vareka Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 chlapi, vy mi tedy dáváte :-), dobré rady :-). Mám v plánu dát moony na nějakého pevnějšího, tvrdšího krokodýla(lesklý nebo pololesklý). S červeným prošitím to moc nevidím. Mám bondovky v limitce, kde je červené lehce víc a tím, že jsou to sportovní hodinky se to snese. Tady mi to nějak nesedí. Když je budu chtít jako sportovní, dám je asi na tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Ruční práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedmaster Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Martar: Nevim, jestli je to nylon, ale ano, nejaky typ moderniho materialu. Spona je keramicka trnova. Az se mi dostane ten stary pasek do ruky, tak ti to vyfotim. Tento nato od Omegy je hrozne prijemny na ruku, pri dotyku se zda, ze to je viskoza. Akorat je drahej jako prase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Dneska taky kuze s niti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stas Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Dneska taky kuze s niti.Krasna patina! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 A na vintaznim 1171 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 Parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 20. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Ten 1171 vypadá vážně hodně pohodlně.. Já jsem vyzkoušel na nových Moonech origo gumovej racing řemen s prekláp?čkou a musím potvrdit to, co psal Chozef76: ohromně pohodlná záležitost. Tvarovaná koncovka krásně přiléhá k pouzdru, řemen je téměř v celé délce tenký a ohebný. Rozšiřuje se až u stežejek, takže opticky skvěle navazuje na nožky pouzdra. Veliká spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Krasa! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 20. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Ještě zkouška s Nato strapem, ten už tu byl, ale ne v téhle kombinaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 (upraveno) Na tom natu vypadaji jako uplne jine hodinky, za me parada. Ten racing remen ze je gumovej jsem nevedel donedavna, taky jsem o nem uvazoval, protoze k moonum neskutecne sedne. JInak jak ses ptal ten 1171 je klasickej plechac, rattlesnake, skripe, susti,vrze jak T34 na fronte Upraveno 20. listopadu 2016 uživatelem Seamaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 (upraveno) Snad to tady ještě nebylo. Moony 145.022 z konce 80tých let na tahu 1479. Pro mně má tento tah nejpěknější sponu, jakou kdy tahy na moony měly: Upraveno 20. listopadu 2016 uživatelem malda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 20. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Spona fakt parádní a patina přesně akorát, krásná barva, ještě nečerná ani se nesype. @ Seamaster: díky jen mé mrzí trochu odlišný odstín červené na cifru a na strapu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 (upraveno) 1450 má taky pěknou (stejnou), navíc podle mě je ten tah ze všech nej. Upraveno 21. listopadu 2016 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Tak me Martin premluvil at sem nejake starsi fotky taky dam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 (upraveno) Krasa trojane. Broad arrow replica jsou nadherny. Poustim jednu perlonku... Upraveno 22. listopadu 2016 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Diky, jsou to fakt moc pekne hodinky ale mam pocit, ze ty fotky jim nedelaji uplne cest. Ale urcite udelam nejake dalsi, jestli mi je otec pujci )Jinak perlon speedum proste slusi, taky jsem k nim otci daval jeden cerny a jeden navy, nakonec si ale zvykl na ten remen ktery jsem si puvodne usil na Chronospace... holt stara skola, k hadru nema duveru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Tak me Martin premluvil at sem nejake starsi fotky taky dam Tvé ??? Něco jsem zameškal ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Diky, jsou to fakt moc pekne hodinky ale mam pocit, ze ty fotky jim nedelaji uplne cest. Ale urcite udelam nejake dalsi, jestli mi je otec pujci )Jinak perlon speedum proste slusi, taky jsem k nim otci daval jeden cerny a jeden navy, nakonec si ale zvykl na ten remen ktery jsem si puvodne usil na Chronospace... holt stara skola, k hadru nema duveru krasnej darek pro tatu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 22. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Hurá! Fotky jsou náhodou moc fajn, a hlavně - těchhle hodinek na fóru moc není. Paráda (.....normálně je taťkovi na chvíli s dovolením zabav a udělej pár fotek na řemenech a perlonech ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se