jetjet Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Chtěl bych si koupit nové hodinky průměr ciferníku přes 50mm v ceně 10-20tis máte nějaký tip na pěkné hodinky a případně kde je zakoupit.Děkuji Vím že je to takové všeobecné ale moc se v tom nevyznám ani nevím co hledat
Xenomorfus Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Cifr pres 50mm? Mam tu jeden stary budik a to by asi tak odpovidalo... Nebo hledas nejake kapesni hodinky?
bohus76 Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Vodolaz :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
guzmic Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Tyto vypadají super. A jsou jak pro holku tak pro kluka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Xenomorfus Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Bohusu, Vodolazy mu budou male, psal !cifr! pres 50mm :-D.
Bembeg Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Ideální budou tyto https://www.hodinky.cz/diesel-mr-daddy-dz-7349.html?gclid=CMX-8fTqrdACFQmdGwod1QMLjA ještě ti nějaká kačka zbude.
969 Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 podle mě myslí celkovej průměr hodinek nikoliv jen cifr...
YvanD Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Akú veľkú máš ruku? Ja mám obvod cca 20cm a 42 vyzerá celkom normálne. Unosím aj 47 ale väčšie by som si nevzal. Pokiaľ chceš naozaj 50+ tak pochybujem že zoženieš nejakú normálnu hodinársku značku. Možno nejaký Vostok-Europe nič iné ma nenapadá.
JanNovakJan Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 http://www.nejpanskehodinky.cz/hodinky-podle-velikosti/a55-mm/
JaRooN Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Pokiaľ chceš naozaj 50+ tak pochybujem že zoženieš nejakú normálnu hodinársku značku. Možno nejaký Vostok-Europe nič iné ma nenapadá.DOXA 8 days 57mm https://www.doxa.ch/uhr/8-days-manufacture-125-10-105pr-01/
YvanD Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 DOXA 8 days 57mm https://www.doxa.ch/uhr/8-days-manufacture-125-10-105pr-01/Tak toto som ešte nevidel. je to limitka 125 kusov asi pre tých čo to chcú nosiť okolo bicepsu:)
JaRooN Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Tak toto som ešte nevidel. je to limitka 125 kusov asi pre tých čo to chcú nosiť okolo bicepsu:)Mám ruku cca 21cm. Zkoušel jsem si je na SEW 2105 a musím říct, že jsou prostě OBŘÍ! Asi limitka pro velkého asijského muže
Funthom95 Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Mám ruku cca 21cm. Zkoušel jsem si je na SEW 2105 a musím říct, že jsou prostě OBŘÍ! Asi limitka pro velkého asijského muže Jo to je stehno edice pomalu... taky jsem je zkoušel, ale jejich nošení u mě vyvolávalo křivici...
Jörg8X Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Chtěl bych si koupit nové hodinky průměr ciferníku přes 50mm v ceně 10-20tis máte nějaký tip na pěkné hodinky a případně kde je zakoupit.Děkuji Vím že je to takové všeobecné ale moc se v tom nevyznám ani nevím co hledatJá bych vzal B Super Avenger II v modré, sice mají jen 48mm, ale tlačítka chrona to doženou... když vezmeš kameny, modrý cifr a modrou gumu, tak je nikdo nepřehlédne U AD je koupíš se vší parádou někde mezi 10-11tis ?, viz níže. Seznam prodejců najdeš tady: http://www.breitling.com/en/retailers/list/CZ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pak dej nějaký wristshot
USER47 Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Myslím, že jeho rozpočet asi nebude v Eurech.:-Djetjet: Já bych řekl, že tvoje představa pěknejch hodinek se bude asi velmi výrazně lišit od toho, co považuje za nositelný většina místního osazenstva. Takový ty křiklavý obchoďákový nesmysly typu Diesel tu asi nikdo s vážnou tváří chválit nebude. A vzhledem k tomu, že úchylná velikost je jedinej požadavek, kterej jsi nám sdělil, asi právě tímhle směrem tě to táhne.Pokud nějaký takový hodinky chceš, tak si je klidně kup a radši si tu o nich nic nečti.:-D
AndyAaron Odesláno 17. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2016 Klidne at si tu o nich neco precte, ale at o nich nic nepise [emoji2]Ted vazne. Jetjet, jak mas velkou ruku? Jaky se ti libi design? Na tahu? Na kuzi? Proc chces tak velke? Dodej vic info a pak se muzeme bavit. Klidne postni obrazek neceho, co se ti libi, at se muzem odrazit.
jetjet Odesláno 17. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2016 Zdravim, děkuji všem za názory, rady atd. mám obrovskou ruku a navíc se mě líbí obrovské hodinky a ano cenu jsem si představoval v korunách ne v euru
Maxel Odesláno 17. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2016 23cm haxna neni málo, ale průměr hodinek 50mm+ rozhodně taky ne. Už jsi hodinky takové velikosti měl na ruce?Znam pár lidí, co maj takovou ruku a troufnu si tvrdit, že málo z nich by chtělo na ruce 50mm škopek. Co takové pily od Seika, aka "Sawtooth" SHC061? 47mm, bezúdržbový quartz, solidních WR 200M, na začátek a rozkoukání se IMO good deal. Ušetříš (hodně) a až se trochu zorientuješ, ještě je tu slušně střelíš Případně klasika v automatu, tzn. Seiko "Sumo" SBDC001, 44mm ale určitě malé nebudou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
USER47 Odesláno 17. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2016 Jo, s tím už bys nějaký hodinky kolem 45mm unosil.Co třeba tohle?https://www.chronoshop.cz/steinhart-pilotni/steinhart-nav-b-uhr-stainless-steelKlasickej design druhoválečnejch pilotek, ke kterejm se ta velikost hodí, hezky zdobenej mechanickej Unitas, rozumná cena...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.