Přejít na obsah

Christopher Ward aneb anglický hodinky

Doporučené příspěvky

• po měsících...

Původně bych oželil swiss made, ale když jsem viděl tu cenu! Navíc asi před měsícem dokonce cenu snížili ze ?179.00 na ?157.00!!! No a to už je vážně mazec.

.... práve sa na ne pozerám a veľmi sa mi páčia ale ta cena už je rapidne večšia =( stoja 225. Tiež si ich objednaval cez www.christopherward.co.uk/ ??? Je možné že by po vianociach mohli byť lacnejšie???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...
  • po měsících...
  • po 4 týdnech...
  • Po letech...

Objednej to přímo u něj, funguje výborně, a navíc máš možnost hodinky vrátit, kdyby se ti třeba nelíbily, nebo tak něco.

Edit: Mohu se zeptat v čem vidíš problém s objednáním v jeho britskym obchodě? Jen abych věděl..;-)

Upraveno uživatelem xjr1
Odkaz ke komentáři

Som proste skepticky voci objednavaniu hodiniek prostrednictvom posty z takej dialky, A urcite je pohodlnejsie pri porche zajst s hodinkami do kamenneho obchodu a tam sa o ne postaraju

ako posielat hodinky postou do Anglicka. Ale docital som sa, ze ak sa nieco stane s hodinkami tak postu hradia oni. (60 mesiacov zaruka na pohodn a 60 dni na vratenie hodiniek spat ak sa mi nebudu pacit)

Este mam nejasno v dvoch veciach : v prepocte na eura to je cca. 1350 eur ale ked si zvolim na ich stranke Europsku uniu akoby jazyk prihlasenia tak tam je cena 1250 eur (co by bolo dobre)

Posta podla royalmail mi vysla nejakych 110 eur a ked som skusal vyplnat objednavku tak cena bol free (co by bolo dobre)

Odkaz ke komentáři

Maju tam taky konfigurator a tam mi vyslo ze za balik do 500g v hodnote do 1000 libier to je tych 110 eur,

ale zistil som ze CW ma dokonca februara free delivery do celeho sveta na tie ich najdrahsie modely.

Akurat riesim poslednu dilemu, velkost hodin, nemozem zistit ci tych 42mm je velkost cifernika (toho sklicka) alebo celych hodiniek,

povedal by som ze celych hodiniek.

Neviete niekto ?

Dik :)

Odkaz ke komentáři

• Po letech...
  • po měsících...
  • po měsíci...

Kurnik už to logo na cifru zase změnili....

Uvidíme jestli je to jen pro novou řadu Motorsport, nebo pro všechny modely.

Jinak ten double flag je super a používají jej už více jak rok, ale myslím si, že ho na všechny modely na ciferniky cpát nebudou. Od roku 2005 , kdy udělali své první hodinky ( C5 Malvern) je to tuším čtvrtá verze. Zajímavé je to, zejména s ohledem, že jsou to Angličané. Jinak jim držím palec a těším se na další hodinky.

Odkaz ke komentáři

Ta modra limitka je moc pekna. A to ted nejak chronografy moc rad nemam. https://www.christopherward.co.uk/c7-rapide-chronograph-cosc-limited-edition-1

Hm aha, ale to zas neni automat. Tak nic, uz se mi zas nelibi, takze svet zustava v rovnovaze a vsecko je v poradku.

Upraveno uživatelem Maxmillian
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...