Dantechno Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 My na to , ze uz tu ma samostatne vlakno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffqo Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Původně bych oželil swiss made, ale když jsem viděl tu cenu! Navíc asi před měsícem dokonce cenu snížili ze ?179.00 na ?157.00!!! No a to už je vážně mazec. .... práve sa na ne pozerám a veľmi sa mi páčia ale ta cena už je rapidne večšia =( stoja 225. Tiež si ich objednaval cez www.christopherward.co.uk/ ??? Je možné že by po vianociach mohli byť lacnejšie??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2011 Sleva 10% na všechno tento víkend. www.christopherward.co.uk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLBC Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2011 Ahoj,máte někdo prosím zkušenost s CHW C20 Lido? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2011 Novinka C700 Grande Rapide Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomAnt Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2011 Christopher sa mi pacil, ked sa drzali cenami pri zemi. Zacinaju nejak vyskakovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petasek85 Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 dnes som si vsimol, ze ward zlacnel typhoony cca. o 500 eur, tak neviem co sa stalo. http://www.christopherward.co.uk/watches/aviation/c1000.html neviete mi poradit obchod od kial by som ich objednal ? (okrem toho britskeho) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Já mám ten dojem, že Chris si zakládá na přímé vazbě na zákazníka. Objednáš jen u něj, ale za nadstandartních podmínek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 (upraveno) Objednej to přímo u něj, funguje výborně, a navíc máš možnost hodinky vrátit, kdyby se ti třeba nelíbily, nebo tak něco. Edit: Mohu se zeptat v čem vidíš problém s objednáním v jeho britskym obchodě? Jen abych věděl..;-) Upraveno 13. února 2015 uživatelem xjr1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petasek85 Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Som proste skepticky voci objednavaniu hodiniek prostrednictvom posty z takej dialky, A urcite je pohodlnejsie pri porche zajst s hodinkami do kamenneho obchodu a tam sa o ne postarajuako posielat hodinky postou do Anglicka. Ale docital som sa, ze ak sa nieco stane s hodinkami tak postu hradia oni. (60 mesiacov zaruka na pohodn a 60 dni na vratenie hodiniek spat ak sa mi nebudu pacit)Este mam nejasno v dvoch veciach : v prepocte na eura to je cca. 1350 eur ale ked si zvolim na ich stranke Europsku uniu akoby jazyk prihlasenia tak tam je cena 1250 eur (co by bolo dobre)Posta podla royalmail mi vysla nejakych 110 eur a ked som skusal vyplnat objednavku tak cena bol free (co by bolo dobre) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Pokud vím, tak si za standardní mezinárodní poštu účtujou 15 ?, nebo se dívám špatně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petasek85 Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Maju tam taky konfigurator a tam mi vyslo ze za balik do 500g v hodnote do 1000 libier to je tych 110 eur,ale zistil som ze CW ma dokonca februara free delivery do celeho sveta na tie ich najdrahsie modely.Akurat riesim poslednu dilemu, velkost hodin, nemozem zistit ci tych 42mm je velkost cifernika (toho sklicka) alebo celych hodiniek,povedal by som ze celych hodiniek.Neviete niekto ?Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 42 bude velikost pouzdra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 S tím, že se obvykle udává rozměr bez korunky a její ochrany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 https://www.dandad.org/awards/professional/2017/branding/25998/christopher-ward-logo/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honziz Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2017 Jen pro info. Před hodinou mi přišel info letter od Ch. Warda, upozorňující na akci všech jejich Tridentů, kdo má zájem může zadat kód TRIDENT15 při dokončování košíku a dostane slevu 15%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 Tak nová řada Motorsport. Pandy v automatu asi chci. Na cifru nově použitý logotyp double flag místo názvu firmy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Kurnik už to logo na cifru zase změnili.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Kurnik už to logo na cifru zase změnili....Uvidíme jestli je to jen pro novou řadu Motorsport, nebo pro všechny modely. Jinak ten double flag je super a používají jej už více jak rok, ale myslím si, že ho na všechny modely na ciferniky cpát nebudou. Od roku 2005 , kdy udělali své první hodinky ( C5 Malvern) je to tuším čtvrtá verze. Zajímavé je to, zejména s ohledem, že jsou to Angličané. Jinak jim držím palec a těším se na další hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 (upraveno) Ta modra limitka je moc pekna. A to ted nejak chronografy moc rad nemam. https://www.christopherward.co.uk/c7-rapide-chronograph-cosc-limited-edition-1 Hm aha, ale to zas neni automat. Tak nic, uz se mi zas nelibi, takze svet zustava v rovnovaze a vsecko je v poradku. Upraveno 3. září 2017 uživatelem Maxmillian Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se