrat, u vas ice time dostane. A oni ty mlady kluci bez nervu uz taky historicky par zapasu rozhodli. Viz treba Necas pri play off
kuncák7 Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2018 On asi vondrcuv plat bude jinde.. Ja tam vidim mesicni usporu. A Horky se potrebuje vyhrat, u vas ice time dostane. A oni ty mlady kluci bez nervu uz taky historicky par zapasu rozhodli. Viz treba Necas pri play offNechci mudrovat, ale Necas byl talent a vyjimka, co se tu ukaze jednou za 5 let a mel podporu mazaku v tymu ( neco podobneho jako Jagr u tucnaku ). Mohl lehce dopadnout jako Reichl- propadak ne, ale ani zadna slava.Jinak mu preju, at se tam chytne, omladit ta liga potrebuje.
xvoloda Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2018 Ja bych si pral, aby tu bylo hodne mladejch a rychlejch hracu, aby proste nemusel mit kazdej tym tri kanadany. Necas ma velkou vyhodu, ze je vysokej, to treba podle me chybelo Reichlovi k vetsimu uspechu. Porad ale budme radi za ceskou extraligu, videli jste nekdo zapasy ze slovenske nejvyssi souteze?
Návštěvník Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2018 (upraveno) On asi vondrcuv plat bude jinde.. Ja tam vidim mesicni usporu. A Horky se potrebuje vyhrat, u vas ice time dostane. Neblbni, náš pan primátor za vlastníka klubu všem dokola říká, že klub je v černých číslech, peněz víc než loni, 130 milionů rozpočet, pohoda, klídek tabáček. A že za všechno může bývalé sportovní vedení A mužstva, ze kterých tam už není ani noha. A zatím naši junáci podívají výkon v Liberci, který je prázdný jak Rosenbergerův pytel po třech dnech natáčení. A jestli jsme na tom tak, že se k nám budou v naprosto kritické době pro klub jezdit rozehrávat mladý kluci, na kterých pak postavíme baráž, tak ať jdou už vážně do chance ligy mydlit to s Kadaní a Benátkami. Kluci z Kadaně na větším zimáku asi nikdy nehráli. Jen ale proboha, ať neskončíme jako farma Hradce. Pak začínám chodit na synchronizované bruslení starších žaček. Prý jsou v Pardubkách celkem dobré. Upraveno 21. prosince 2018 uživatelem Roman I.
kuncák7 Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2018 Ja bych si pral, aby tu bylo hodne mladejch a rychlejch hracu, aby proste nemusel mit kazdej tym tri kanadany. Necas ma velkou vyhodu, ze je vysokej, to treba podle me chybelo Reichlovi k vetsimu uspechu. Porad ale budme radi za ceskou extraligu, videli jste nekdo zapasy ze slovenske nejvyssi souteze?Jo videl a bez muceni se priznam, radsi uz budu chodit na nasi 2 ligu- rozumej Kobru, Risuty a spol. :-).
xvoloda Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2018 Bydlel jsem par let v Brne kousek od "eliasovych hal" kde mastila druhou ligu technika. Na zapasy se vsetinem, hodoninem a podobne to byla parad, pivo bez fronty, peknej vyhled. Na prvni ligu jsem chodil par let na kometu a taky se to da. Jen je hrozny, ze se nekde hraje druha nejvyssi soutez pro 200 divaku. To prijde u nas na vsi na fotbal. Bydlim presne mezi brnem a znojmem a ten jejich utek do ebel je fajn, kdyz se na ten hokej jdes podivat, je to rychly a nesvazany taktikou, jak kdyz to masti juniori. Rozhidne se tam clovek nenudi
xvoloda Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2018 Uvidime, kterou soutez okoreni slovan bratislava, v khl je to zrejme finito
kuncák7 Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2018 Hele, nech bejt :-), me 200 divaku nevadi. K nam na Slavii chodi cca 550 divaku a je to fajn, nikde fronty a vsude vidis. Hokej je trochu hura, ale da se na to koukat/ zvyknes si. EBEL jsem videl v Zahrebu, kdyz mel jeste trochu penez a zdala se slusna uroven.Ten Slovan, asi me tu lidi smaznou, ale bral bych ho v extralize ( vidim, jak jsou na tom Kosice, kde byl kdysi tez zajem hrat u nas ). Uvidime.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se