Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
  • Odpovědi 792
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Zdar. Spešl vlakno nevidim, tak to zkusim tady. Zadani: cerna zahradni solarni sprcha - ne v plastu. Typek od nas to dela za cca 16 tis, nerez, striknutej na cerno. Predpokladam, ze v krame nic zasadne lespiho v tyhle relaci neobjevim. Nebo …. ??? 
Dikes. 

Odesláno
před 4 hodinami, warann napsal:

@P_P hele to nevypada zle, ale je to na me moc moderni. Teda na me, spis na ten prostor. Zijeme na chalupe - statku, tak bych radsi neco z kulatejch trubek. Tohle sice taky neni kulaty, ale uz by to asi slo. Nicmene dalsi tipy i rady jeste rad uvitam. 
https://www.bazenyshop.cz/solarni-sprchy/solarni-sprcha-gre-oval-black-32l

Riesil som podobny problem. Vsetko s dobrym pomerom cena/vykon vyzeralo moc moderne a to co sa hodilo do zahrady a k domu zase bolo velmi drahe (2000-3000 Eur). Nakoniec som zobral sprchu EMI Sined. Vizualne nie uplne 100%  to co som na vidiecku usadlost hladal, ale past na oko to tiez nie je. Uz sluzi 4 sezonu a myslim ze este par rokov vydrzi. Ak si dobre spominam stala nejakych 700 Eur.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Like 1
  • Díky 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 2 minutami, Spongebob napsal:

Krásný to máš! Ten trávník je neskutečnej 🫠

Dik… schvalne som fotil z lepsej strany…. miesta vystate od psa su mimo zaberu 😂

• Haha 2
Odesláno

@warann ja som minuly rok kupil toto (vlastne na skusku, ci sa nam to osvedci a kam to vobec postavit a tak, takze som nechcel za to davat balik, ale zase som tiez nechcel plast). Cierna, hlinik, gulata 😉 . Skusenosti zatial takmer ziadne, namontoval som to len koncom minulej sezony. 

https://www.alza.sk/hobby/hawaj-sprcha-solarna-alu-40-l-cierna-d5304142.htm

• Díky 1
  • po 5 týdnech...
Odesláno (upraveno)
On 7/12/2026 at 12:56 PM, bluman said:

@warann ja som minuly rok kupil toto (vlastne na skusku, ci sa nam to osvedci a kam to vobec postavit a tak, takze som nechcel za to davat balik, ale zase som tiez nechcel plast). Cierna, hlinik, gulata 😉 . Skusenosti zatial takmer ziadne, namontoval som to len koncom minulej sezony. 

https://www.alza.sk/hobby/hawaj-sprcha-solarna-alu-40-l-cierna-d5304142.htm

Takze skusenosti uz su, a zaver: takuto sprchu (a jej podobne) radsej NEKUPOVAT.

Ako som pisal, namontoval som to na konci minulej sezony a teraz, ked sme to isli zacat pouzivat, napustil som to a na druhy den rano bola sprcha takmer prazdna. Nadrz na ohrev vody, co je vlastne cele telo sprchy (cela ta cierna rura) nedrzi vodu, naspodu to niekde dobre netesni a vyteka. A sprcha ide (tepla aj studena voda), len ak je nadrz plna.

Nastastie nakoniec uznali reklamaciu a vratili peniaze, ale musel som byt dost asertivny 😅. V diskusii zazneli vety ako: "A ako ste to skladovali v zime? Zaruka nekryje skody sposobene mrazom..", ja:  wtf?? keby som vedel, ze to musim na zimu odmontovat a schovavat pred mrazom, nikdy by som to nekupoval, nikde ste to nepisali. "V navode na pouzite odporucame sprchu na zimu uchovavat mimo mrazu". ja: ale vobec nie je iste, ci to bolo sposobene mrazom, ... Poslal som foto a video a na ich zaklade reklamaciu uznali. 

Ono je totiz vypustaci ventil cca o 5cm vyssie ako dno nadoby, takze tam vzdy nejaka voda na dne ostane. A vraj su tak konstruovane aj vsetky podobne konkurencne sprchy, ze to sleduju..

Nedalo mi, tak som to rozobral, omotal kus teflonovej pasky a zas zlozil spat. Tecie to vyrazne menej, da sa to principialne pouzivat, ale niekolko litrov za den furt vytecie. Sezonu uz s tym asi dorazime, ale hladam dalej, cim to nahradit.. 😅

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem bluman
Odesláno

Rozmylsame, ze sa vykasleme na ten solarny ohrev a dame len nieco jednoduche priamo na privod z hadice.

Odesláno

mam tu najlacnejsiu 40litrovu solarnu sprchu uz 4tou sezonou. Na zimu ju davam do zahradneho domceka, kde nemrzne. Fachci bez problemov. To skladovanie cez zimu bude asi klucove. Nahrada "hadicou" u nas neprichadza do uvahy, moje zlaticka sa odmietaju kupat ked teplota vody v bazene klesne pod 30 stupnov :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...