AdaMoss Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Odesláno 10. července 2019 Nový kolega v týmu dnes přišel s tímto. Je u nás na jako expat z Číny, takže jsem byl zprvu nedůvěřivý, ale zdá se, že jsou košer - prý je koupil na Amazonu. Nevím jestli by se vůbec vyplatilo takové hodinky fejkovat. No pokud jsou OK, tak jsem rád, protože by to byl první člen týmu s normálníma hodinkama. Jinak tu mám samé Garminy a nějaký fashion no-name. Teda v jiných odděleních je to lepší...ale u mě je to bída. Nějak se mi nedaří evangelizovat :-D.
Serza Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Odesláno 10. července 2019 U nás majitel firmy Omega PO nebo Breitle , dva šéfové nosí Tag Heuer aquaracer nebo Tissot. Zbytek nějaké Festiny atd. Takže jestli došetřím a koupím vysněné Expy tak na tom budu nejlépe a určitě si řeknou že mě moc platí
Liqid Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Odesláno 10. července 2019 Řeknou si prd, protože festina sekta rolby fakt nepozná...
Radik Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Odesláno 10. července 2019 Nikdo si ani nevšimne - u mě kdykoliv si někdo všiml, tak se z něj nakonec vždycky vyklubal chronomagor
Serza Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Odesláno 10. července 2019 Hele je to zajímavý ale můj šéf si vždycky všimne když mám nove hodinky. A jelikož to o mě vědí tak už jsem od nich dostal dvoje za zásluhy. Jednou nějaký Citizen ( dal jsem je tátovi) a po druhy Tissot co sami nosí ( taky jsem je dal tátovi neboť já nenosím quartz. ) takže všimnou.ale je mi to jedno, to bylo jen konstatování . Sami vědí jak mě platí a jestli se jim to vyplatí a já myslím ze rozhodne jo
Vortex-Tempus Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Odesláno 10. července 2019 Tak to sme u nas v praci na tom celkom dobre. Je nas sice len trochu cez 20 ale chrono zastupenie je slusne... Okrem mojej zbierky mame v office keramicke bi-metal GMT, starsi plechovy Sub, Breitling Aerospace, TAG Carrera, dalsi kolega strieda IWC Portugieser a nejake Davosa Chrona, jeden polsky patriot nosi G.Gerlach a este mame niekolko Stowa Flieger ktore davame zamestnancom ako prezent po piatich odpracovanych rokoch (ako inak moj napad ). Samozrejme sa najdu nejake Casia, Apple a ine smart hodinky a vela ludi nenosi hodinky vobec. Napriek tomu vyslovene chronomagor som len ja...
Fajkus Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Odesláno 11. července 2019 To vypadá na slušný oddíl. U nás nejvyšší RLX Daytona bico, já střídačka Prim, Tissot, Omega a Rlx, jinak kolegyně vintážní Prim 66, jeden kolega Sinn, a jinak vše do 1500 kč. Tam už ani nevím o co jde. Je u jedněch vím, že byly v nějaké bonboniéře. Ale kolegyně je nosí už asi čtyři roky.
dawe009 Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Odesláno 11. července 2019 Hustý. 4 roky mi snad žádný hodinky nevydržely. Zkusím tu bonboniéru!
Mano1990 Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Odesláno 11. července 2019 V 10. 7. 2019 v 21:39, Vortex-Tempus napsal: Tak to sme u nas v praci na tom celkom dobre. Je nas sice len trochu cez 20 ale chrono zastupenie je slusne... Okrem mojej zbierky mame v office keramicke bi-metal GMT, starsi plechovy Sub, Breitling Aerospace, TAG Carrera, dalsi kolega strieda IWC Portugieser a nejake Davosa Chrona, jeden polsky patriot nosi G.Gerlach a este mame niekolko Stowa Flieger ktore davame zamestnancom ako prezent po piatich odpracovanych rokoch (ako inak moj napad ). Samozrejme sa najdu nejake Casia, Apple a ine smart hodinky a vela ludi nenosi hodinky vobec. Napriek tomu vyslovene chronomagor som len ja...Kde pracuješ, že po 5-ti letech dostanete stowy?
RobertPlant Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Odesláno 11. července 2019 Šéfová má dámský Tag Heuer, ale jinak to tu je samej Garmin, Huawei nebo radši nic. Nejlepší je ale jeden manyžer, co nosí Diesely odhadem průměr 55-60mm a myslí si, že je děsnej king. Slušný panoptikum.
Vortex-Tempus Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Odesláno 11. července 2019 V 11. 7. 2019 v 6:18, Mano1990 napsal: Kde pracuješ, že po 5-ti letech dostanete stowy? Ja nic nedostanem? Ja ich rozdavam Stowa nam robila limitku ako darcek pre klientov no a pri tej prilezitosti sa dalo par na stranu ako ocenenie pre zasluzilich kolegov. Ked je sef chronomagor, zvezu sa aj zamestnanci?
Mano1990 Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Odesláno 11. července 2019 V 11. 7. 2019 v 8:48, Vortex-Tempus napsal: Ja nic nedostanem? Ja ich rozdavam Stowa nam robila limitku ako darcek pre klientov no a pri tej prilezitosti sa dalo par na stranu ako ocenenie pre zasluzilich kolegov. Ked je sef chronomagor, zvezu sa aj zamestnanci? Super, hezká motivace. U nás nedostaneme nic. Max cyklodresy a ty si musíme ještě platit :/ u nás ve firmě (110 lidí +) ani jeden chronomagor.....ani jeden 8/10 žádné hodinky a nebo boss, diesel, ale to nebudu urážet hodinky
Liqid Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Odesláno 11. července 2019 Tak u nás je to asi taky špatně, protože po pěti letech dostáváme jen flexipassy
Duca Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Odesláno 11. července 2019 U nás široko daleko samé miyoty a chytré hodinky. Zaujal jeden nováček, který střídal keramické daytony a IWC portugalce, ale po zkušební době už jsem ho neviděl, takže zase samé miyoty a chytré hodinky :-)
Fajkus Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Odesláno 12. července 2019 V 11. 7. 2019 v 5:57, dawe009 napsal: Hustý. 4 roky mi snad žádný hodinky nevydržely. Zkusím tu bonboniéru!Dawe, však víš, že se můžeš kdykoliv zastavit Když tady kolegyně bude, uvidíš je na vlastní oči. Kouzlo je v tom, že je nelze prodat . Mrkneš i na moje Suby. Však víš. Pořád super stav.
dawe009 Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Odesláno 12. července 2019 Fajkus: ani nevíš kamaráde, jak bych je chtěl zpátky..vůbec nechápu, proč jsem ti je prodával Určitě se rád někdy zase zastavím. Já už tam byl mockrát, ale musím tam vzít kluka konečně. Měj se bezva a ať se daří.
Fajkus Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Odesláno 12. července 2019 Dawe. Jasně, vezmi synka, dej vědět a prošmejdíme to tady komplet. Máš plný servis. Jak jsem slíbil.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se