Daemonultimate Odesláno 4. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 4. dubna 2019 (upraveno) Upraveno 4. dubna 2019 uživatelem Daemonultimate
martar Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2019 Eberhardi maji na dýnku Scafografů hvězdici jen s jedním zahnutým ramenem, žabaři Dýnko i spona vypadají moc fajn.
Bells Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2019 Ty jo dobrý počin od Mida, už před časem se mi od nich pár kousků líbilo, ale vždy mi přišlo, že to prostě nemají úplně dotažené, tady se to mění. Ty hodinky vypadají vážně vyspěle, cifr a ručky mi dost připomínají mé dávné Saily od Alpiny a musím říct, že přesně takové ručky a indexy jsou vážně k sežrání a mimo jiné i neskutečně praktické, protože se nedají přehlédnout díky velkým odrazovým plochám = odečet času na jedničku s hvězdičkou za jakékoliv situace.Stejně jako Martara, i mě trošku rozhodila ta luneta, ale když to beru kolem a kolem, tak já mám rád věci, které jsou nějak jiné a todle to vlastně skvěle splňuje.
Daemonultimate Odesláno 5. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2019 Ty jo dobrý počin od Mida, už před časem ...Hezky napsaný, díky
Daemonultimate Odesláno 6. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2019 Jsem jak barvoslepej, vim že jsou modrý a pritom tu modrou skoro vůbec nevidim. Teď jsem byl venku, černej cifr, černo-zelená luneta, zalezu domu, malachit komplet.
Daemonultimate Odesláno 7. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2019 Paradni je mas kolego Já bych řekl: ,,nápodobně kolego"
Daemonultimate Odesláno 8. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 8. dubna 2019 Plánuješ pořídit i nějakou gumu? Na tý by mohly být taky hodně dobrý. Tak na gumu s největší pravděpodobností dojde, přece jen moře, kameny a písek, to dokáže zacvicit jak se sponou, tak s tahem.
Daemonultimate Odesláno 12. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 12. dubna 2019 Co ze Španělska touhle dobou? Jahody se šlehačkou Že to nepasuje? A kde se vzal název Mido?
Daemonultimate Odesláno 13. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2019 (upraveno) Měl jsem obavy, jak na tom budou s odečtem času a kvalitou lumi. Po nasvícení jsou krásný, ale intenzita svitu se rychle snižuje. V určitém stupni se zastaví a tak svítí asi už stále. Díky rozvržení dialu a tvaru ručiček jsou to v noci jedny z nejčitelnějších hodinek co jsem měl. Upraveno 13. dubna 2019 uživatelem Daemonultimate
wizard-ov Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2019 Kúúúrnik, dobré jsou! Co ten Cal. 80Si ? Drží COSC?
Daemonultimate Odesláno 13. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2019 Kúúúrnik, dobré jsou! Co ten Cal. 80Si ? Drží COSC? Na podobnej strojek s křemíkem a COSC za rozumnou cenu jsem pár let čekal. Nevěděl jsem odkud to přijde, ale Captaine V byly nápovědou. Pak v loňském roce přišlo stoleté výročí značky, monobrand v Singapuru a dalších mistech Asie, připomenutí postavení značky Mido ve vývoji vodotesnych hodinek, používání korku k utěsnění a s tím vším i premiéra tohoto modelu. Hned jsem mel jasno, jen jsem si musel počkat až dorazí úplně první kousek do Čr a ten byl můj. Trvalo to dlouho. Strojek je skvělej. Nejen že mu v základu přidávají kameny na konečných 25, což zapříčinilo vypustění plastových dílů (má to tak Hamilton a Mido, Tissot zatím čeká), ale také použití moderních antimagnetických materiálů. Vteřinovka neběží vůbec tak trhavě, jak jsem o 80 četl. A COSC? Na ruce od oka nula, ve winderu dvě do plusu. O víkendu je mám na ruce od pátku do pondělí, nula. Stále stejně, bez výkyvů. A díky
wizard-ov Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2019 Pěkné, pěkné.... kdysi jsem se zařekl, že "hlavní" hodinky (pokud to budou automaty) by neměli mít rezervu pod 70 hodin. Pošilhávám po nových 43 LHC (sice jen 60 hodin, ale Longines se mi líbí), nicméně tohle je celkem sympatický počin.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se