Xenomorfus Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Farky, nez je prodas, musime skocit na pivo...chcu je omacat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 tak urcite... ale nez prodat tak radsi vymenim za blacky a nasetrim na R.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Rolexy sou pro stare dedky, jedine R, ktere se mi este libi, jsou prave Suby, ale NoDate. Sice rafiky sou takove zastarale, ale co uz. Nic s kyklopem nechcu, dokud mi nebude aspon 50. Sem o tych Tissleach uvazoval, ale nahradil sem je Aragonama s T100, takze vcil je nemuzou ani R prekonat!Zacinam byt nejaky mikrobrandovy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 ja ti dam stareho dedka s kyklopem ! :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Zarostly jak Ezop!Budes mi to muset vysvetlit osobne u nejakeho hambace nebo tak neco... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 ja ti dam stareho dedka s kyklopem !:-Dto je Gagarinův bratr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Rasputin žije! A nosí Tiselli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Všem Veselé Velikonoce. Za mě všem trotlům co nemají na Rolex, ale svědomitě plivají na jakékoli homage musím říct, že je pro mě Tisell příjemné překvapení. Kvalitní strojek a ty moje jsou velice dobře zpracované. Beru je jako tooly a nebojím se s nimi někde se opřít a spadnout. Což bych se asi s Rolexem bál. Jižní Korea není Čína, Japonsko taky ne a cena je myslím OK. Navíc, přesnost je více než ukázková. Extenze na sponě fachá v pohodě a precizně. Jasně, Rolex to není, ale co je? :-) Ani Steinhart, ani Davosa ale Rolexu nemůže konkurovat. I když je někdy v kvalitě zpracování předčí. Věčný boj o to, jestli nosit Rolex, nebo "zbytek" asi nikdy neskončí. Kritizovat "zbytek" by měli ale pouze ti, kteří mají s Rolexem nějaké zkušenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Já už bych to na ruku nedal a ani Davosy nebo Steinharty, od kterých bych si nekoupil ani jiné hodinky. Radši si za ty peníze koupím nějaká Seika. Ale neodsuzuju, je to věc vývoje, prošli si tím mnozí z nás. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 (upraveno) Já už bych to na ruku nedal a ani Davosy nebo Steinharty, od kterých bych si nekoupil ani jiné hodinky. Radši si za ty peníze koupím nějaká Seika. Ale je to věc vývoje, prošli si tím mnozí z nás.Je to vždycky otázka toho, jak se člověk na ty hodinky kouká. Mám a nosil jsem Seiko. Cením si je víc než Tiselly. Ale Tiselly beru jako hodinky za dobré peníze, kvalitně zpracované, pěkný design. OK, jsou to homage, ale proč ne. Jít svojí cestou je dneska těžké a né každý na to má. Nedávno jsem tady psal o značce Deaumar. Taky chtěli jít vlastní cestou a neuspěli. Přitom kvalitní stroj, úžasné zpracování. Ale prostě nezvládli marketing. A ten se zvládá o dost lépe, když je možné stavět na něčem co "tady prostě má vybudovanou tradici". Jestli někdo vezme nebo nevezme na ruku hodinky typu Steinhart nebo Davosa, OK, každého volba (póza). Já říkám proč ne. Kdo se člověk už dopracuje k hodinkám typu Rolex, Panerai, Cartier .... pozná kvalitu. Myslím, že je tady ale spousta lidí, kteří někdy odloží hodnotný kousek a vymění je za něco typu Steinhart. Mě nevyjímaje. Upraveno 17. dubna 2017 uživatelem Sborez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Jestli někdo vezme nebo nevezme na ruku hodinky typu Steinhart nebo Davosa, OK, každého volba (póza). Každej tomu říkáme jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Navrhoval bych bitku pomlázka. Vlastníci Rolexů budou mít bio pomlázky ruční výroby od místního řemeslníka. Ostatní šmejd z Kauflandu na jedno, dvě šlehnutí. Na to nemám co říct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Hlavne, ze ma sam Davosa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Koukám, že by tady někdo rád měl upletenou pomlázku místními mistry, ale taky nakupuje šmejdy v Kauflandu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Koukám, že by tady někdo rád měl upletenou pomlázku místními mistry, ale taky nakupuje šmejdy v Kauflandu. Jojo, "Poturčenec horší Turka" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2017 Hele, každého věc. Je pravda, že Tissely bych asi na ruku nedal, stejně jako Štajny s mercedes pacičkama. Ale chuj s tym, jak znám Farkyho, tak to je známý zbohatlík a rebel (a navíc vypadá jako Bilzerian) a on si určitě koupil LV a nechal si tam od Tisselu vyměnit cifr.... a tah... a pouzdro... atd... prostě flying under radar jak cyp ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2017 Jestli rejpeš do mě, tak si nic nepochochopil. Dál to nebudu komentovat, nemá to smysl - histórija magistra víté.A kupujte rači český hodinky. Nejhorší je latina ve valašským nářečím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Zarostly jak Ezop!Ezau tatínku, Ezau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Ten taky ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Večer se ty opičí žabky tváří skoro černě..fakt mě těší je mít ... nevím jak je to možné .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se