Přejít na obsah

Vostok Amphibia - 50. výročí Ну, погоди!

Doporučené příspěvky

JR + Andy: jasne, neberu si to tak tragicky. :D Hele, JR, zkus dat to SDELANO V ROSSII do jineho fontu, jakykoliv Serif bude mit zbytecne detaily. A font, kterym jsou letopocty na dynku je Molot. Zkus to sladit... a vicemene hotovo. :) Poslu ti tu grafiku, co jsem zatim udelal. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hm, kdyz se to takhle rozjelo tak zacinam verit, ze rok 2017 u mne nebude rokem, kdy nic nekoupim :-)), coz jsem si chtel dat za predsevzeti ( po rekapitulaci letoska ). Fakt povedene, uz staci doladit par detailu.....

Odkaz ke komentáři

Tento návrh je zatím asi fakt nejlepší.

b3c075c9078ddc430755771c3a7aee8e.png

Ale mnohem radši bych ho měl v GMT verzi bez subcifru. Moc nevěřím že bych tyto hodinky nějak pravidelně nosil, ale jako dovolenkové by byly super.

77dcc7d5dce7471367f2057af1c80f5b.png

Edit : pokud bude cifr modrý, možná by mohl vlk, čára a roky být černé ne? A logo Chronomagu na cifru taky mít nemusím.

Upraveno uživatelem sect
Odkaz ke komentáři

Pořád se mi líbí ta samá varianta.

Mám pocit, že další nápis /vyrobeno v Rusku/ je úplně zbytečný. Jenom se to zase doplňuje a znepřehledňuje. Zvláště pod azbukou psaným nápisem Amfibian, který tam pasuje a dle mého názoru i patří. Logo Chronomagu tam krásně sedělo a ta bílo/žlutá kombinace na černém, nebo modrém cifru je fakt super a to jsem si myslel, že to nikdy neřeknu..

Už bych to fakt nepřeplácával. Je tam toho už dost a potápky jsou o čitelnosti.

Takže za mě pořád tato verze

9e6a78fda9c9318d4521d92f439e00a7.jpg

Upraveno uživatelem Tikal
Odkaz ke komentáři

JR + Andy: jasne, neberu si to tak tragicky. :D Hele, JR, zkus dat to SDELANO V ROSSII do jineho fontu, jakykoliv Serif bude mit zbytecne detaily. A font, kterym jsou letopocty na dynku je Molot. Zkus to sladit... a vicemene hotovo. :) Poslu ti tu grafiku, co jsem zatim udelal. 

Hezké ráno, tak jsem to sladil do jednotného fontu...

post-14724-0-79197200-1482568979_thumb.png

Odkaz ke komentáři

Soude podle limitek Meranomu bych to tipoval na 150 USD ? 50 USD :D Teda, nemam poneti, za kolik se prodavala treba ta spanelska limitka... mozna bude lepsi pocitat spis vic nez min. Zacnu to resit po pravoslavnem novem roce, driv to nema smysl.

Nevsiml jsem si. Díky.

Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Vizualizace super. Tak... ted jsem rozpolceny mezi Tikalovym tipema posledni JR-ovou variantou. Necham to pres svatky usadit. Verim, ze se to dotahne!

Valderek: ne, neni to nevsimavost. Napsal jsem to az jako reakci na tvuj dotaz :) A je to fakt zatim jenom vesteni z kristalove koule... ale vzhledem k cenam je to myslim realne. Mame na to jeste celych 24 mesicu, tak to snad dopadne. Jak rikam, v pulce ledna se spojim s Meranonem.

Hezke svatky vsem a dekuji za zajem a spolupraci na tomto projektu. Verim, ze se to povede.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...