Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

panove, kosile je s dlouhym rukavem, kterej mam prehlej, a je bila s modrym prouzkem. kalhoty modry, pasek hnedej, boty hnedy.  moc to k sobe nejde s tou fialovou, ale to neva:-)))

jj, tak to si vzpomínám ... v hospě a k tomu jsi vykřikoval, že "dobrý tůly" ... a já si polil rozkrok pivem  :lol2:

Upraveno uživatelem Lukyn77
Odesláno

Tak třeba já si před dvěma měsíci kvůli novým hodinkám koupil šestnáct různých modrých košil :) tak jsem prostě čekal, že Kid je stejnej blázen a ke každýmu strapu má aspoň jednu sladěnou košili a ponožky, no.

Odesláno

Dekuji. Jsem jen takovej "nato" tovaris.

Oranzova neni problem (ac jsem za ni tady na foru sklidil dost kritiky:))

Ehm ? :)

Moony mi chybí, už je zase musím přikoupit...

Odesláno (upraveno)

Textil - kůže s překlápěčkou z limitky Snoopy. Cena je teda šílená, ale řemínek je alespoň pohodlný a sluší jim. A spona je super...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem VojtaJ
Návštěvník
Odesláno

A co ted nosis vojto?

Já si teď začal kupovat různé seika alpinist. Ještě musím sehnat asi 6x co chci (je to magořina, mít doma tolik velmi podobných hodinek :) ) Potom bych rád koupil 3592.50 v slušném stavu a lákají mě suby date s tritiem. Ty seika mě ale teď baví...

Odesláno

Na tahu..

Odesláno

Tisíc a jedna noc.No teda taky dobrý.Trochu dětský,ale dobrý. :oneeyed02:

jojo, je to hravy. Trochu jim to bere na "vaznosti";) ale clovek to nesmi s vaznosti prehanet:-)))
Odesláno

Tak já tah se šroubky sundal a přehodil na origo nato, které bylo součástí velkého balení... je to určitě to nejpohodlnější a nejkvalitnější nato jaké jsem měl kdy na ruce (aby taky ne za ty prachy) :) trochu mě štve na tahu, že má spona jen dvě dírky na mikroregulaci a že k tahu nejdou sehnat půldílky... takže ho mám teď nastavený v rámci možností na svou ruku, ale 100% to není...jak jsou vedra a otéká ruka, občas mívám obtisklé dýnko na zápěstí (už aby přišla zima) ;) Nevíte jestli na Moony pasuje taky nějaká regulovatelná spona jako se dokupuje na SMPc?

Odesláno

Tak já tah se šroubky sundal a přehodil na origo nato, které bylo součástí velkého balení... je to určitě to nejpohodlnější a nejkvalitnější nato jaké jsem měl kdy na ruce (aby taky ne za ty prachy) :) trochu mě štve na tahu, že má spona jen dvě dírky na mikroregulaci a že k tahu nejdou sehnat půldílky... takže ho mám teď nastavený v rámci možností na svou ruku, ale 100% to není...jak jsou vedra a otéká ruka, občas mívám obtisklé dýnko na zápěstí (už aby přišla zima) ;) Nevíte jestli na Moony pasuje taky nějaká regulovatelná spona jako se dokupuje na SMPc?

attachicon.gif IMG_9528.JPG

attachicon.gif IMG_9544.JPG

Pasuje na ně přesně ta spona jako na SMPc, ale musíš ještě dokoupit jiný koncovky ke sponě.
Odesláno

Došiel baliček remenov, tak som sa hral ...

Ktorý vyhráva ?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...