Přejít na obsah

Pošli Seiko dál

Chumpus

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 129
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jenom 3 ze 6? A není to málo Antone Pavloviči? ;-)))

No tak dobře. Pravda je taková, že jsme dostali všech šest modelů, ale tři kousky jsem ztopil pro sebe. Mám je doma v nasvícené vitríně a po večerech se na ně chodím koukat. Ufff, ulevilo se mi, že jsem se s tím mohl svěřit. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak dobře. Pravda je taková, že jsme dostali všech šest modelů, ale tři kousky jsem ztopil pro sebe. Mám je doma v nasvícené vitríně a po večerech se na ně chodím koukat. Ufff, ulevilo se mi, že jsem se s tím mohl svěřit.

Chápu. Ty celozlaté jsou jasná vitrínovka :-)

Odkaz ke komentáři

Po těch pár dnech nošení si dovolím napsat pár postřehů.

Hodinky na origo nato strapu mají jednoznačně koule a bez pochyby působí jako sportovní hodinky.

Po nasazení umírněnějšího pásku jakoby zkrotnou a potlačí tu zuřivou sportovnost a stanou se z nich normální hodinky. Společenské asi nikdy nebudou, ale to se od nich ani nečeká, ale do košile na běžné nošení, klidně.

Co je největší pecka je nositelnost. Pouzdro je z mého pohledu geniální. Zkosené boky z toho dělají fakt pohodlné hodinky a absence nožek tomu také z mého pohledu pomáhá.

20161018_153753.jpg

20161018_153800.jpg

Ani na kůži nevypadají špatně. Chtěl jsem vyzkoušet i hnědou barvu, ale bohužel, to co mám doma se vyloženě nehodí /nacpaný Bretling/

20161019_110806.jpg

20161019_110826.jpg

Docela si je dovedu představit na něčem takovém  4673_917292_ayrton.jpg

Další věc, co stojí za řeč, je ciferník. Ten je je zpracovaný čistě a přehledně. Čitelnost je skvělá.

20161018_153816-1.jpg

Z mého pohledu je to moc povedený kousek, který určitě stojí za pozornost

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Tak u mě už pětky taky budou končit, tak přidám pár postřehů:

Na to že jsou to pětky (takže vlastně low cost automaty) vypadají hodinky parádně a člověk by řekl, že mnohem dospěleji. Vzbuzovaly celkem zájem (i díky tomu, jak moc vyčnívají, ale o tom níže) a vzhled byl hodnocen veskrze kladně. Já osobně bych oželel 24h subdial, ale to je subjektivní. Černo-žlutá "sršní" kombinace jim vyloženě sedí :) Poudro je při své velikosti 44,5mm (což je na mě obvykle už za hranou) dobře nositelné díky vybrání boků na spodní straně pouzdra.

Co vidím jako trochu negativum je NATO na kterém jsou dodávány. Je docela tuhé,což by mi ani nevadilo, ale hodinky jsou už sami o sobě dost vysoké a řemen jim v tom ještě výrazně přidává, takže na ruce docela trčí. Černěné pouzdro má hodně pěknou a nutno říct kvalitně vypadající povrchovku, nicméně docela se upatlává, hlavně leštěná "luneta" a je to na něm vidět, takže to není nic pro cimprlíny.

Přesnost chodu jsem sám nesledoval, ale na SEW jsem je nechal proměřit. Výsledek na vibrografu byl velmi dobrý, dle pozice byla odchylka +-1s a na korunce tuším 0s, byť byla výtka k beat erroru. Na první fotce byly ještě málo natažený, takže byl výsledek horší, po natažení se to srovnalo až na ten beat error.

Celkový dojem z hodinek je pozitivní, za mě osobně stojí za to je přehodit na jiný řemen, například ten co postoval Tikal by jim opravdu sedl...

Díky moc za akci, o víkendu zkusím ještě neco lepšího nafotit, ale tomu jak fotí Kuba prostě není šance konkurovat :) Příští týden půjdou zase dál...

af96c779fee80b832bf5e8d0556824fb.jpg

04eb845a98516c19c0aa27fb61bebbcd.jpg

Upraveno uživatelem Lamiczka
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...