Daemonultimate Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Pepsiny to je jiný kafe. Ta úzká luneta a pořádnej cifr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 robero: teď se asi po páté koukám na tvé pepsi a zcela omylem jsem zabloudil na pozadí hodinek. Vidím dobře? Moc hezké!Hezke hezke, len to ma zle zaostrene Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Ale moc hezké.Nemáš víc fotek hodinek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 :-) ja vedel ze vas potesim... tak pokracovani v pondeli, to pozadi je bohuzel jen na papire a v kanclu, jinak pomerne dobre znamy David Dubnitskiy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Potěšil, na tyhle parádní géemtéčka se mrknu vždycky rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 30. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2020 Další z řady homage Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 30. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2020 zajimave, ale nic, co by me nutilo je vymenit za pepsi :-)52BC1FDC-D369-48BB-9FA3-57A0ED00CB7A.jpegPepsi jsou fajn , mě na téhle řadě nesedí indexy, jsou moc tenké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 https://www.christopherward.co.uk/watches/dive/c60-elite-gmt-1000-range?fbclid=IwAR34PqPIQDXtjC8G9UCKOTvaYYayCYDYVhQPlL8umoOYq26D5bFENC5fh9wDalší novinka. Titanový Elite DMT.Na první pohled se mi dost líbí (až na to nešťastný dýnko s průhledem, to ja fail) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Jinak další v řadě budou chrona. Předpokládám, že jak v pouzdře C65 s různě barevnými subdialy tak klasická v pouzdře C60 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Pruhled naprd. Nechapu proc se to ubira timhle smerem a proc vyrobci upousti od krasnych dynek z minulosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Souhlas, průhled na sellitu není opravdu nic moc, narozdíl od krásně zpravovaného dýnka s trojzubcem. Škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 https://www.christopherward.co.uk/watches/dive/c60-elite-gmt-1000-range?fbclid=IwAR34PqPIQDXtjC8G9UCKOTvaYYayCYDYVhQPlL8umoOYq26D5bFENC5fh9wDalší novinka. Titanový Elite DMT.Na první pohled se mi dost líbí (až na to nešťastný dýnko s průhledem, to ja fail) Tak ty jsou úžasný. Jsem nahlodán, o nějakých GMT jsem již přemýšlel. Akorát nevím, jestli za tuhle cenu bych neměl strach je nosit (ano, zatím se pohybuji v nižších patrech hodinařiny :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Pruhled nic moc a proc zase 42, kdyz maji i 40mm case? Nu coz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Pruhled nic moc a proc zase 42, kdyz maji i 40mm case? Nu coz. Je to jejich zdaleka nejprodávanější pouzdro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Fakt? Tak to se zdá, že nářky hobitů jen překřičely tržní většinu. Nu tedy dobrá, budu ti věřit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 No věřit mi nemusíš, já to nemám z oficiálních zdrojů, ale od kolegů z britského fóra.Jinak já si na těch 42 mm v pohodě zvykl. L2L 49,3 a nožky pěkně oblé jsou pro mě v pohodě, byť 40 mm my sedly o fous lépe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Zajímavý kousek. Jenom škoda té výšky 16mm. Chápu, že 100ATM nemůže být už z principu v tenkém pouzdru, ale bez toho 3,4mm tlustého sklíčka na dýnku by určitě plným dýnkem nějaký ten mm ušetřili... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Jinak další v řadě budou chrona. Předpokládám, že jak v pouzdře C65 s různě barevnými subdialy tak klasická v pouzdře C60 Na chrona jsem zvědav. Hádám, že je budou mít postavené na Valjoux 7750, nebo už se dočkáme opětovného využití JJ02 od Johannese Jahnkeho? Ač tedy monopusher v C60 pouzdře asi nebude... a nejspíše ani v C65. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Recenze novinky na Wornandwound.com https://wornandwound.com/christopher-ward-goes-to-sky-and-sea-with-the-new-c60-elite-gmt-1000/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Ward Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se