Přejít na obsah

Čo si myslíte o značke Jaguar?

Doporučené příspěvky

Máme něco bližšího? Google pouze odkaz sem :D

Je to teprve v priprave. V Losticich o tom nechteli ani slyset, tak Versace jedna s jednou cinskou spolecnosti, co vyrabi umela hnojiva. Drz palce. Pokud to klapne, tak budou luxusni tvaruzky nekdy behem pristiho roku A doplnkovy parfem uz je taky v priprave

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

At treba nejsem uplne OT, tak si dovolim kratke zamysleni.

Pokud opravdu znacka hodinek Jaguar je stara znacka a ted je tam, kde je, tak to byl pravdepodobne dusledek toho, ze zkrachovali a Festina je ted reinkarnovala. Byt ve Festine a chtit koupit dalsi znacku hodinek, tak bych se snazil rozsirit portfolio. Ok, mame znacku Jaguar, tak udelejme nejaka racing chrona, pekne oblekovky, hodme do toho Seagull/Miyotu/Etu a prodavejme to od dvaceti klacku vejs jako luxusni hodinky pro ty, kdo nam to zbasti. Mohli k tomu napsat peknou pohadku na webu o cuore sportivo a ja nevim co jeste. Ale oni ne. Oni proste prijdou se stejnym designovym skvostem a ve stejne cenove kategorii jako tech milion modelu, co uz prodavaji. Jen prehodi logo Festina za Jaguar a jedou dal. Tohle proste nechapu.

Jestli za desitku Jaguary, nebo DS v chronu od Certiny, tak bych se nerozmyslel...

Odkaz ke komentáři

Je jednodušší si vybrat z produktového katalogu nějakého výrobce v PRC a nechat tam jen napsat Jaguar, než si přidělávat práci a vymýšlet nějaké skazky kolem a kolem. Účel to splní, někdo se chytne a zaplatí. Je vyděláno, tak co...

Ach jo :(

Odkaz ke komentáři

Mě na tom nejvíc baví,  že vždycky, či obvykle,  nějakej šmoula vytáhne nějakej fashion skvost,  či mrdky z hřbitova,  a všechny pěkně zjebe,  že on ten svatej grál našel.,

Posledně mě takhle borec dostal se Storm.

To  jsem koukal jak puk.  Posléze jsem  zjistil, že je to takovej fujtajxl, který je pod moje rozlišovací schopnosti.

Chlapec byl v koskomu a bude nám dělat přednášku.

Odkaz ke komentáři

Me by ale vazne zajimalo co vybral a proc. Ptat se obecne na znacku Jaguar je o nicem. Pokud se mi nejake libi a z nejakeho duvodu je chci, tak to sem hodim a muzeme diskutovat konecne konkretne.

Rekli bychom mu, ze za ty prachy ma super hafo jinejch kvarcek od Seika, Citizenu, Certiny nebo Tissotu. Pak bychom mu rekli, ze za ty prachy by uz mel i neco v automatu. Dostal by par tipu, rekne, ze si to necha jeste projit hlavou. Za mesic se vrati s uplne necim jinym v trosku rozumnym designu a everybody's happy. O tohle jsem ted ochuzen

Odkaz ke komentáři

Dotyčnej si asi koupil tyto hodinky a chtěl by asi abychom mu je pochválili :lol2:  :lol2:

Myslím si,že se ale moc odpovědí od něj už nedočkáme.

Dočkáte sa :) Akože kľud, ja sa len pýtam na názor. Ale ako vidím, značka Festina je tomto webe takmer nepriateľom štátu. K veci: konkrétne sa mi páči tento model:

jaguar-men-watch-j813-1-automatic-open-h

Prednosti:

a) automat, B) zafír, c) gumový (kaučukový) remienok - vyhovuje mi oveľa viac ako kovový (tlačí ma), aj ako kožený (nasakuje vodu), d) vážne sa mi páčia (naživo vyzerali hodinky ešte lepšie ako na fotkách).

Na hodinky som naďabil náhodou v obchode Festiny v Berne a zaujali ma, úplne mi udreli do očí. Cena 1900 CHF, t.j. asi 45000 CZK.

No NAOZAJ nepoznám nikoho, kto by hodinky tejto značky vlastnil, preto sa pýtam (presnosť, spoľahlivosť, reakcie okolia a pod. - hlavne či to ľudia nepovažujú za čínsky fake, ktorý parazituje na značke auta).

Sakra, ale takúto spŕšku nadávok som už dávno na fóre nenažil (hlavne v súkromných správach) :(

Upraveno uživatelem vegalogic
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Zkoušel jsem to lehce googlovat a ten strojek by snad měl být soprod A10BV-2. Specifikace by snad i odpovídaly. Ale pravda, zas tak moc jsem tomu googlování nedal :) Je v tom safír a case je z klasiky 316L.

Co se mě týká, design mě neoslovuje - a měl bych obavu z toho PVD - zde se odkazuju na kolegy, kteří hodinky s PVD měli, já ještě ne, t.j. nejde o vlastní zkušenost. 

EDIT: pokud Ti jde o hodinky s open heart strojkem, najdeš i výrazně levnější - třeba orienty (JPN), případně veškeré entry level švýcary

Upraveno uživatelem Funthom95
Odkaz ke komentáři

No 45mm taky není zrovna málo...ale těch skoro padesát(klacků) mě dostalo...

https://www.swiss-made-watches.com/en/jaguar/10975-jaguar-men-watch-j813-1-automatic-open-heart-j813-1.html

Víc jak desítku bych za to nedal a to mám oči hooodně přivřené.

Upraveno uživatelem Bembeg
Odkaz ke komentáři

Obavam sa ze pre bezneho cloveka to bude vyzerat rovnako ako keby si mal hodinky zn. mercedes. T.j. mas slusne auto ale vybuchal si sa z penazi tak ako hodinky musis nosit nejaky reklamny smuk co ti pribalili k autu.

Ak chces pekne a kvalitne hodinky od solidnej svajciarskej znacky a mas na to 45kczk, hladaj radsej dalej.

Odkaz ke komentáři

Nebrat... Ani náhodou se nezbavíš toho, že to budou všichni považovat za fashion-shit parazitující na jménu automobilky. A za takové chechtáky už pořídíš úplně jiný level hodinek... Trošku starší brajtle, omegy... Nové fortisky, lonžiny... Tohle fakt asi ne

Odkaz ke komentáři

Tak tohle vlakno je fakt zabavne :) jaguar hodinky za 45 klacku, ja se picnu :) .

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Tak tohle vlakno je fakt zabavne :) jaguar hodinky za 45 klacku, ja se picnu :) .

Mě ani tak nefascinuje to,  že to tolik stojí.  Jako to, že by to za to někdo dal.

Průhled na setrvačku snad u oblekovek,  ale i tak to vypadá pouťově.

Na sportovních hodinkách to vypadá vyloženě jako čínskej šunt.  Dyk to akorát ruší přehlednost číselníku.  Tady se rádo nadává na štajny.  Ty takovýhle pekla nemaj. Je to hnus velebnosti.

Za ty peníze by koupil i lehce jetý bondovky.  Šílenec co jim to nasype,  a ještě se mu vysmějou.

Nakonec je dobré že se chlapec zeptal.  Snad mu to tady trochu otevře oči.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...