moco Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2018 OT:Hledám v okolí Olomouce amatéry co hrají "sranda" hokej a vzali by mě do hry.
Peta-Biker Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2018 (upraveno) Romane, je mi Pardubic lito, hur uz byt asi nemuze Upraveno 3. prosince 2018 uživatelem Peta-Biker
kuncák7 Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2018 No, zrovna jsem cetl tu zmenu na trenerskem postu a nevim, vse ikony vaseho hokeje, ale jak to rict slusne a neurazit? To asi nejde. Snad to bude slapat ( Lubinu nemam rad, protoze ho spojuju se sestupem Slavie ).
moco Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2018 OT:Hledám v okolí Olomouce amatéry co hrají "sranda" hokej a vzali by mě do hry.vyřešeno
Návštěvník Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2018 (upraveno) No, zrovna jsem cetl tu zmenu na trenerskem postu a nevim, vse ikony vaseho hokeje, ale jak to rict slusne a neurazit? To asi nejde. Snad to bude slapat ( Lubinu nemam rad, protoze ho spojuju se sestupem Slavie ).Snad neni potreba si brat servitky. Chlap, co jezdil vozralej po Pardubicich , zabil v aute cloveka a utek od nehody, druhej, co mu nasli pri rizeni auta kokes v rypaku. Chudak Risa Kral. Na lede 15 zoldaku, co jsou jim Pardubice u prdele, odchovanci v 2. lize na hostovani. Vedeni klubu kurvy, co se drzi koryt jak hovno kosile a nad vsim vladne sasek Salfa. Ja jim to udrzeni v lize za tehle konstelace snad ani nepreju. Ty dva na lavicce jsou pro me za hranou. Snad Spadnou a pak to bude pekny pribeh zpatky. Ale na ukor koho? Kdyz postoupi Kladno, Motor nebo Jihlava, tak nas zpatky nepusti. Vary maji dobrou zakladnu, Bolka a Chomac to proti nam vzdycky splacaj. To muzstvo je rozlozeny. Nejde mi o nejakou jednu sezonu. Ty kurvy se vytlemili do xiftu lidem, ktery vzdycky za nimi stali. 10.000 lidi kazdy zapas v barazi pred dvema roky. A jako bonbonek navrch jsme pro prdel cele republice a o dvacet kilaku na sever se muzou uplacat smichy do stehen. A ja si nemuzu rict, jdou to dementi, protoze pak musim jednim dechem rict, my jsme dementi na x-tou. Upraveno 3. prosince 2018 uživatelem Roman I.
kuncák7 Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2018 Ja te nechtel urazit. Sam vim, ze to blbe kousu, i kdyz rikam, ze me to nezajima.
Návštěvník Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2018 (upraveno) Ja te nechtel urazit. Sam vim, ze to blbe kousu, i kdyz rikam, ze me to nezajima.Jsou to curaci. Nejsou Dynamo. :-))) Nejhorsi je Salficky a tahani politiky do klubu Upraveno 3. prosince 2018 uživatelem Roman I.
Návštěvník Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2018 (upraveno) Radsi budu fandit opravdovym Pardubicim v 2. lize nez tomuhle cirkusu politicko-fetacko-chlastaciho spolku. Upraveno 3. prosince 2018 uživatelem Roman I.
Návštěvník Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2018 Tak to netrvalo dlouho. Forum pardubickych fanousku kompletne rozhadany. Ono se nesmi zapominat na to, ze Pardubky jsou male mesto. Tady zna kazdy kazdeho. A na hokejky je tady videt. Takze ty prusery Lubina, Čáslava se properou natvrdo a obema jejich excesy mnoha lidem lezi hrozne v zaludku. Taky lidi vidi do zakulisi klubu, resi to, zadna anonymita. Jdu si koupit popcorn, tohle bude jeste zajimavy
kuncák7 Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2018 Tak to netrvalo dlouho. Forum pardubickych fanousku kompletne rozhadany. Ono se nesmi zapominat na to, ze Pardubky jsou male mesto. Tady zna kazdy kazdeho. A na hokejky je tady videt. Takze ty prusery Lubina, Čáslava se properou natvrdo a obema jejich excesy mnoha lidem lezi hrozne v zaludku. Taky lidi vidi do zakulisi klubu, resi to, zadna anonymita. Jdu si koupit popcorn, tohle bude jeste zajimavyTak to je vsude. On ani Risa si se zivotospravou moc nedelal. Ja ho mel jako hokejistu i hokejbalistu rad ( jezdil jsem na nej koukat i do Polska, kdyz tam hral a v hokejbale jsem proti nemu i nastoupil ), tak uvidime, co to udela.Budu drzet palce, Pardubky jsou basta hokeje, stale.
Návštěvník Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2018 Budu drzet palce, Pardubky jsou basta hokeje, stale.Bohuzel uz asi nejsou. Ne za tehle situace. Jedine reseni vypraskat radni a managament z teplych pelechu, silny investor, navrat nekolika dobrych odchovancu ve strednim veku, makat na mladezi. A to je imho nerealna mise. Dynamo je ted krabice s hezkou polepkou, ale uvnitr je nasrano
luidis Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2018 Smutný pohled. Ríšy Krále je mi líto nejvíce, pro nás byl (a dodnes pro mnohé je) určitou hokejovou modlou, sice lokální úrovně, ale on ten hokej krásně zpestřoval. Ale devadesátky jsou už fuč a jeho sportovní odcházení nebylo příliš šťastné. I proto jsem mu přál podobné angažmá, bohužel se to zvrtlo v tuhle šarádu. Lubina se s tím nepáral vůbec. Vyhazov z týmu za "porušení životosprávy" a kontinuita s chlastem a průserama, to se s ním táhne vlastně doteď. Za mlada jsem toužil mít dres s jeho jmenovkou, dneska jenom kroutím hlavou. Sportovně i lidsky je pro mě zkrachovalec a osobně nechápu nutnost angažovat takovouto charakterovou osobnost. Pardubky jsou extraligovou stálicí (byť je to strašné klišé), snad se to u vás za pár měsíců zvrtne směrem k dobrému. Toliko jenom pohled jednoho třinečáka...
Návštěvník Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2018 Nejhorsi je, ze mam to Dynamo furt hrozne rad. Nekde s hloubi duse porad verim, ze se stane nejakej zazrak. Ze Lubina je napraveny hrisnik a tenkrat utekl od te bouracky v soku, ze rizeni v ozralosti je minulost a ma dostat druhou sanci, ze Casymu ten kokes za volantem neprokazou. V minulosti ro klub udelali spoustu dobreho. Je to se mnou marny. Ovsem takovy Ondrej Sebek, zodpovedny za prachy klubu, z nej se mi regulerne zveda kufr. To samy Hrabal, tiskovy mluvci. Takovy lokalni Ovcacek. Salfa je hodnej pitomec, ktery leze pradubickemu ANO sefovi do riti, ale ten ho stejne pak odkopne.
sashator Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2018 No, zrovna jsem cetl tu zmenu na trenerskem postu a nevim, vse ikony vaseho hokeje, ale jak to rict slusne a neurazit? To asi nejde. Snad to bude slapat ( Lubinu nemam rad, protoze ho spojuju se sestupem Slavie ).Tak zrovna z tohohle bych ho asi nevinil. Problém byl v odchodu Růžičky, kterej ve Slávii zastával vlastně všechny funkce. Takže nebyl ani tak problém nahradit ho jako trenéra, ale spíš nahradit ho jako manažera. Doteď jsem nepochopil, jak mohl extraligovej tým bez manažera vůbec fungovat. Tuhle funkci tam zastávala účetní. Navíc Pitter se tam ukázal jednou v tejdnu a že by to byl hokejovej expert se taky nedá říct. Pak už se to jenom kupilo (problémovej vztah Lubina vs fanoušci a hlavně příchod Gregora!!!) a dopadlo to jak to dopadlo. Momenálně si ani nedovedu představit, že by se Slavie mohla v horizontu několika let do extraligy vrátit. Světlem na konci tunelu by mohl být nějakej další číňan Snad neni potreba si brat servitky. Chlap, co jezdil vozralej po Pardubicich , zabil v aute cloveka a utek od nehody, druhej, co mu nasli pri rizeni auta kokes v rypaku. Chudak Risa Kral. Na lede 15 zoldaku, co jsou jim Pardubice u prdele, odchovanci v 2. lize na hostovani. Vedeni klubu kurvy, co se drzi koryt jak hovno kosile a nad vsim vladne sasek Salfa. Ja jim to udrzeni v lize za tehle konstelace snad ani nepreju. Ty dva na lavicce jsou pro me za hranou. Snad Spadnou a pak to bude pekny pribeh zpatky. Ale na ukor koho? Kdyz postoupi Kladno, Motor nebo Jihlava, tak nas zpatky nepusti. Vary maji dobrou zakladnu, Bolka a Chomac to proti nam vzdycky splacaj. To muzstvo je rozlozeny. Nejde mi o nejakou jednu sezonu. Ty kurvy se vytlemili do xiftu lidem, ktery vzdycky za nimi stali. 10.000 lidi kazdy zapas v barazi pred dvema roky. A jako bonbonek navrch jsme pro prdel cele republice a o dvacet kilaku na sever se muzou uplacat smichy do stehen. A ja si nemuzu rict, jdou to dementi, protoze pak musim jednim dechem rict, my jsme dementi na x-tou.Romane, naprosto chápu tvoje znechucení. Vás srdcařů, kteří chodíte v pardubkách na hokej dvacet třicet let, je mi upřímně líto. Zažily jste toho spoustu, ale posledních pět let je určitě nejtěžších. Já si myslím, že problém začal už dávno, ještě za Kusýho. Píšeš, že dnes tu hraje 15 žoldáků. On to zrovna s odchovancema taky nepřeháněl. Jen měl výhodu, že tu byly prachy (což byla jeho zásluha) a že tu ještě dojíždela generace mládežníků vyrůstající v době, kdy byl pro ně hokej vším a všechno tomu podřidili. Tím tady nechci brečet, jak je dnešní generace neschopná, ale sám vím, jak to maj ti kluci na párku a tudíž těch fakt šikovnejch vyroste jen hrstka a ta hned peláší za lepším. Udělal toho pro pardubickej hokej spoustu, ale věř, že zrovna on se k odchovancům někdy choval jak k největší onuci.Je ale pravda, že největší propad nastal po jeho odchodu- ve vedení střídal jeden vocásek druhýho, k tomu Hradec koupil ligu (a s tím spojená ztráta spousty sponzorů), stal se z toho takovej začarovanej kruh. Teď už je sem problém dotáhnout kvalitní hráče a nemyslím si, že by to bylo primárně kvůli penězům. Nikdo se nechce topit u dna. Zrovna u Salfy jsem myslel, že se to zvedne a myslim si, že by na to i měl, ale kámen úrazu je tebou zmiňovaná politika. Člověk nemůže sedět na několika židlích najednou. Zbytek vedení raději nebudu komentovat. Nynější trenérskej štáb vznikl víceméně pod tlakem fanoušků kritizujících nedostatečnej patriotismum. Já mám s patriotismem trochu problém. Podle mě je jedno jestli jsem pardubák, brňák nebo nevim kdo ještě. Hraju přece za jméno na zádech a pokud to mám v palici srovnaný, tak je mi jedno kde. Abych to ale nějak ukončil- bude to setsakramentsky těžký to tu dát dokupy, ale ještě bych to tak úplně nevzdával. Věřím, že právě silná fanouškovská základna (zde je velkej rozdíl oproti Slávii) dá do pohybu procesy, který povedou ke zlepšení situace
kuncák7 Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2018 Saso- vim to, ale mam ho s tim spojenyho a s tim u sebe nehnu.A cinan tam nakroceno mel, ale, proste to nedopadlo. Nevim, zda je to dobre ci ne, ale o extralize se opravdu par dalsich let bavit u Slavie nemusime. Jsme zpet tam, kde jsme (a ruku na srdce, chodim tam radsi ted- mam tam svuj klid, svou tribunu :-) a citim se tam jako doma. Pravda, domu to mam pres parkoviste :-)).
vraby Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2018 13. Chomutov 23 bodů14. Pardubice 21 bodů Toto trvalo se odlepit od toho dna. ;-)
Frostie Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2018 13. Chomutov 23 bodů14. Pardubice 21 bodů Toto trvalo se odlepit od toho dna. ;-)twl. A málem to ani dneska díky prostenalům neklaplo
vraby Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2018 Už pojedenácté v řadě padly poslední Pardubice,myslím že mají rekord a překonaly ty naše Phyrates
paolous Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2018 To je ta strasna deka, co jsme loni meli my v Litvajzu i kdyz v kadru byla spousta mistru ELH.Na to neni pomoci, loni se zkouselo kdeco a byli jsme 5 minut od 1.ligy... Fuj, to byla sezona na palici...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se