dr.sphinx Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Jasně, s 6R27 máš pravdu. Mě tu padesátku Alpinisty udělat dokázaly, ale obecně k šestkám nemám důvěru (třeba i tady viz výše). Kolem 8F bych postupoval obezřetně (ne úplně snadná výměna baterky a reset věčného kalendáře, taky to bývá složité s tou deklarovanu větší přesností). A nemysli si, že jsi magor, já si teď se vší vážností lámu hlavu nad staršími kinetic ladmstery SBDW005 na Timeless za naprosto neobhajitelnou cenu. :-/ Proč celou Landmaster řadu takhle zaškrtili, ví to někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sergej Vasilijev Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Jak zaškrtili?Spring Drive landmaster mají pořád, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Podle mě to bylo myšleno tak, že ji zaškrtili tou cenou...ale možná se pletu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Pardon za nejasné vyjádření.Dřív v ní bylo modelů dost, dnes jen ten jediný. Sent from my LG-D855 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbenny Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2017 Nema je nejaky plzenak? Pomalu nazrava cas se na ne podivat, kdyz uz mi tolik let strasi v hlave... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2017 xbenny: má, a je spokojeně šťasný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 Od začátku co jsem zde na fóru jsem je chtěl a po protočení mnoha hodinek za poslední rok jsem se konečně rozhoupal a jedny ze zdejšího prodejního vlákna pořídil.Teď jen počkat až v pondělí zazvoní pošťák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 Dokusan: byl jsem na tom stejně a zatím je mám furt:) a spokojenost. Přeji osudové setkání! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Alpinisty na OEM ťahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bOB_iK Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 Dotaz na majitele a ne jenom jich. Má ta otočná luneta nějaké praktické využití? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek49 Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 Funguje jako kompas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 Funguje jako kompas Tak tak. Je k tomu i podrobný návod, který jsem ovšem neměl sílu studovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Tichy Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 Je fakt ,ze piva se na ni pocitaji velice spatne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Dotaz na majitele a ne jenom jich. Má ta otočná luneta nějaké praktické využití? malé deti to vie na chvíľu celkom zabaviť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Dotaz na majitele a ne jenom jich. Má ta otočná luneta nějaké praktické využití? Tak jakákoliv jiná luneta, hlavně počítání piv v hospodě. Ale tady jsem našel článeček o lunetách http://www.nosime-hodinky.cz/hodinkove-lunety-a-stupnice-moznosti-jejich-vyuziti-v-praxi/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bOB_iK Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Díky za vysvětlení. Z článku o lunetách jsem ale vyčetl, že k určování světových stran stačí i klasické hodinky s přesným časem, tak to možná Seiko, vzhledem ke zkušenostem s 6R15, kompenzuje tou lunetou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek49 Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Tak samozřejmě ty symboly si můžeš domyslet na jakýkoliv lunetě, tady máš ty světový strany rovnou napsaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Díky za vysvětlení. Z článku o lunetách jsem ale vyčetl, že k určování světových stran stačí i klasické hodinky s přesným časem, tak to možná Seiko, vzhledem ke zkušenostem s 6R15, kompenzuje tou lunetou To som terazky z toho volaky zmeteny, s tym 6R15, to ste ako mysleli sudruh herr general? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Protože s ní leckdo nemá moc fajn zkušenosti. Sytý ale hladovému nevěří, takže se na nás šťastnější majitelé občas dívají skrz prsty, věšeli by nás na kandelábry a tak.6R15 je prostě loterie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Zjistil jsem minulý týden, že moje hodinky už mají patinu, trojúhelník značící sever už není červený :-)Cítím se jako bych nosil vintážky.Za ty roky jsou to pořád hodinky číslo jedna. Občas ponosím i jiné kousky, ale vždy se vrátím k alpinistům, které nemusím odkládat když jdu do vody, když sportuju...Přesnost se po letech z minus patnáct sekund za den posunula skoro k nule.Prostě super hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se