Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 22. 10. 2018 v 11:58, Xenomorfus napsal:

Trochu na odlehceni...

Vcera sem se vratil z vikendoveho vandru a ve schrance (zrejme z patku) listek o oznameni ulozeni zasilky. Otocim ho na sebe predni stranou a cerveny pruh. Kua, co zase za pruser, rikam si a premitam... Auto nemam, nebyl sem svedkem ani ucastnikem nejakeho cinu v posledni dobe, tak co to muze byt? Pak se na to divam a v zahlavi preskrtnuto "Jen do vlastnich rukou adresata", zaskrtnuto policko "jina zasilka" a u toho poznamka OLZ. Aha, prislo mi neco z Ciny (obycejna listovni zasilka) a ceske poste zrejme dosly obycejne oznamenky o ulozeni zasilky, tak davaji s cervenym pruhem :-).

Ta pošta už asi neví, čím by nás překvapila či nasrala... :lol2:

Odesláno

Tak sem si byl vcera odpoledne z prace vyzvednout OLZ (viz prispevek vyse), kdyz uz ty dve zarovky byly "vetsich rozmeru", jak bylo taky uvedeno a ptam se pani u prepazky, zda tam jeste neco nemam. Tak pry ne, jen tohle. Prijdu domu a ve schrance vyzva k vyzvednuti doporucene zasilky. Tak nevim, prijde mi, ze to tady ta posta fakt cte a dela to schvalne a kralovsky se bavi. >:-< .

Odesláno

Nejrozumnější a nechytřejší co umí říct vedoucí pošty, kde je zásilka uložena je: To víte to balíkáří, za to mi nemůžeme!!!

p.s v Karlíně navíc trvá jeden den než se v případě, že Tě nezastihnou doma sveze balíček z té pošty balíkové na poštu výdejní na Karlínském náměstí. 

Někdy i déle než jeden den.  Jsou to tři zastávky tramvají  a nebo tři minuty autem :-)

Odesláno

Dnes rano vola DPD, ze je u nas v budove. OK, pockajte tak hodinku a pridem. Tak ujo DPD to nechal na recepcii. Len tak... a teta na recepcii mi to len tak dala...

Dopredu ani email ani sms, ze budu dorucovat.

Odesláno

Necakal som, ze si zatial da v bufaci tresku a pivko a bude cakat :) Ale boha jeho, len tak to necha na recepcii? Kludne to mohol dorucit na druhy den, alebo by som zmenil adresu... Nabuduce to necha snad pod rohozkou... Dnes to bola zasielka za par korun, ale ked sa niekomu takto stratia hodinky za tisice, koho to bude chyba?

• po 2 týdnech...
Odesláno

ahoj,

nevíte kdo doručuje zásilky USPS v čechách? Mám na ceste balíček z USA odeslaný přes USPS a tracking už 3 dny hlásí "held in customs", ale nikdo mě nekontaktoval, nikdo nic nechtěl...

Mám takový pocit, že zásilky USPS tady doručuje Fedex, je to tak?

Díky

Odesláno

Mne prislo od USPS pres ceskou postu. Ovsem po americe to tajtrlikovalo skoro dva tydny. Je to takova "americka ceska posta" :-)

Odesláno

díky, fakt to našlo ten balík na stránkách ČP, prej probíhá "Komunikace s adresátem" :clap:

Vím co je USPS, ale v minulosti nám posílali balík a nakonec nějakým způsobem skončil u Fedexu, tak jsem myslel, že to za ně v ČR doručujou oni.

Odesláno

Čekám na zásilku, co mi má být doručena dnes. V 10 hod. jsem si rozklikl sledování zásilky a ejhle hláška- byla odeslána sms k dodání zásilky ( či tak nějak ). Doteď mi žádná sms od ČP nedorazila, tak nevím.

Odesláno

DHL dnes má doručit hodinky ("dnes do konce prac. dne")- dostanu od nich ze skrytého čísla sms, že se pokusili doručit zásilku a že si mám naplánovat doručení na jinej den.... kuva řidič nezavolá, já nemůžu zavolat jemu, kdyby aspoň nějaký bližší časový rozpětí doručení napsali..., spadli na úroveň PPL.

• po 4 týdnech...
Odesláno

@5etter: Zjevně v tom "okolí Brna" sdílíme stejného listonoše - starucha v poslední době už 2x musela podobnou obálku páčit ven s pomocí nůžek.

Minule byl "balíček" v otvoru dokonce extra přeložený, zřejmě aby nějakou nešťastnou náhodou nezapadl dovnitř (vnitřní rozměr schránek máme 42x25cm, od otvoru šikmo dolů) ...a aby tipaři už z dálky viděli že u nás ještě nikdo nevybral schránku  :furious:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...