Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tento tyden je u nas vice-prezident na "inspekci" a ma nove hodinky: Tissot  Quickster . Ocekaval sem neco lepsiho, drive nosil Tissot T Touch takze je asi verny znacce :-)

Nicmene vcera jedna kolegyne prekvapila s Breitling Colt Automatic. Na jeji drobne rucce vypadaly vyborne :-)

• Odpovědi 844
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

O novom šéfovi som sa dozvedel že je jachtár. S pod košele mu niečo vyčnieva, zbadal som akorát tak lunetu a budú to isto nejaké yachtimery, budem sondovať i naďalej :)

Odesláno (upraveno)

Jsem na velké firemní akci mimo ČR a sou to docela žně. Je vidět, že amíci jsou platově jaksi jinde :)

Nejvyšší představitel za logistiku oranžové PO, viceprezident nějaké Zenith (ne El Primera), za kvalitu GMT Master II - toho jedinýho sem zkusil blejsknout, bo sme spolu byli v týmu při jedné z mnoha stup... skvělých her. Nejsem R-vodborník, ale připadaly mi OK.

post-37766-0-63840000-1465333124_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

Jsem na velké firemní akci mimo ČR a sou to docela žně. Je vidět, že amíci jsou platově jaksi jinde :)

Nejvyšší představitel za logistiku oranžové PO, viceprezident nějaké Zenith (ne El Primera), za kvalitu GMT Master II - toho jedinýho sem zkusil blejsknout, bo sme spolu byli v týmu při jedné z mnoha stup... skvělých her. Nejsem R-vodborník, ale připadaly mi OK.

K nám se do Prahy přesouvají místa z US, protože tady jsou podle vedení "podobně kvalifikovaní lidé šestkrát levnější"... a pak tady s Rolexy vidím akorát kolegu na návštěvě z pobočky ve Švýcarsku.

Odesláno

tak u nas je to temer o nicem, pokud neprijede nekdo z vedeni ze Svedska nebo z Italie. Jenom jeden kolega se vyzna - vlastni skvost z 30.let od Omegy, v NOS stavu po pradedeckovi, dedi se u nich vzdy na syna a nikdo je pry nikdy nenosil. (furt slibuje, a jeste je nedonesl). Jinak ma par kousku od Omegy ze 60. a 70. let, vse oblekovky, ale vytahne je jen svatecne, bezne nosi kvarcky Storm... :-( a ostatni? Na prezidentovi nasi divize jsem uz zahlidl Daytony, Suby a pro me nejhezci Tudor Heritage chrono v modre barve. Svedove vesmes hodne casto mivaji ruzne vintage brajtle, obcas Tagy. Dnes me potesil jeden externi konzultant se Seamasterama, ale na foru neni...

Odesláno (upraveno)

Tak ještě menší apdejt. Včera jsme celou tour završili v Praze, žranicí na lodi. Nakonec jsem si zkusil zmíněné PO. Majitel - původem Ital, je kupoval v Turíně před skoro 5ti lety. Vypadaly pořád jako nové. Na to, že maj 45,5mm na mé (17cm) ruce seděly dobře, ikdyž vizuálně už je to moc. Ale pohodlné (a parádní) jsou moooc!

Nejvyšší přítomný führer, na toho sem zapoměl, měl celou dobu na ruce fullgold Day-Date President ; prej stály 25k$. Na chvilku mi je pučil na ruku na lodi, ale měl jsem KO mobil a tak jsem je blejsknul jen dnes z větší dálky při jeho rozlučkové řeči, proto fotka nicmoc.

Jo a majitel hore cvaknutých R GMT neví vo hodinkách lautr nic. Sme se potkali na zádi na cigáru a snažil jsem se o menší chrono-pokec. Po tom, co mi řekl, že jsou sice skvělé, dělá s nima všechno, ale že nejsou moc přesný a jdou dost nepravidelně (citace), se ptám: no a kolik ti dělaj denně? A von že ne denně, ale když je nechá přes víkend na stolku, tak se zastaví. Mu řikam, jasně bo to sou automaty a maj jen omezenou rezervu nátahu. To na mě čuměl jako na vola, tak sem mu to vysvětlil a do ničeho dalšího se rači nepouštěl.

Nakonec mě ještě zaujaly jednoduché a pěkně tenké Citizeny, nováček v US týmu. Příště bude hádám mít min. Suby :)

--> btw, nevíte někdo co je to za model?

post-37766-0-32966000-1465503986_thumb.jpeg

post-37766-0-72644400-1465503994_thumb.jpeg

post-37766-0-27764600-1465504002_thumb.jpeg

post-37766-0-72686000-1465504008_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

U nas novej kolega na stavebnim- strida Bentime s necim cca 50 mm velkym a asi peti budickama. Fakt hnus. Tajemnik ale k novemu Mustangu koupil Pam, neodvazil jsem se optat,ktere.

Odesláno

U nas ve firme kupodivu na hodinky nikdo neni, nejdrazsi tam nosim ja :D Ale co mne dostalo, kdyz nam privezli pravidelny rout, tak manik nosi Diesly co maj asi 7cm prumer, proste silenost pocitam za 5 tis. a holky od nas kdyz je videli prvne vsechny najednou " juuu, ten ma ale krasny hodinky" 

To jsem myslel, ze mne omejou :D Alespon je videt co se zenskym libi  :eek:  :frusty:  :lol2:

Odesláno

Takze dnes sem na vyjezdnim zasedani potkal naseho Presideta/CEO a na ruce Phillip Patek, model se asi nejvic blizil 5712, nejsem odbornik ale dle netu tak vypadaly. Jinak v DK jsou v kanclu dost popularni Seika, ale ne potapky

Odesláno

....Phillip Patek... :frusty: :frusty: :frusty:

Alespoň název hodinářské supernovy by ses mohl naučit psát do příspěvků na hodinkovém fóru správně.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...