ramon Odesláno 11. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2008 No hoši myslím že nosit mechanické hodinky je o něčem jiném...Než mít na ruce takovou hrůzu (myslím strojek v ceně do 10 USD), to už bych měl větší potěšení z Quartz Seiko nebo Casio... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stoner Odesláno 11. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2008 minibike Blata, jestli se nepletu. Nepleteš se a ješte ke všemu byly ty pneumatiky sjeté jen na jedné straně, protože ta motorka závodila na oválech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubraro Odesláno 11. ledna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2008 No hoši myslím že nosit mechanické hodinky je o něčem jiném...Než mít na ruce takovou hrůzu (myslím strojek v ceně do 10 USD), to už bych měl větší potěšení z Quartz Seiko nebo Casio... Podívej se někdy, kolik stojí strojky Quartz Seiko nebo Casio. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 11. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2008 Podívej se někdy, kolik stojí strojky Quartz Seiko nebo Casio.Omlouvám se, špatně jsem se vyjádřil. MECHANICKÝ strojek v hodnotě obyč. strojku quartz, tomu se říká kvalita za rozumnou cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda_mravenec Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2008 Jak je to s těmato hodinkama? díval jsem se v hodinářství v ostravě, ptal jsem se hodinářů, co berou mpm a nic...neví o nich... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 22. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2008 Jak je to s těmato hodinkama? díval jsem se v hodinářství v ostravě, ptal jsem se hodinářů, co berou mpm a nic...neví o nich... Ty jak koupil dubraro, kromě toho, že byly první v ČR, tak byly možná i poslední, takže dubraro má teď doma krásný solitér Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sr71 Odesláno 11. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2008 viděl jsem u kolegy tyto "primky" v provedení quartz - koupil je někdy minulý týden v hodinářství za cca 1800Kč, automaty měly prý také, ty stály cca o 400Kč více Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 11. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2008 viděl jsem u kolegy tyto "primky" v provedení quartz - koupil je někdy minulý týden v hodinářství za cca 1800Kč, automaty měly prý také, ty stály cca o 400Kč více Kde koupil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 11. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2008 Před dvěmi týdny jsem viděl automaty "Prim Sport" velice podobné těm, co zde zveřejnil Dubraro. Bylo to v prodejně hodinek v OD Laso v Ostravě a cena byla myslím 2.800,- Kč. A myslím, že u toho byl i popisek "strojek Myiota" nebo tak něco... Fotku jsem bohužel nepořídil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sr71 Odesláno 11. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2008 Kde koupil? v Trutnově - pravděpodobně "hodinářství Wajsar" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2008 v Trutnově - pravděpodobně "hodinářství Wajsar" Pardubice Dajax tř. 17. listopadu asi 2400,- bílé i černé provedení automat. Jsem lehce sentimentální ke starým sportům. IIky jsem vždycky chtěl jako malej malej smrad (možná nás bylo víc ), ale do tohodle bych nešel, zvlášť když si uvědomím, že cenou lížou seika i orienty v základu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 12. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2008 Pardubice Dajax tř. 17. listopadu asi 2400,- bílé i černé provedení automat. Jsem lehce sentimentální ke starým sportům. IIky jsem vždycky chtěl jako malej malej smrad (možná nás bylo víc ), ale do tohodle bych nešel, zvlášť když si uvědomím, že cenou lížou seika i orienty v základu. To je pravda. Jen jsem je chtěl vidět naživo, ale raději než "jakoPrimky" bych jednou rád Orient Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 13. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2008 (upraveno) Tady je slíbená povánoční fotka strojku. Na focení jsem sundal rotor samonátahu. Definitivně je to čína. Zpracování je slušné, čisté, nikoliv však zdobené či luxusní. Rotor na kuličkovém ložisku, váha rotoru necelé 4g. Strojek má hacking, samonátah je obousměrný. Váha celých hodinek bez pásku 68g. Měl jsem hodinky se strojkem Seagull 17xx a hacking neměly Upraveno 13. března 2008 uživatelem ¨safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2008 Nechapu proc to kupujete (MPM-Prim ), kdyz vite co je to zac... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peters Odesláno 23. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2008 Zdravim tak tuhle hruzu by jsem nekoupil ani za 5.stovek,leda že by chtěl někoho pořadně naštvat a daroval !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rur Odesláno 29. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2008 Náhodou jsem je potkal na http://hodinky.inshop.cz/inshop/hodinky-pr...t-rsg44-05.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaA Odesláno 29. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2008 hezke, Prim z Eltonu a take "Prim" z MPM v jedne sekci jednoho eshopu.. Na miste Prima bych zasahl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 29. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2008 Na miste Prima bych zasahl. A jak??A proč??? A kdo má vlastně na tu značku právo????...někde tu kolují stránky,kde se píše o tom sporu více...doporučuji přečíst.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaA Odesláno 29. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2008 A jak??A proč??? A kdo má vlastně na tu značku právo????...někde tu kolují stránky,kde se píše o tom sporu více...doporučuji přečíst.... cetl jsem :-) Jak? Pozadal bych provozovatele e-shopu o oddeleni sekce Prim (Elton) od MPM. Pro Elton neni dobre byt hazen do jednoho pytle s MPM. Pro eshop to take neni dobre, mate to zakazniky a ty znale to muze odradit od nakupu. Orliky se neprodaji kazdy den, uz vubec se neprodaji nikomu neznalemu a prave pro takoveho zakaznika je spojeni obou Primu prinejmensim prekvapujici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 29. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2008 Náhodou jsem je potkal na http://hodinky.inshop.cz/inshop/hodinky-pr...t-rsg44-05.html He? Co tam delaji Primky z Eltonu? Orlik za 25000? A ty ostatni? Ze by vyprodej Eltonu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se