Přejít na obsah

Jaké koupit?

jetjet

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chtěl bych si koupit nové hodinky průměr ciferníku přes 50mm v ceně 10-20tis  máte nějaký tip na pěkné hodinky a případně kde je zakoupit.Děkuji 

Vím že je to takové všeobecné ale moc se v tom nevyznám ani nevím co hledat

• Odpovědi 77
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Akú veľkú máš ruku? Ja mám obvod cca 20cm a 42 vyzerá celkom normálne. Unosím aj 47 ale väčšie by som si nevzal. Pokiaľ chceš naozaj 50+ tak pochybujem že zoženieš nejakú normálnu hodinársku značku. Možno nejaký Vostok-Europe nič iné ma nenapadá.

Odesláno

Tak toto som ešte nevidel. je to limitka 125 kusov asi pre tých čo to chcú nosiť okolo bicepsu:)

Mám ruku cca 21cm. Zkoušel jsem si je na SEW 2105 a musím říct, že jsou prostě OBŘÍ! Asi limitka pro velkého asijského muže :D

Odesláno

Mám ruku cca 21cm. Zkoušel jsem si je na SEW 2105 a musím říct, že jsou prostě OBŘÍ! Asi limitka pro velkého asijského muže :D

Jo to je stehno edice pomalu... taky jsem je zkoušel, ale jejich nošení u mě vyvolávalo křivici... 

Odesláno

Chtěl bych si koupit nové hodinky průměr ciferníku přes 50mm v ceně 10-20tis  máte nějaký tip na pěkné hodinky a případně kde je zakoupit.Děkuji 

Vím že je to takové všeobecné ale moc se v tom nevyznám ani nevím co hledat

Já bych vzal B Super Avenger II v modré, sice mají jen 48mm, ale tlačítka chrona to doženou... když vezmeš kameny, modrý cifr a modrou gumu, tak je nikdo nepřehlédne :)

U AD je koupíš se vší parádou někde mezi 10-11tis ?, viz níže. Seznam prodejců najdeš tady: http://www.breitling.com/en/retailers/list/CZ

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pak dej nějaký wristshot :)

Odesláno

Myslím, že jeho rozpočet asi nebude v Eurech.:-D

jetjet: Já bych řekl, že tvoje představa pěknejch hodinek se bude asi velmi výrazně lišit od toho, co považuje za nositelný většina místního osazenstva. Takový ty křiklavý obchoďákový nesmysly typu Diesel tu asi nikdo s vážnou tváří chválit nebude. A vzhledem k tomu, že úchylná velikost je jedinej požadavek, kterej jsi nám sdělil, asi právě tímhle směrem tě to táhne.

Pokud nějaký takový hodinky chceš, tak si je klidně kup a radši si tu o nich nic nečti.:-D

Odesláno

Klidne at si tu o nich neco precte, ale at o nich nic nepise [emoji2]

Ted vazne. Jetjet, jak mas velkou ruku? Jaky se ti libi design? Na tahu? Na kuzi? Proc chces tak velke? Dodej vic info a pak se muzeme bavit. Klidne postni obrazek neceho, co se ti libi, at se muzem odrazit.

Odesláno

Zdravim, děkuji všem za názory, rady atd. mám obrovskou ruku a navíc se mě líbí obrovské hodinky a ano cenu jsem si představoval v korunách ne v euru  :eek:

Odesláno

23cm haxna neni málo, ale průměr hodinek 50mm+ rozhodně taky ne. Už jsi hodinky takové velikosti měl na ruce?

Znam pár lidí, co maj takovou ruku a troufnu si tvrdit, že málo z nich by chtělo na ruce 50mm škopek. 

Co takové pily od Seika, aka "Sawtooth" SHC061? 47mm, bezúdržbový quartz, solidních WR 200M, na začátek a rozkoukání se IMO good deal. Ušetříš (hodně) a až se trochu zorientuješ, ještě je tu slušně střelíš ;)

Případně klasika v automatu, tzn. Seiko "Sumo" SBDC001, 44mm ale určitě malé nebudou.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...