Wrch Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Odesláno 28. února 2017 Děkuji TOMASSOVI a ostatním organizátorům. Dobrá věc se podařila!
AndyAaron Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Odesláno 28. února 2017 Taky pridam podekovani vsem organizatorum. Jsem rad, ze se to tak povedlo
abraka111 Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Odesláno 28. února 2017 Staline, díky za organizaci a za fotky. Jsem velmi rád, že jsem se mohl osobně zúčastnit a dokonce si poměrně dlouhou dobu v úzkém kruhu popovídat s panem generálem, nejen o hodinkách. Děkuje i moje manželka, že se mohla také zúčastnit
varjag Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Odesláno 28. února 2017 Super, paradni. Skoda ze me do toho hodila prace vidle, fotky vypadaj na celkem komorni posezeni. Taky diky tomassovi a ostatnim.
Libor_OV Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Odesláno 28. února 2017 Supr, též se připojuju s velkým díky za celou organizaci.
Funthom95 Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Odesláno 28. února 2017 Chlapcům děkuji, Tomassovi a Stalinovi zejména. Byl to moc fajn večer. Díky
honzyk Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Odesláno 28. února 2017 (upraveno) Velké díky organizátorům akce proběhla na výbornou, z pana generála vyzařuje ohromná energie a vitalita, byl to moc fajn večerJeště přidávám dva mobilocvaky z besedy Upraveno 28. února 2017 uživatelem honzyk
Rodkopf Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Odesláno 28. února 2017 (upraveno) Chlapi díky za zorganizování, opravdu mě mrzí, že jsem se nemohl zúčastnit, ale aspoň na dálku vstřebávám tu pozitivní náladu, která tam vyzařovala. Všechna čest: ?Nevím, jestli si to zasloužím, tehdy to byla naše povinnost. Němci nás zabrali a zůstalo to na nás mladých,? Upraveno 28. února 2017 uživatelem Rodkopf
Mechac Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Odesláno 28. února 2017 Take dekuji za organizaci a celkove za tuto akci. Byl to skvely napad!
abraka111 Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 (upraveno) Tato udalost je krasnou, povestnou tresnickou myslenky vytvorit tuto limitku. Tomassi, super napad. Staline, diky za oganizaci a zprostredkovani VIP posezeni s panem generalem. I kdyz jsem byl osobne pritomen, tak az s odstupem casu si plne uvedomuju to kouzlo, byt pro me ve spravny cas na spravnem miste. Ty prijemne pocity ale ve mne porad zustavaji. Samotna kavarna v Brne ma sve kouzlo a k tomu byt tam s primym ucastnikem te doby a udalosti, ktera je vyobrazena po zdech..pro me jako fanouska a obdivovatele nezapomenutelne. A jeste ten "medialni presah" predani hodinek, s tim tady asi nikdo nepocital K samotne osobe pana generala, za tu chvili co jsme s nim debatovali, tak jak jiz bylo zmineno, je to opravdu skromny, uprimny a vitalni clovek. Tento cely napad se tady na chronomagu opravdu povedl Upraveno 1. března 2017 uživatelem abraka111
TOMASS Odesláno 1. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2017 a už se tato akce v prodejní sekci využívá :-S
hreba Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 Krásná akce kluci. Udělali jste kus práce. Fakt. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Dick_666 Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 ...hm, nekoupíme je pro pana plukovníka? Nebo to by už nebylo "ono"?Dick
John_Lenon Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 Super, díky za to, že jsem mohl udělat někomu radost.
Daftra Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 ...hm, nekoupíme je pro pana plukovníka? Nebo to by už nebylo "ono"?DickPro jakýho plukovníka budeme kupovat?
roura74 Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 Projel jsem po dlouhé době tohle vlákno a jsem rád, že se akce povedla. Pánové díky, to předání bylo vymyšlený dokonale. Kloubouček.
Anela Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 Díky!Jsem rád že tahle akce vznikla a že jste ji dotáhli do pěkného konce :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se