cigi Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Odesláno 11. října 2016 (upraveno) No, ja teda V.H. nemusim a nikdy jsem nepatril mezi jeho fanousky a omldlevajici obdivovatele, ale to co pises, je fakt kktina. A navic, na cem se dnes nevydelava? Karel IV. asi taky nema potuchy o tom, ze ma na svete hodinky, ovsem jsou vyznamne osobnosti, ktere si zaslouzi mit nejaky odkaz, ja sice Havla nemusel a je kolem nej zbytecna hysterie, ale co se mu neda uprit je fakt, ze ve svete nam udelal veskrze dobrou vizitku a je respektovany. A i kdyby to nebyl vyrobek urceny k charitarivnim ucelum, tak Ti asi muze bejt jedno, kdo na tom bude profitovat, tyhle kecy o tom, kdo na tom vydela jsou vskutku k nicemu a nejsou na miste. Srovnavat tuto edici s odkazem na nejake Maovy prasivky je bud dost blbej vtip nebo provokace. Paklize jde o hodinky, jako takove libi se mi ty od Eltonu, "znacku MPM" uz jen kvuli tomu, jake hruzy prodavaji a kde probiha vyroba vubec neuznavam. Že se namáháš to JNJ vysvětlovat, dělá podle mne obojí, blbou provokaci.Myslím, že Karlos úplně nedocenil to slůvko "neuznávám" - já taky neuznávám MPM jako výrobce hodinek kvůli tomu, jaký prodává, ale uznávám jeho právo na existenci, na výdělek a dokonce jsem nucen uznat i jeho právo na značku prim. Upraveno 11. října 2016 uživatelem cigi
JanNovakJan Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Odesláno 11. října 2016 Samozřejmě, jak s tebou někdo nesouhlasí, tak jde hned o provokaci a ještě blbou. Zjevně patříš k lidem, kteří ve svém narcismu úplně zapomínají, že nejsou na světě sami Rodriguez: Že se na něčem vydělává neznamená, že tomu musím fandit. A v případě hodinek V.H. bohužel vůbec nejde o to, jestli on sám někde udělal dobrou vizitku nebo ne - v tom je ten zásadní problém. Je to na úrovni hodinek s Elvisem, s Mickey Mouse apod. Někdo tam ve snaze po vlastním obohacení užije známou osobnost nebo postavu, ale to nic nevypovídá o té osobnosti nebo postavě jako takové. Je to prostě obyčejný kýč. Dál už to řešit nebudu, když se někomu toto líbí, ať si koupí.
Karlos Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Odesláno 11. října 2016 Cigi: Asi oba cítíme, že tvůj příklad se slovem neuznávám, že to pořád nějak není ono.
eloga Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Odesláno 11. října 2016 mi se to vůbec nelíbí, to už každé primky z přelomu 50/60 let na to byli s designem fakt lépe. Což i po těch letech snad každý vidí a dokáže rozeznat.***
cigi Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 (upraveno) Karlos, já mohu jen tušit, co pod slovem neuznávat myslí ryzí češtináři, ale mám za to, že lid prostý ho bez zábran používá tak nějak vod voka asi zhruba plusmínus jako já a Rodriguez, Upraveno 12. října 2016 uživatelem cigi
Karlos Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 Aha To pro mě je neuznávám něco asi jako nesouhlasím, nebo odmítám přijmout. A proč bych nesouhlasil s tím co kdo vyrábí? Může se mi líbit/nelíbit a podobně, ale že bych odmítal něco, co běžně dělá x dalších? Proč?
Pavel Pavel Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Odesláno 14. října 2016 Opravdu, hodinky na 80té výročí Havla od zbrojaře Strnada "fakt trefné"
ensi Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Odesláno 14. října 2016 Opravdu, hodinky na 80té výročí Havla od zbrojaře Strnada "fakt trefné"Proč ne, však Havel mu podporoval kšefty...
Jirka19 Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 Sporty 2 co mám doma se mi líbí více(nemluvě o ceně), zákazníka si to ale jistě najde
mazzi Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 http://ekonomika.idnes.cz/primky-se-hadaji-o-hodinky-vaclava-havla-f0e-/ekoakcie.aspx?c=A161019_152332_ekoakcie_fih
Návštěvník maxipesfik Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Odesláno 26. října 2016 http://www.prim.cz/kolekce/limitovane-edice/prim-vaclav-havel-l-e-660.htm
Fade Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Odesláno 26. října 2016 450 000?! :-D :-D :-D Ano, prosím! Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk
Liqid Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Odesláno 26. října 2016 Za tu cenu je k tomu i kousek letiště?
pbed Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Odesláno 27. října 2016 Líbí se mi, nejvíc ty ocelový. Asi se na ně půjdu podívat do prodejny naživoBed
Návštěvník maxipesfik Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 http://www.prim.cz/kolekce/limitovane-edice/prim-vaclav-havel-l-e-660.htm Cena je zbytečně vysoká https://goldgeschenke.degussa-goldhandel.de/herrenuhr-classic-edition-gelbgold-1-1m http://www.liha-uhren.de/en/
Milan Praha Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 počkej to je vtip ne ? za 450 ? to by si koupil jenom idiot :-d, hele Karle mám možnost si koupit Pateky a nebo Primky s podpisem a srdíčkem .... hele Karle a ty nad něčím přemejšlíš ... :-d to je ještě horší jak Phaeton od VW .... ten byl alespoň pravda kvalitní výrobek
bob.zizka Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 No s tim Phaetonem si to trefil. Predrazena navonena bida hrajici si na Audi A8. Kvalita nizka za tu cenu a trh to vw jasne ukazal. S timahle Primkama to bude nämlich to samy.
brut12358 Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2016 Prezidenti na hodinkách se mi eklují. Připomíná mi to Slavy s Gorbačovem a jinejma kktama. Určitě si jich pár desítek koupí nadace Havlové aby to mohla slavnostně rozdávat po pražských kavárnách.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se