Panchart Odesláno 26. dubna Nahlásit Odesláno 26. dubna Mě se líbí, ale mít je na ruce, musím se někoho zeptat za jak dlouho mi to jede.
Panchart Odesláno 2. května Nahlásit Odesláno 2. května Poradíte prosím kde sehnat tyhle stěžejky a je na jejich výměnu potřeba něco speciálního?
safi Odesláno 21. května Nahlásit Odesláno 21. května Všiml jsem si správně, že titanové Twelve mají 3 nové barvy číselníku? Jednolitá světle modrá, modrá a bílá? Dosud byly titanové verze dostupné jen s gradient číselníkem.
horskjan Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května V 21. 5. 2025 v 7:40, safi napsal: Všiml jsem si správně, že titanové Twelve mají 3 nové barvy číselníku? Je to tak. Ta bílá a světle modrá je ze stávajících ocelovek a nová je ta středně tmavě modrá. Proti stávající Ti nabídce bez fumé efektu. U mě stále jednoznačně vedou ty, co mám, modré Ti s fumé
Powerslave Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května Z Instagramu, limitka 25ks pro WIS.512 Kdyby něco podobného v modré dělali normálně tak bych se vůbec nezlobil. 6
Powerslave Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května Nějak se to rozjelo limitka 20 let CW fóra a růžové 36.
shewcza Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června Už se těším až tu limitku 20 let zkouknu u Martina. 2
Zdenek1307 Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června (upraveno) Christopher Ward C60 Trident Reef ZDROJ: WATCHPRO Upraveno 19. června uživatelem Zdenek1307 2 2
horskjan Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června ...a tady hands-on a reálné fotky. https://www.fratellowatches.com/hands-on-with-the-colorful-new-christopher-ward-c60-trident-reef-series/ 2 1
horskjan Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června ...další barvy, live fotky. https://wornandwound.com/christopher-ward-gets-ready-for-the-summer-with-the-c60-trident-reef/ 2
tlotlo22 Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června Ahoj po delší době. CW bedlivě sleduji a z posledních novinek jsem lehce rozčarován, neb nevím, co si o nich mám myslet. Nejvíc mě zaujal nový stroj s rezervou 144 hodin. Počkám ale až bude jiné balení
tlotlo22 Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června Zajímavost z CW bespoke. Na chrono24 jsem dnes objevil BelCanta s aventurinem, jako manželky CW Celesty. 1
shaggy Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července Letny sale v plnom prude... https://www.christopherward.com/shop-the-sale?srule=price-low-to-high&start=0&sz=144Ocean Blue/White 1 1
blackhead Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července Nevite nekdo proc mi dhl zadrzeli zasilku od wardu a chteji to proclit? Jedna se o tah.
kolky87 Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července Mne tiež. Chceli len údaje ako objednávka a platba. Podľa mňa to hneď pustia bez vyrubenia sumy, mal by to riešiť wardOdoslané z 24069PC21G pomocou Tapatalku
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se