Urazeny_pedal Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2019 Díky. Byla to skutečná poloha. O 180 by to bylo blbě. O 90 na výšku zase blbej formát pro PC. Nebo ty máš monitor na výšku? Analogie s telefoníma videama na výšku. Nemám rád...Aspoň otočit jsi ten obrázek mohl.https://www.ablogtowatch.com/chopard-l-u-c-regulator-watch/
colommbo Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2019 Pootočit jsi to fakt mohl, ani na výšku by to blbě nevypadalo...
Koza_c Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2019 Kamarád mi napsal, ze by si přál sehnat tyto starší asi letecké OMEGY, ale vůbec nevím o které se jedna.Dekuju za rady.
Urazeny_pedal Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2019 Polepším se.Pootočit jsi to fakt mohl, ani na výšku by to blbě nevypadalo...
AdamW Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2019 Zdravím, potřeboval bych pomoc s identifikací hodinek z pozůstalosti. Kromě těch Continental na nich nejsou žádné nápisy. Budu rád za jakékoliv informace. Díky
AdamW Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2019 Ted jsem si všiml že kapesní hodinky mají vlastní identifikační vlákno, dám to ještě tam a tady to když tak smažte.
colommbo Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2019 Píšeš o pozůstalosti. Upřímně - mně to připomíná spíš novodobou produkci z tržnice...
AdamW Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2019 Je to klidně možné, já se v tom vůbec nevyznám.
Kostra Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2019 Přátelé, netušíte někdo z čeho jsou tyhle hodiny a jestli to má nějakou cenu? U kamaráda to zkouší někdo udat v bazaru. Hodiny prý jdou. Předem díky moc, pokud k tomu někdo něco bude vědět;-)
M10 Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2019 AdamW: no já nevím , ale na ciferníku je ještě nápis Quartz...ale strojek vypadá na mechaniku. Tedy z toho, co je vidět na fotkách. Tak to by ovšem vysvětlovalo ledacos
colommbo Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2019 Chápu to jako DVOJE hodinky - jedny (horní dva obrázky) z "bílého kovu" s mech. pohonem a druhé (spodní dva) ze "žlutého kovu" s označením quartz na ciferníčku. A oboje na mě působí jako šmuk.
Karlos Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2019 (upraveno) Kostra: Nějaký starý spínací hodiny?Našel jsem jen tohle: https://www.worthpoint.com/worthopedia/antique-sauter-electrical-time-switch-203126484 https://www.ebay.com/itm/Antique-1920s-Sauter-Basle-Time-Switch-Clock-Electrical-Apparatus-Switzerland-/392145414628 Takhle samotný vymontovaný stroj je asi na nic. Upraveno 5. prosince 2019 uživatelem Karlos
AdamW Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2019 AdamW: no já nevím , ale na ciferníku je ještě nápis Quartz...ale strojek vypadá na mechaniku. Tedy z toho, co je vidět na fotkách. Tak to by ovšem vysvětlovalo ledacos Chápu to jako DVOJE hodinky - jedny (horní dva obrázky) z "bílého kovu" s mech. pohonem a druhé (spodní dva) ze "žlutého kovu" s označením quartz na ciferníčku. A oboje na mě působí jako šmuk. Jsou to troje hodinky, stříbrné vroubkované s malým strojkem, stříbrné "průhledné" s velkým strojkem a ty zlaté quartz.
Gombo Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2019 (upraveno) Je to tak,ako pise Colommbo...este by som dodal,ze o stupen/dva nizsie od amazonu Upraveno 6. prosince 2019 uživatelem Gombo
colommbo Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2019 Jsou to troje hodinky, stříbrné vroubkované s malým strojkem, stříbrné "průhledné" s velkým strojkem a ty zlaté quartz.Jo, obrázků je šest a tedy troje hodinky, při rolování stránky jsem nedojel až nahoru a ty vroubkované jsem zasklil, mea culpa...
ams Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2020 Ahoj, jsem tu nový, hodinkám rozumím jako koza petrželi a při úklidu pozůstalosti jsem nalezl tyto hodinky, údajně po pradědečkovi. Poradili byste prosím, zda si zaslouží si renovaci a ponechání, nebo to není nic extra? A poznal by prosím někdo rok výroby, aby se potvrdila či vyvrátila rodinná pověst o jejich původu?
orol Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2020 Není to nic extra,ale ZASLOUŽÍ si ponechání a trochu péče.
ams Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2020 Nějaké detaily, Výrobce, rok? Ať o nich něco vím, pradědeček už mi nic neřekne ...
Komintomin Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2020 Dobrý den, moc bych vás chtěl poprosit o pomoc při zjištění značky atd... Vůbec tomu nerozumím, a ani jsem nic nenašel na internetu. Děkuji.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se