Dokusan Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 Úplně to sem nepatří, ale nová britská "swiss made" značka, která má jisté vazby na Wardy. Po čtyřech měsících nicneříkající kampaně spustili stránky. Ceny tedy velmi ambiciózní. https://tribus-watches.com/collections/frontpage/products/tri-04-power-reserve-gmt-sport-cosc-9 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. TRI-03CreamSC_2048x2048.webp TRI-08-Red-SB_2048x2048.webp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 10. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2020 ten chronometer vyzera paradne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 17. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 CW vydalo nový model C60 Lympstone. Škoda, že je to zase 42mm, ale fandy si určitě najde. Co na ně říkáte? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Technical Watch Model C60 Size 42mm Dial Colour Carbon Black Case Material Stainless steel Case Colour Gun metal Bezel Colour Black Height 13.8mm Lug-to-Lug 49.3mm Case Weight 103g Weight inc. Bracelet 128g Water Resistance 60 ATM (600m) Movement Sellita SW200 COSC Power Reserve 38 hours No of Jewels 26 Complication Type 3 hands Vibrations 28,800 p/hr (4Hz) Timing Tolerance -4/+6 sec p/day Lume SLN X1 GL C1 Strap Size 22mm Strap Material Rubber Strap Colour Black Orange Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2020 Za mne dobrá ta vojenská kampaň kolem i když je to blbost, mne to baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsiska Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 V ramci poslednich uvedenych hodinek mi prisel kod 120LOUPE18 na slevu 120EUR pri nakupu nad 600EUR. Tak se treba nekomu bude hodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gazdiq Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Ja by som tie lympstony hrozne chcel, ale mám 16.5 zápästie a bojím sa že to bude priveľké. Chcelo by to nejakú papierovú maketu alebo čo. Nejaký nápady jak to vyskúšať? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Je dosť veľká pravdepodobnosť, že veľké budú, lebo 42mm puzdro na 16,5cm ruku je dosť na hrane (ale samozrejme každý to má nastavené inak). Normálne si ich objednaj a ak ti budú veľké jednoducho ich pošleš naspäť. Žiaden problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sláva Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 42mm na 16,5 ruku bude už asi hodně. Já mám obvod 17,5 (tvar ruky alá lovečák) a řekl bych, že 42 je pro mě tak akorát hraniční velikost a to naštěstí i díky tvaru ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 Až teď jsem zjistil, že jejich průhledný modrý ciferník, je nejen ze safíru (zřejmě bezbarvá horní vrstva), ale taky z plastu (modrá dolní vrstva). Aspoň tak jsem to pochopil z textu na přiloženém obrázku. Musím říct, že mě to docela zklamalo. To ho mohli rovnou udělat z plastu a safír vynechat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 ja bych z toho zklamany nebyl, myslim ze to ma jak funkcni, tak esteticky ucel. Nejen ze polykarbonat cifru dava prave tu barvu, ale hlavne pevnost, dovedu si predstavit, jak tezko se pracuje s 0,6mm safirem (pri vrtani, rezani to mohlo dost praskat). A vylesteny safir je urcite mnohem lepsi na pohled nez plast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 polykarbonat tomu dava plasticke vlastnosti, cisty tenky zafir je nepouzitelny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 Věřím, že vlastnosti polykarbonátu jsou z praktického hlediska výhodné. Ale jak se v posledních dnech probíralo ve vlákně o strojku Powermatic, plast v hodinkách, to nechceš. Tedy aspoň já ne. Tady navíc jde o díl čistě dekorativní, který má přitáhnout zákazníky svým vzhledem. Napřed mě ten průhledný ciferník opravdu docela přitahoval, ale po tomhle zjištění mě naopak silně odpuzuje. Podobně to mám s gumou v některých lunetách. Asi jsem příliš konzervativní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 ale to je nieco uplne ine. ten polykarbonat je na tam na to, aby to nepraskalo. zafir je sice tvrdy, ale je krehky. rovnako tak sa dava polykarbonat napriklad do granitovych/kompozitnych kuchynskych drezov, aby sa prepojil s kremicitym pieskom. dava sa to v pomere 75 - 80% piesok a 20 - 25% polykarbonat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 (upraveno) Tento model sice není můj šálek čaje,ale tohle mi naprosto nevadí. Jedná se polykarbonatovou vrstvu aplikovanou na 0, 6 mm tenké safírové sklo. Zde to má smysl a plní účel. Není to plastová součást strojku či jeho uložení. Jinak já osobně vyhlížím ten nový C60 Chronograph. Měl by být postavený na inhouse stojku SH21. Na to jsem velice zvědavý (byť bych si asi přál jinou barevnou kombinaci než černo žlutou) Čekání na tento model je i důvodem toho, proč jsem zatím nešel do žádné letošní novinky, byť mě tam pár kousků láká Upraveno 2. října 2020 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 Fúúha ak bude postavený na SH21 tak to bude za raketu. Ale verím, že to budú mega hodinky. Ja naopak čakám na C60 Trident Classic, ale či ich stihnú uviesť ešte tento rok je otázne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 Mluví se o částce 1700 liber. Pokud by tomu tak bylo, tak by to byla příjemná cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 No pokiaľ by to tak bolo tak super, ale moc tomu neverím. Keď si pozrieš po koľko išli CW s SH21 bez chrono komplikácie, očakávam cenu tak 3000 libier. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 Tak SH21 tam není. Je tam Valjoux od Sellita. Výška 17,5, l2l 51,5. Čekal jsem něco jiného. Asi to není nic pro mě https://www.christopherward.com/dive/c60-chronograph/C60-42ACH3-S0KK0-B0.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 Krasny jsou! Datum na sestce..parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 Výška 17,2mm?!? OMG. To už je aj na koňa veľa. Dizajnovo je to podľa môjho gusta, ale tie rozmery sú u mňa no go. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se