Přejít na obsah

Vostok Amphibia - 50. výročí Ну, погоди!

Doporučené příspěvky

Hezký den všem,

omlouvám se dopředu těm, kteří to čtou již po několikáté, ale jednak, opakování je matkou moudrosti, a také proto, že se mezitím zase nasekalo určité množství textu, posouvám sem užitečné informace pro ty, kteří je ještě nezaregistrovali.

Nejprve tedy zopakuji, že současný seznam účastníků je uzavřený a to včetně akceptování všech způsobů přenechání pozic. Otevřený k doplňování zůstává jen seznam náhradníků. Pokud chce někdo limitku opustit, nastoupí na jeho místo náhradník dle pořadí, který uhrazené částky vyrovná s odstupujícím přímo po vzájemné dohodě, nebo prostřednictvím nás, věřím, že se s tím nějak popereme, pro kontakt s realizačním týmem můžete využít tuto e-mailovou adresu: jenpockej2019(zakroucenýa)seznam(tečka)cz . Postoupení místa v pořadí komukoli mimo účastníky, včetně náhradníků, stejně jako vybírání si náhradníků bez ohledu na pořadí nebudeme akceptovat, protože to považujeme za nefér. Pokud to kdokoli s námi dotáhne do konce, je na něm, komu hodinky prodá klidně ještě ten stejný den, co je bude držet v ruce. Budete-li chtít odstoupit, avizujte prosím úmysl buď ve vlákně limitky a já to zprocesuji, nebo v uvedeném e-mailu a já to zprocesuji také, o peníze nepřijdete, na všechny, kdo platili, mám kontakt.

Potom, ve vyplňovaném seznamu bylo několik nesrovnalostí:

1) čtyři účastníci vyplnilisice adresu, ale pouze ulici a číslo domu, bez města a PSČ, ty následně oslovím e-mailem

2) jeden účastník uvedl telefonní číslo se šesti číslicemi, pokud jej budu potřebovat, oslovím jej e-mailem

3) jeden účastník si napsal špatné číslo hodinek, opravil jsem to podle přiloženého seznamu, prosím všechny o kontrolu, ať se pak ve        finále nehádáme, kdo měl vlastně jaké číslo.

Dále, tři účastníci ještě nijak nereagovali, jsou to:

Trojan

zbuddy

Fandy

Prosím všechny, kdo na ně mají nějaký kontakt, nebo je znají, o avízo a nasměrování sem, děkuji.

Nakonec tedy uvádím:

Kontakt na realizační tým: jenpockej2019(zakroucenýa)seznam(tečka)cz

formulář pro vyplnění kontaktů na účastníky: KONTAKTNÍ FORMULÁŘ

vlákno pro platby záloh:  ZDE

Seznam účastníků:

1 little_w

2 little_w

3 Kristian.nov 

4 Z.Paul 

5 Tikal 

6 JR_2010 

7 kuncák7  

8 Ricous

9 PavelK 

10  vanuska 

11 juraj11 

12 Straspol 

13 Honza.manta 

14 Guzmic

15 PavelSch

16 TOMASS 

17 corwin 

18 Marcus 

19 AndyAaron

20 Xprcz01 

21 Hardslimer 

22 farkyostrava 

23 Tittus 

24 Don2008 

25 Miroslavek 

26 Honza.manta 

27 EDYMI

28 Libor_OV 

29 vikinho

30 Dokusan 

31 speedwalker 

32 Dizzy

33 petr_cha 

34 TCF 

35 sashator 

36 mysiak 

37 Michal_R 

38 bajos 

39 Honza.manta

40 kudrnac 

41 Ricchie 

42 Michal_R 

43 Saida 

44 Tittus 

45 Jorge 

46 PaloZV 

47 daur 

48 Vojta1 

49 Mareka01 

50 Saida 

51 Habadej 

52 Bezous 

53 Lamiczka

54 neumann

55 Thor 

56 lukas.78

57 lampros 

58 Dzos

59 kadakii

60 bobi 

61 Honza.manta 

62 Trojan

63 zbuddy 

64 stankoff 

65 Shane001

66 Vlasta66 

67 Bembeg 

68 CHerokee 

69 sect 

70 tombed 

71 Fandy

72 Pikec 

73 Pikec 

74 Mari 

75 little_w

76 Neus 

77 nickolas 

78 Daur 

79 Robero79 

80 gooseman 

81 Radik 

82 j.e.n.i.k.82 

83 Sibir

84 Andrew

85 sect 

86 Rodkopf

87 aljoša 

88 rudina 

89 Potvor 

90 Vaenefic 

91 Jirka19 

92  Vojta1

93 Honza.manta 

94 ladmat

95  Xenomorfus

96 Tikal 

97 Tikal 

98 wizard-ov 

99 Rudykopalsson 

100 Robero79

náhradníci:

1. little_w

2. JR_2010

3. Vojta1

4. saida

5. veze

6. Long
7. Rybiz

A ještě pro ty, co již zapoměli, nebo pro nově příchozí, aby věděli, o co tady jde (budou ještě drobné změny):

post-14724-0-36858300-1523867953_thumb.png
Upraveno uživatelem JR_2010
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...

Hezký den všem,

mám pár věcí ke sdělení, nejprve děkuji všem za sledování vlákna a zaslání plateb, fungujete výborně, stejně jako v pozadí běží práce na limitce a začínají se skládat jednotlivé části , které budou tvořit celou limitku, tak to nevzdávejte, ať potom nelitujete ;) .

Jediným, kdo vůbec nereaguje, ač chodí na fórum a má i SZ, je účastník FandyProsím tedy, pokud jej někdo zná, o jeho popostrčení.

Dále, postoupení místa, respektive vyrovnání financí je v běhu, prosím o trpělivost dotčených, nejsou všichni stále na e-mailu, ale vše bude vyrovnáno do haléře.

Přidávám tedy ještě Kontakt na realizační tým: jenpockej2019(zakroucenýa)seznam(tečka)cz

odkaz formulář pro vyplnění kontaktů na účastníky: KONTAKTNÍ FORMULÁŘ

a odkaz na vlákno pro platby záloh:  ZDE

no a ještě aktualizovaný seznam

Seznam účastníků:

1 little_w

2 little_w

3 Kristian.nov 

4 Z.Paul 

5 Tikal 

6 JR_2010 

7 kuncák7  

8 Ricous

9 PavelK 

10  vanuska 

11 juraj11 

12 Straspol 

13 Honza.manta 

14 Guzmic

15 PavelSch

16 TOMASS 

17 corwin 

18 Marcus 

19 AndyAaron

20 Xprcz01 

21 Hardslimer 

22 farkyostrava 

23 Tittus 

24 Don2008 

25 Miroslavek 

26 Honza.manta 

27 EDYMI

28 Libor_OV 

29 vikinho

30 Dokusan 

31 speedwalker 

32 Dizzy

33 petr_cha 

34 TCF 

35 sashator 

36 mysiak 

37 Michal_R 

38 bajos 

39 Honza.manta

40 kudrnac 

41 Ricchie 

42 Michal_R 

43 Saida 

44 Tittus 

45 Jorge 

46 PaloZV 

47 daur 

48 Vojta1 

49 Mareka01 

50 Saida 

51 Habadej 

52 Bezous 

53 Lamiczka

54 neumann

55 Thor 

56 lukas.78

57 lampros 

58 Dzos

59 kadakii

60 bobi 

61 Honza.manta 

62 Trojan

63 zbuddy 

64 stankoff 

65 Shane001

66 Vlasta66 

67 Bembeg 

68 CHerokee 

69 sect 

70 tombed 

71 Fandy

72 Pikec 

73 Pikec 

74 Mari 

75 little_w

76 Neus 

77 nickolas 

78 Daur 

79 Robero79 

80 gooseman 

81 Radik 

82 j.e.n.i.k.82 

83 Sibir

84 Andrew

85 sect 

86 Rodkopf

87 aljoša 

88 rudina 

89 Potvor 

90 Vaenefic 

91 Jirka19 

92  Vojta1

93 Honza.manta 

94 ladmat

95  Xenomorfus

96 Tikal 

97 Tikal 

98 wizard-ov 

99 Rudykopalsson 

100 little_w

náhradníci:

1. JR_2010

2. Vojta1

3. saida

4. veze

5. Long
6. Rybiz
Odkaz ke komentáři

Pratele a kolegove, jeste pro uplnost dodam k vyse uvedene zprave od Jirky, ze jsem napsal Fandymu zpravu. Je samozrejme mozne, ze se neco stalo nebo zmenilo, ale potrebujeme nejake informace. Pokud nekdo mate na Fandyho kontakt nebo se s nim znate, muzete jej prosim upozornit na stav limitky? Pokud se Fandy neozve do pristiho patku (18.5.), povazuji za ferove ke vsem ostatnim, kteri zalohu uhradili, aby postoupil dalsi nahradnik. Pripominam, ze se nektere zalohove a dilci platby uz uhrazuji, proto je opravdu jenom fer, kdyz se na tom podili vsichni. V tomhle duchu jsem Fandymu napsal SZ.

Tuhle informaci sem davam jednak proto, aby se to odneslo Fandymu, pokud ho nekdo znate (prosim!), a za druhe proto, abych to avizoval predem. Prece jen je "vyskrtnuti" ucastnika limitky tak trochu krajni opatreni, tak chci, aby to bylo pokud mozno transparentni. Fandy na forum chodi, jen se neobjevil tady a na SZ zatim taky nereaguje. Toz tak. Fandy, chlape, probud se a ozvi se, limitka bude stat za to! ;)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Vazeni kolegove, Jenik me malinko predbehl, chtel jsem tady zrovna vylepit nejakou aktualizaci, aby to uplne nezapadlo a aby neochladlo nadseni a tak. Myslim ze mluvim za vsechny, kteri se na tom jakymkoliv zpusobem podileji, kdyz reknu, ze vsechno je naslapnuto uplne paradne, a spoluprace vsemi smery (tim myslim samozrejme i vas vsechny) funguje zcela na jednicku. Vsem dekuji.

K dnesnimu dni vypada stav nasledovne: cifernik je, jak vime, uz vyrobeny a nachystany. Minuly patek prisly z vyroby hotove rucky, pokud vim, tak vsechny troje (tim myslim hodinovou / minutovou / sekundovku). Fotky loudim, ale jeste jsem je nevidel, nicmene Dmitrijovi se da verit, a ten tomu dal zelenou. Ve vyrobe je ted luneta. Mezitim jsme se s Dmitrijem domluvili, ze nemusi cekat na to, az bude luneta hotova, protoze to neni z hlediska kompletace zasadni problem, v tomhle stadiu - proste se tam nacvakne, az bude hotova. Takze dnes predal Dmitrij do zavodu vyrobni pozadavek a melo by se to dostat do vyrobniho planu Vostoku na cerven. Vostok by se v tomto stadiu mel postarat o (poznamky v zavorkach jsou z dneska, potvrzene Dmitrijem):

* strojek (skladem)

* dynko (na miru)

* pouzdro (stary typ 710, skladem)

* korunku (na miru, se zajicem)

No a samozrejme zkompletovani s uz vyrobenymi ruckami a cifernikem.

Mezitim probiha dost aktivni prace v zakulisi na priprave baleni a logistiky... prece jen bychom to radi dodali v necem reprezentativnejsim nez v te plastove rakvicce a igelitovem pytliku. V tomhle ohledu uz je podstatna cast prace hotova, a vypada to vsechno nad ocekavani skvele. Jirka (JR_2010) v tomhle odvadi obrovsky kus prace, a na vysledku to bude opravdu znat! Klobouk dolu!

S konkretnejsimi terminy a informacemi (nebo treba i fotkami, pokud neco takoveho ziskam) budu samozrejme informovat. Ja bych si soukrome tipnul, ze tak v zari (nebo obecne proste na podzim) by se to vsechno mohlo sejit... ale jak rikam, to je muj ciste soukromy tip, ktery nemam podlozeny zadnymi terminy z Ruska... z nich se mi nic takoveho vypacit proste nepodarilo. Nicmene ja jsem ve stavu takoveho nadseneho ocekavani, protoze vsechno klape velice slusne.

Tolik tedy kvetnova aktualizace. Netreba tedy podlehat panice, ja jsem v tehle chvili velice optimisticky, a velice se tesim, ze ted uz to pujde dopredu vetsimi skoky. Jeste jednou vam vsem dekuji za trpelivost a neutuchajici podporu. Verim, ze to bude stat zato.

Upraveno uživatelem little_w
Odkaz ke komentáři

Vazeni kolegove, Jenik me malinko predbehl, chtel jsem tady zrovna vylepit nejakou aktualizaci, aby to uplne nezapadlo a aby neochladlo nadseni a tak. Myslim ze mluvim za vsechny, kteri se na tom jakymkoliv zpusobem podileji, kdyz reknu, ze vsechno je naslapnuto uplne paradne, a spoluprace vsemi smery (tim myslim samozrejme i vas vsechny) funguje zcela na jednicku. Vsem dekuji.

K dnesnimu dni vypada stav nasledovne: cifernik je, jak vime, uz vyrobeny a nachystany. Minuly patek prisly z vyroby hotove rucky, pokud vim, tak vsechny troje (tim myslim hodinovou / minutovou / sekundovku). Fotky loudim, ale jeste jsem je nevidel, nicmene Dmitrijovi se da verit, a ten tomu dal zelenou. Ve vyrobe je ted luneta. Mezitim jsme se s Dmitrijem domluvili, ze nemusi cekat na to, az bude luneta hotova, protoze to neni z hlediska kompletace zasadni problem, v tomhle stadiu - proste se tam nacvakne, az bude hotova. Takze dnes predal Dmitrij do zavodu vyrobni pozadavek a melo by se to dostat do vyrobniho planu Vostoku na cerven. Vostok by se v tomto stadiu mel postarat o (poznamky v zavorkach jsou z dneska, potvrzene Dmitrijem):

* strojek (skladem)

* dynko (na miru)

* pouzdro (stary typ 710, skladem)

* korunku (na miru, se zajicem)

No a samozrejme zkompletovani s uz vyrobenymi ruckami a cifernikem.

Mezitim probiha dost aktivni prace v zakulisi na priprave baleni a logistiky... prece jen bychom to radi dodali v necem reprezentativnejsim nez v te plastove rakvicce a igelitovem pytliku. V tomhle ohledu uz je podstatna cast prace hotova, a vypada to vsechno nad ocekavani skvele. Jirka (JR_2010) v tomhle odvadi obrovsky kus prace, a na vysledku to bude opravdu znat! Klobouk dolu!

S konkretnejsimi terminy a informacemi (nebo treba i fotkami, pokud neco takoveho ziskam) budu samozrejme informovat. Ja bych si soukrome tipnul, ze tak v zari (nebo obecne proste na podzim) by se to vsechno mohlo sejit... ale jak rikam, to je muj ciste soukromy tip, ktery nemam podlozeny zadnymi terminy z Ruska... z nich se mi nic takoveho vypacit proste nepodarilo. Nicmene ja jsem ve stavu takoveho nadseneho ocekavani, protoze vsechno klape velice slusne.

Tolik tedy kvetnova aktualizace. Netreba tedy podlehat panice, ja jsem v tehle chvili velice optimisticky, a velice se tesim, ze ted uz to pujde dopredu vetsimi skoky. Jeste jednou vam vsem dekuji za trpelivost a neutuchajici podporu. Verim, ze to bude stat zato.

:notworthy:  :notworthy: Díky. Skvělá práce!

Odkaz ke komentáři

Vážení přátelé,

chtěl bych napsat pár slov jako reakci na Tikalův dotaz, protože je legitimní, stejně jako jiné dotazy kohokoli z vás a považuji současně za slušnost, jak vyslechnout vaše názory, tak se jimi i zabývat a poskytovat vám informace o průběhu vývoje této limitované edice hodinek Amfibia. Zároveň se omlouvám za opožděnou reakci, která byla zapříčiněna nemožností komunikovat s Honzou (little_w), kdy chyba byla ve spojení někde mezi naší kotlinou a ostrovy, kde vládne monarchie a já se chtěl s Honzou domluvit, jak vlastně na tu Tikalovu otázku ve finále odpovědět a to z důvodů, které se pokusím popsat na pár následujících řádcích.

Celá naše společná limitka je v řadě ohledů dosti výjimečná.

V první řadě je to počtem účastníků, protože do stokusové edice se tady, myslím, ještě nikdo nepustil, současně takový počet má svá různá specifika, úskalí a i omezení. 

Potom, i když limitka vznikla za přispění a z nápadů vás všech v tomto vlákně, její realizaci zajišťují pouze tři účastníci, kteří se nikdy nepotkali, komunikují spolu pomocí moderní techniky, jsou od sebe vzdáleni stovky až tisíce kilometrů a ...a ono to jde a funguje.

No a nakonec to celé se kompletuje díky dodavatelům z různých částí světa, z různých kontinentů (a to bez nadsázky), což obnáší mraky komunikace, značnou  dávku trpělivosti, vysvětlování, reakcí, změn a přizpůsobování se možnostem, prostě, ač to vypadá přehnaně, téměř denně se něco okolo toho děje a posouvá se to o krůčky dále.

A protože jsme se v tom malém kolektivu shodli, že by se mělo jednat o limitku ucelenou, položili jsme si i otázky, jaký pásek bude součástí hodinek a v čem budou hodinky zabalené, respektive co bude vůbec balení obsahovat. No a jak si na takové otázky odpovědět? Nabízela se možnost přijít sem a tady ty otázky položit zhruba osmdesáti lidem (ostatně s páskem se to vyzkoušelo), rizikem by byla diskuse bez konce a bez jednoznačného závěru a hodiny práce nad návrhy. Zvolili jsme tedy druhou variantu a řekli si, že prostě to příslušenství bude pro vás jakousi přidanou hodnotou a doufejme i příjemným překvapením, pojali jsme to jako celek s řadou návazností a věřím, že se to moc povedlo. Vyžadovalo to velké množství diskusí nad návrhy, komunikace, zkoušení, poptávek a já nevím co ještě, ale k dnešnímu dni je v podstatě téměř vše zajištěné nebo vyrobené a změnit už to nejde, hodinky budou i s páskem a v balení vyrobeném pouze a jen pro nás a to vše i díky tomu, že vy všichni jste to vlastně dopředu a naslepo zaplatili. 

Tak a tohle všechno tady píši jen proto, abych vlastně tak nějak odpověděl na dotaz Tikalův, případně dotazy někoho dalšího a vlastně vás současně poprosil, jestli byste tedy byli ochotni vydržet ještě pár měsíců a nechat si vše, co bude nad rámec vlastních hodinek jejich součástí jako překvapení a jakýsi bonus.

Snad jsem to tedy napsal tak, že se v tom zorientujete a věřím, že nikdo z vás nebude litovat, že se tohoto projektu zúčastnil, ba naopak.

Díky moc všem

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...