Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 19. 4. 2016 v 14:21, pan kumrd napsal:

Panečku, tam bych chtěl pracovat.  :mobile:

Jinak u nás v IT firmě je to očekávatelné. Kolegové většinou nenosí nic, maximálně nějaký chytrý náramek. Jiné to je, když se na naši kolbenku přijede podívat někdo z centrály z US - na meetingu jsem zahlédl Paneraie, Speedmastery a IWC. 

Tak abych to doplnil uplne, dnes nas konzultant prisel na ruce s IWC - model neznam, neco hranatyho na tahu a chairman z cinske materske spolecnosti nosi nejake tenke elegantni Piaget.

• Odpovědi 844
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 12. 4. 2016 v 19:51, AdaMoss napsal:

Nas je ve firme 7, hodinky nosim jediny. Tocim iWatche, Longiny a vintazni Omegy. Jednou jsem zkusil evangelizovat kolegu, ale odbyl me s tim, ze neni zvykly nosit hodinky.

Jinak v materske firme v Cine jsem na CEO videl jednou Pateky, jeden z manageru nejake Mont Blanc jinak smejdy mistni provenience.

V 18. 4. 2016 v 12:12, AdaMoss napsal:

Vážení musím updatovat svůj předchozí post. Minulý týden jsme měli něco jako firemní večeři a jen tak náhodou kouknu kolegyni sedící vedle mě na ruku a tam Tudory. V modelech se nevyznám, ale prý jsou tak 10 let staré, potápkového stylu. Povídám jí, že jsou pěkné. V tu chvíli se ozvala druhá kolegyně - jestli jsem už viděl její hodinky a ukazuje mi elegantní Mido v automatu. Chvíli jsme si povídali o hodinkách a zbytek osazenstva tím zaručeně otrávili :-). 

No a dneska k mýmu stolu přišla zase ta kolegyně s Tudorama, ukazuje mi zápěstí a na něm TH Monaco lady na pěkném hadím řemínku.

Takže beru zpět a chválím naše holky. 

V 19. 4. 2016 v 19:18, AdaMoss napsal:

Tak abych to doplnil uplne, dnes nas konzultant prisel na ruce s IWC - model neznam, neco hranatyho na tahu a chairman z cinske materske spolecnosti nosi nejake tenke elegantni Piaget.

Ty jo, z Tebe to leze jak z chlupatý deky, jsem zvědavej na ty dva poslední...  :lol2:

Odesláno

Největší šéf Navitimery, jeden VP taky nějaký B, dalsi VP Fossil, blee a muj šéf Skagen, ale ultratenky

Bite my shiny metal ass with Tapa

Odesláno

Field Director v kindervejce firmě má taky Skageny, černý; Field manager v téže firmě Apple watch. Ještě jsem tam na někom viděl černé Longines Hydroconquest v automatu. Za výlohou Koscomu ani na fotkách se mi nelíbily, ale takhle naživo jsou fakt pěkný.

Návštěvník Mav.
Odesláno
  V 19. 6. 2012 v 21:01, groula napsal:

A to je právě to pozérství. Dělám manažera, tak musím mít omegy. Sem maiitel firmy, tak přece nemůžu jezdit v transportérovy, ale musím mít BMW. To mě prostě hrozně rozčiluje. To že sem majitel firmy přeci neznamená, že musim kupovat kraviny, který sou k ničemu Rolex, breitling, bmw. Když kupříkladu transit má mnohem větší užitnou hodnotu.

Mě naopak lidi, kteří ačkoli mají nějakou pozici, se umí snížit na úroveň monteráčka, vždycky strašně imponovali.

Šéf v minulý firmě, když nikdo nebyl v pátek odpoledne už v práci a přijel kamión s komponentama do našich strojů, shodil sako, vzal montérky a hodinu jezdil na ještěrce. Řidič mu řikal :"moc ti to nejde co, si tady novej" a já se vesele smál.

Tohle je paráda. Člověk, kterej za kousek života dokázal z ničeho vybudovat prosperující firmu si prostě na nic nehraje.

Zatimco kdejakej vochmelka, kterej má bohatýho fotříka si koupí drahý hodinky a pak dělá haura.

Ale je to debata fakt zdlouhavá a zbytečně by sme rozjeli hádky.

Kašlu na to, svoje sem řek

Thumb up.

A klid, nerozčiluj se, pač zdaleka nejsi sám. Cítím to přesně také tak.

Odesláno
  V 20. 4. 2016 v 21:31, Mav. napsal:

...

A klid, nerozčiluj se, pač zdaleka nejsi sám. Cítím to přesně také tak.

Za ty skoro 4 roky už Groula určitě trochu vychladl :lol2:

Návštěvník Mav.
Odesláno
  V 21. 4. 2016 v 3:38, AndyAaron napsal:

Ja si rikal, na co to sakra reaguje

Ale četl jsem to vlákno od začátku, no.

Odesláno

Za 2 roky, co jsem ve "firme", jsem jeste nestihl proskenovat zapesti vsech kolegu... Mezi tim, co jsem ale videl doposud, vedou ruzne starsi Prim-ky, docela dost je Timexu Expedition a ruznych Casii (do terenu idealni), zahledl jsem i chronografy Meoris. Kolega z kancelare strida stare mechanicke Prim-ky, titanove kvarcove Citizeny a vintazni Roamer Anfibio. Dalsi kolega, ktery ma o hodinkach dobry prehled, ma na zapesti zajimave Oris-ky. Reditel a namestek nenosi nic - alespon ne ve vsedni den - stejne jako rada dalsich. O tech ostatnich se da rici, ze staci jedny hodinky, do kanclu i mimo nej.

Odesláno

My jsme meli ve ctvrtek tymovou veceri a objevil se tam i jeden z nejvyssich ve firme. Chlapik, vekove bych rekl, ze mu tahne k sedesatce. Rikal jsem si, ze ten by se mohl s necim vytasit. Kdyz dosel k nam na pokec ke stolu, tak jsem mu zaostril na zapesti a uvidel Fitbit HR. Pak otevrel pusu a zacal plkat takove ty obecne reci, takze ani nemelo cenu s nim nejak diskutovat :-)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Máme od pondělí novýho presidenta, ital a na ruce PAM 392 na gumě s překlápěčkou, zatím má mé sympatie:-))

Odesláno

U nas, jeden zahranicni kolega Omega (vintage), ja Omega SMP, ostatni bud nic nebo nejake na behani ci fashion (zenske).

V zahranicni centrale je to o moc lepsi, nekolig Omeg, Breitlingu apod.

Odesláno

U nás stále samé qvarc, prípadne jablkohodinky. Ale dcérin zubár má vkus, strieda B&M retrograde s Certinami DS1 day/date. U jedného zákazníka som si všimol Fortis B42 day/date s čiernou lunetou na ťahu. Ďalší zákazník má Casio Oceanus. Toť vsjo.

Odesláno

Tak konečně mám solidní úlovek, nový kolega má na ruce zelené milgy. Škoda, že se brzy posune za oceán. Na fotkách mi nic neříkaly, naživo mě překvapilo, že jsou větší a masivnější, než jsem si myslel, no a vypadají teda sakra dobře!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...