Tondaa73 Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 Zaznamenal jsem nový rekord ČP v doručení obyčejného listovního psaní (klasická obálka s jednou A4).Trasa Pankrác -Střížkov...10 dní...Lepší se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 Zaznamenal jsem nový rekord ČP v doručení obyčejného listovního psaní (klasická obálka s jednou A4).Trasa Pankrác -Střížkov...10 dní...Lepší se... To to asi vzali přes Pacov a přišel vichr z hor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 (upraveno) Škoda, že to nezvládli aspoň o den dříve...lehounce mi to zkomplikovalo život... Upraveno 7. dubna 2018 uživatelem Tondaa73 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 8. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Tak to vis, ceska posta ma spoustu prace s dorucovanim oznameni k vyzvednitu balicku, ktery sis vyzvedl uz pred 8-mi dny. Muj pripad z velikonoc., viz prispevek 198 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Zaznamenal jsem nový rekord ČP v doručení obyčejného listovního psaní (klasická obálka s jednou A4).Trasa Pankrác -Střížkov...10 dní...Lepší se... Mám lepší - Česká pošta, obálka A5, 23.4. podaná v Brně, 3.5. doručená v Brně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 Tak dnes jsem i já osobně zažil na vlastní kůži klasiku České pošty. Na webu svítí od rána Doručování zásilky. Žádný pokus o kontakt, ačkoliv na balíčku je telefonní číslo. A zčistajasna: Uložení zásilky - adresát nezastižen. Ach jo! Ach jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 (upraveno) Čistě pro zajímavost. Bavil jsem se o tom s pracovnicí pobočky, kam jsem si šel balíček vyzvednout. Nebylo to pro ni očividně nic nového. Zdůraznil jsem, že z toho rozhodně neviním ji, nicméně že mě to zrovna moc nepotěšilo. Řekla, že jednou z možností je, že se mnou půjde do druhého patra sepsat stížnost. Ale že podobných stížností jsou tam prý stovky. Usmál jsem se, mávl nad tím rukou a šel si s balíčkem v ruce po svých. Upraveno 11. dubna 2018 uživatelem LukeD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 12. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 Prave mi (opet) volala nejaka pani z nasi posty,ze tam mam zasilku. Uz posledne sem dle rozhovoru pochopil, ze o praci "dorucovatelu" si mysli svoje. Takze zacal fungovat model, ze mi zavola a ja si pro zasilku prijdu. U nas totiz "dorucovatele" nejsou ochotni ani to oznameni o zasilce vhodit do schranky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 Slušná slova nehledám- včera jsem čekal na 2 zásilky ( shodou okolností obě přes sběrnou poštu v Brně na stejnou adresu a poštu v Praze )- nakonec to doručoval/nedoručoval vždy jinej doručovatel a výsledek ?Obdobnej - zásilka č.1 - nedoručena z důvodu technických problémů ze strany ČP, zásilka č.2- zásilka nedoručena, adresát nezastižen ( kurňa, je tady 500 lidí a nezastiženo?? ), zásilka uložena na poště ( frajer si evidentně ulehčil práci- byl to těžkej balík - 0,65 kg a donesl je všechny rovnou na poštu ).Odváděj skvělé služby, jen co je pravda. To jsem si to mohl nechat poslat domů- doručování přes den a došel bych si na poštu u nás.Fakt ale dopr...e !!!!!!Asi skončím se zdejšíma nákupama ( i když prodávající za to nemůžou ) a nebo si budu pro všechno jezdit osobně, ušetřím plno nervů ( i když, se 17 let starým autem takovej výlet do Košic, to by mohlo být též dobrodrůžo :-)))). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 Nevím jak u vás, ale já i po telefonickém kontaktu všech možných poboček. Ta naše skvělá ČP o doporučeném psaní neví Ale toto mám na jejich dohledávání zásilek ... Po dobrém to nelze, a po zlem .....Nejlepší jejich argument na mou otázku údajného odmítnutí převzetí... Že příjemce se prokázal platným dokladem a sdělil potřebné Inf při kterých odmítl obálku převzít, ale žádné potvrzení od toho nemají .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2018 Asi skončím se zdejšíma nákupama ( i když prodávající za to nemůžou ) a nebo si budu pro všechno jezdit osobně, ušetřím plno nervů ( i když, se 17 let starým autem takovej výlet do Košic, to by mohlo být též dobrodrůžo :-)))). Předpokládám, že do KSC by si snad letěl nebo jel vlakem, pokud bys to tedy nespojil s návštěvou Haliče, Bukoviny a přilehlých exotických regionů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Tak nevím,v úterý sms a e-mail - dnes budeme doručovat vaši zásilku, pokud máte zájem o změnu adresy dodání, můžete zde.ve středu totéžve čtvrtek téžv pátek mi to přišlo zase před chvilkou.NECHCI změnit adresu dodání, chci, aby byla zásilka dodána Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Tak to dopadá Martine, když si "s předstihem" objednáš věci na dovolenou, aby chudáci přetížení poštěváci neměli s doručením problém - furt zapomínáš že (nejen u Vás v Praze) některé instituce mají výmluvu na předvánoční frmol celoročně Taky dnes čekám balíček, naštěstí ne poštou ale přes GLS - s řidičem jsem už domluvený na čase (minule přijel snad na minutu přesně), platba dobírky kartou na místě by taky neměla být problém... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Slušná slova nehledám- včera jsem čekal na 2 zásilky ( shodou okolností obě přes sběrnou poštu v Brně na stejnou adresu a poštu v Praze )asi děláš něco špatně já s poštou problém nemám - naopak jí preferuji pokud mám na výběr něco z poslední doby : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 (upraveno) YPO, zavidim u me to ma pokracovani:v 8.50 mi vola dorucovatelka, pod kterou postu ze to patrime, ze tuhle lokalitu nedela. Malem jsem vyskocil z kuze ( Beroun ).8.55 vola jeji vedouci, ze to na sberne poste spatne poslali dal a ze se to zpozdi a ze za to vlastne nikdo nemuze.To jsem prave vytekl a on pote taky. Posilani do zadku a praskani telefonem bylo to nejmensi.9.12 po vzajemnem vychladnuti a dalsim hovoru bude zasilka dorucena za 40 minut, snad to klapne.Je to vakuove balene, tak mi tam nemuze ani plivnout :-).Ale jak se nekdo muze opakovane splist a poslat zasilku na jinou spadovou postu, to uz fakt nechapu. Upraveno 29. června 2018 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 no vidíš .... dobře to dopadlo .... mě když báby prcaj, že jedu pozdě, tak jím říkám "ale nakonec ste se dočkala" a voni sou vlastně rády Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Radku- Praha to neni, rodice uz jsou na leto na chate, tudiz stale doma a tak v ramci "lehciho a hladsiho" doruceni, adresa tam.Asi jsem prokletej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 no vidíš .... dobře to dopadlo .... mě když báby prcaj, že jedu pozdě, tak jím říkám "ale nakonec ste se dočkala" a voni sou vlastně rády:-).Ty ses fakt veskrze pozitivni wul, sorry :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Jó Beroun, 266 01 tam jsem taky kdysi bydlel, dokonce kousek od té pošty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 Jak doručuje? Dneska? Fakt na nic- čekám tu v práci celej den na zásilku a teď se objevila hláška - zásilka nedoručena, nutnost uvedení bližší adresy pro doručování!! Do pr...e, ono nestačí jméno, přesná adresa a upřesnění i odboru, kam se to má doručit? O městě, PŠČ nemluvím. Už opravdu nevím, co si o téhle službě myslet.Sedím tu jako kokot ( už jsem mohl být doma ) a přečtu si tohle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se