Návštěvník Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Odesláno 17. července 2018 Tak nakonec Hemsky do Dynama nedorazi. Zdravi. Ale trener Marek velice sympaticky posiluje a doplnuje kadr. Nakonec kvuli prachum si nemohli dovolit koupit nejake eso do centra prvni lajny, ale lovi mezi hraci okolo 22 let z Ruska, Francie, Slovenska... K tomu 2 kluky s dobrymi cisly z AHL. Doufam, ze budeme letis kousat.
kuncák7 Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Odesláno 17. července 2018 Tak snad Hemskyho nejak zapojej, je to minimalne chodici reklama na klub. Preju hezkej hokej, natriskanej stadion a nejakej vysledek :-).
Návštěvník Odesláno 21. října 2018 Nahlásit Odesláno 21. října 2018 Byt fanouškem HC Dynamo Pardubice je od dnešního den oficiálně uznaná psychiatrická diagnóza
kuncák7 Odesláno 21. října 2018 Nahlásit Odesláno 21. října 2018 Byt fanouškem HC Dynamo Pardubice je od dnešního den oficiálně uznaná psychiatrická diagnózaKoukal jsem na vysledky a chapu :-(.
Návštěvník Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2018 Pohár přetekl pardubické Dynamo má širokou základnu fanoušků. Zkusím oslovit i zdejší členy, z nichž někteří mohou mít vztah k našemu klubu. Posílám odkaz na otevřený dopis vyzývající odstoupení vedení pardubického klubu a zabránění devastaci Dynama. Pokud jste tady někdo ještě červenobílý, připojte se prosím k této aktivitě, https://www.petice24.com/otevreny_dopis_pcefans?a=2 http://www.hcpcefans.cz/otevreny-dopis/ díky Roman
Návštěvník Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2018 pro ilustraci zkopírováno z petice nelíbí se mi jejich hra připadá mi, ze hraci do hry nedavaji srdce a nebojují za Dynamo ale jenom za svoje peníze....podle mého by se jim melo sáhnout na penize, třeba by i něco začali dělat. Jezdim na každý domácí zápas pres 90km mám koupenou pernamentku a přestává se to vyplácet. Měli by se sebou něco dělat nebo tenhle dřív slavnej hokejovej klub půjde do kytek Jezdím k Vám na hokej z Příbrami (340 km tam i zpět), tak moc miluji pardubický hokej, o to více se mi nelíbí stále se horšící situace.
Frantik Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2018 Ja jsem cervenobily, ale Sesivka, takže Pernici byli vzdy nas nepřítel, ale přesto je mi líto, co se děje s tak tradičním klubem. My uz se těžko kdy vrátíme mezi elitu a zavinilo to také vedení klubu, finance a chybějící srdíčko. Tak vám přeju, ať dopadnete lépe!
vraby Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2018 (upraveno) Roman podívej se jak to hraje Chomutov od začátku a zatím jsem nezaregistroval nějakou petici. Jednou jsi nahoře a jednou dole a co? Mě to příjde ufńukané. Tradice hokej nehraje. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. listopadu 2018 uživatelem vraby
Návštěvník Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2018 Roman podívej se jak to hraje Chomutov od začátku a zatím jsem nezaregistroval nějakou petici. Jednou jsi nahoře a jednou dole a co? Mě to příjde ufńukané. Tradice hokej nehraje.S odpustenim o tom vis prd a moje prosba k Tobe nesmerovala.
Bert Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2018 Pohár přetekl pardubické Dynamo má širokou základnu fanoušků. Zkusím oslovit i zdejší členy, z nichž někteří mohou mít vztah k našemu klubu. Posílám odkaz na otevřený dopis vyzývající odstoupení vedení pardubického klubu a zabránění devastaci Dynama. Pokud jste tady někdo ještě červenobílý, připojte se prosím k této aktivitě, https://www.petice24.com/otevreny_dopis_pcefans?a=2 http://www.hcpcefans.cz/otevreny-dopis/ díky Roman Roman podívej se jak to hraje Chomutov od začátku a zatím jsem nezaregistroval nějakou petici. Jednou jsi nahoře a jednou dole a co? Mě to příjde ufńukané. Tradice hokej nehraje. S odpustenim o tom vis prd a moje prosba k Tobe nesmerovala. Romane mýlíš se. Vraby může splňovat podmínku vztahu ke klubu. Jaký ten vztah má být jsi nedefinoval.Slušně vyjádřil svůj názor.Jestli o tom Vraby ví prd, nebo naopak úplně vše, je jeho věc.Hodil jsi sem veřejnou výzvu, tak třeba budeš muset strpět i reakce, které Ti nevoní.
Návštěvník Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2018 (upraveno) Romane mýlíš se. Vraby může splňovat podmínku vztahu ke klubu. Jaký ten vztah má být jsi nedefinoval.Slušně vyjádřil svůj názor.Jestli o tom Vraby ví prd, nebo naopak úplně vše, je jeho věc.Hodil jsi sem veřejnou výzvu, tak třeba budeš muset strpět i reakce, které Ti nevoní.Milý Berte, nevychovávej mě, poučov?ní nemám rád. Vraby s největší pravděpodobností ví o situaci v pardubickém hokeji hovno a přijde mu to ufňukané. Já o té situaci vím nejspíš výrazně vím a pouze jsem popsal, že jeho se to netýká. Až napíšu, že je Vraby kokot, potom mi dej ban. Pokud máš nastavenaou mušku na větu ?víš o tom prd? jako na větu problémovou, jsem rád, že to vím. Jestli mě hodláš cvičit v tom, co mám strpět, jsi vedle. Upraveno 24. listopadu 2018 uživatelem Roman I.
Bert Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2018 Hele, zastal jsem se Vrabyho. Slušně. Nikoho jsem nepoučoval. Reaguješ jako hysterka. Uklidni se.
vraby Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2018 (upraveno) Raději to smaž nebo tu bude teprve pořádný HOKEJ. Upraveno 24. listopadu 2018 uživatelem vraby
hopa26 Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2018 (upraveno) Moc se mi do tehle debaty nechce vstupovat,pac jste chytrejsi a navic vzteklouni. Romanovi rozumim ze ho to trapi,i s ohledem na historii-ten pocit zmaru a frustrace musi byt strasny. Ja jsem pardubicky hokej vzdal ,tezko jsem snasel to nastaveni komercni,kteremu jsem prestal rozumet. Ono to je tak,ze kdyz v Pcich bydlis,znas vicemene kazdeho -potkavas lidi a dozvidas se zakulisni informace na kterymi se chce plakat.A neubranis se povzdechnuti,ze to spatne nutne neni jen samotnym sportovnim vykonem. Upraveno 24. listopadu 2018 uživatelem hopa26
kral083 Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2018 A co teprv máme řikat my,kterym "ukradnul" extraligu Béďa Trávníček
Návštěvník Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2018 (upraveno) Hele, zastal jsem se Vrabyho. Slušně. Nikoho jsem nepoučoval. Reaguješ jako hysterka. Uklidni se. Já jsem byl taky slušný. Jestli mas pocit, že ti v obyvaku delam bordel, ŕešení mas. Jinak jsi se vecpal do diskuze, zacal jsi jkadrovat a halt musis pocitat s reakci. Slusnou. A tu jsi dostal. V hhospode ti to reknu do oci. Neboj. Upraveno 24. listopadu 2018 uživatelem Roman I.
Návštěvník Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2018 (upraveno) . chtel jsem opravit v telefonu preklep Upraveno 24. listopadu 2018 uživatelem Roman I.
kuncák7 Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2018 Ja jsem cervenobily, ale Sesivka, takže Pernici byli vzdy nas nepřítel, ale přesto je mi líto, co se děje s tak tradičním klubem. My uz se těžko kdy vrátíme mezi elitu a zavinilo to také vedení klubu, finance a chybějící srdíčko. Tak vám přeju, ať dopadnete lépe!+1, presne receno. Snazim se chodit pravidelne a vzpominam - Ruzicka, Beranek, Ujcik, to kopyto Antos :-). Joj, to byla doba.
Návštěvník Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2018 Kádroval?Dej mi pokoj. Tahat se za kulky kvůli slovíčkaření mě nebaví. Tak jinak. Místo kádroval, začal jsi si hrát na ringového rozhodčího. A na to ti kašlu. Prcej mě, až budu někoho dehonestovat, urážet, sprostě mu nadávat. Pokud napíšu ?s odpuštěním o tom víš prd´, tak to nevnímám jako důvod, aby ses do mě navážel, a pokud to děláš, čelej reakci. To je vše
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se