Chumpus Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Aha. Mně rukama prošly asi troje a problém jsem nezaznamenal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Mam dvoje a taky u obou v pohodě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Ja to mam trochu sejdrem,tak s tim pohnu a hlavne to musi sedet na dvanactce.Uz jsem si na to zvykl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Já teda nevím, jestli si všichni rozumíme, ale ta kompasová luneta nemá s minutovýma indexama na cifru vůbec nic společného a tudíž lícovat nemá a ani nemůže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 tak cosi spolocne maju, odhadujem ze tak minimalne kazdy 3.index lunety by mal sediet s hodinovym, ked to zrovnas na 12ke.. si myslim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 buď Villainovi vadí to, že korunka na ovládání kompasové lunety jde velmi zlehka a na zápěstí se občas decentralizuje sama (což mě osobně taky nutí pokaždé, když na ně kouknu, srovnat sever na dvanáctku) a spousta lidí to na fotkách neřeší a mají ji o pár stupňů posunutou.... no a druhá věc je závažnější: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 U mojich obou taky byla vůle, když byl sever přesně na dvanácté - jih na šesté měl tak milimetr odchylku. Nevadilo mi to. Modrá s tim sunburstem lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 To nebyla vule, to bolo chujovo natlacene.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 (upraveno) A já myslím, že to dramarizujete, jo kříž by měl sedět, ale sever na dvanáctce nemá co dělat, ta luneta nemá být zarovnaná... Upraveno 28. února 2019 uživatelem Kristian.nov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreak Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 Ta moje luneta je taky posunutá, krásně to jde vidět, když začnu lunetou otáčet tam a zpět > vidím, jak se u indexu 12 pohybuje namísto pouze dookola i nahoru a dolů. Jsem dokonce schopen posunovat tou lunetou trošičku nahoru a dolů bez toho, aniž bych s ní pootočil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 Tvl vždyť je to Seiko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 A já myslím, že to dramarizujete, jo kříž by měl sedět, ale sever na dvanáctce nemá co dělat, ta luneta nemá být zarovnaná...Nikto neriesi ze je pootocena, to je jej funkcia ze nou vrtis atd. Ale ked ju zrovnas severom na 12ku, tak niektore kusy nelicuju - nejde o kriz -hodinove indexy cifernika a nasobky 30° na kompasovej lunete musia sediet. Ze si to cielene rozstelujes medzi indexy, aby si to nevidel, je mozne riesenie toho problemu, kazdopadne, ked VIES, ze to nelicuje a malo by, tak to normalneho cloveka serie. Aj ked je to prasive Seiko za par stoviek. A vacsina ludi to nosi zarovnane. Pokial prave nezdolavaju Nanga Parbat alebo sa nestratili v pusti, je im NEWS luneta leda tak na okrasu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrseikos Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Zdravím diskutující už je to rok co toužím po zelených alpinistkach chtěl jsem nějaké hodinky trochu do společnosti nakonec jsem dal tenkrát prednost orient star retrograde ale po sledování růstu cen a toho zeleného cifru jsem neodolal a objednal bojím se jestli nejsou moc malé vím že je to pořád diskutované téma mám zápěstí 18cm díky za nějaké info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Malé nejsou. Ja mám ruku 18,5cm a nosím 36mm Alpinisty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrseikos Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 diky za odpoved ja mam taky stare primky rare 34mm ale na moderni hodiny to už je moc mali byl jsem v koskomu ze zkusim nejake saraby 38mm zadne tam nemaji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrseikos Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 a ten cifernik bude asi hodne tmavej kdyz nejsou venku a nesviti slunce ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek49 Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Mám zápěstí zhruba 20 cm a úplně v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrseikos Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 diky za foto uz se nemuzu dočkat objednal jsem je z japonska za asi super cenu 470s plus dph a clo četl jsem že puvodne stali pod 400dolaru nekde za ne chteji i 800e tak jsem nechtel čekat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek49 Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Já je bral za 378 babek ale už to budou skoro tři roky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Já je bral za 39000YEN v roce 2013, jó to byly ještě pěkný ceny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se