Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A přesně proto mám tohle fórum tak rád!!! Díky MOC Martine, že sis dal tu práci. Z videa to vypadá jako brnkačka. Je mi jasný, že to je i rukama a tréninkem, ale už aspoň vím, co si pořídit, abych si to trochu usnadnil... kdybych natočil jak jsem to sundaval já... To by bylo PG-18 :D

Odesláno

Sis slušně s tím videem pohrál, moc pěkný!

Každopádně jsou nejdůležitější ty hroty. Taky jsem tenhle měl (kupoval jsem ho na Milgy) a hned při první výměně se jeden hrot zlomil. Celkově jsem z výměny tahů tak nějak vyrostl (navíc konkrétně u Moonů mi to přijde naprosto v pohodě, třeba zrovna takový Milgy byl jinej voříšek) a přijde mi nejjednodušší klasickej vystěžejkovač a maximálně podlepení nožek

Třeba tady , určitě je ale bude dělat i číňan za polovic

Odesláno (upraveno)

Výhodou vidličky (kružitka) je, že člověk vyndavá koncovky v ose, bez různého viklání a páčení; a především během celé operace drži kružitko stěžejku zmáčklou, takže její pružící a často ostré konce nekreslí a neryjí na vnitřní straně nožek. Nedochází ani k uvolnění jejich konců, jakmile minou hranu nožky, což vede k opotřebení pohledové hrany (a u šikulů i k vymrštění stežejky do prostoru, aby zmizela navždy :) )

Při nandavání tahu nebo řemenu se po zmáčknutí stěžejky kružítkem ještě prsty z boku ujistím, že jejich konce nevyčnívají z profilu, připadně to těmi prsty doladím.

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Stěžejka mi vystřelila už dvakrát. Poprvé, jak píšeš, do nenávratna (asi do některé spáry mezi dlaždicemi na terase u přítelky, páč su debil...) a to jsem si dával Bacha, podruhé jsem ji zahlédl letět a našel. Ta mrcha vystřelí, když to člověk nejmíň čeká, víš, že může, a děláš to opatrně, ale ona to stejně udělá. Nejlíp asi přehodit přes hlavu prostěradlo...  :D 

• po 4 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Tiez dorazila prva zasielka z cheapestnatostraps.com:

Classic Suede Brown

post-16988-0-82578300-1537294939_thumb.jpg

Classic Khaki with white stitching

post-16988-0-15445300-1537294962_thumb.jpg

Monza Navy Suede

post-16988-0-03376700-1537294984_thumb.jpg

Na ceste mam este druhu zasielku, tam bude vyse hnedych variant, doplnim ked pridu :)

EDIT: bizzy dik za inspiraciu a tip.

Upraveno uživatelem lordsoft
Odesláno

Tento týden na modrém odrbaném... není to špatné, ale možná až moc nenápadné. Příští týden zkusím béžový odrbaný :)

post-12564-0-03280200-1537558881_thumb.jpg

Odesláno

Ahoj chlapi-stydim se,ale zeptam se...mam v hlave zafixovany,ze na moony (i na smp) je roztec na remen 21mm-je to tak?

Ale moje otazka zni-cpete tam 22? Vypada to normalne nebo je to tam namuchalny?

Diky moc a ze jsem lama ani pripominat nemusim-ja je stejne nosim jen na tahu,ale zajima me to-dik ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...