Přejít na obsah

Vostok Amphibia - 50. výročí Ну, погоди!

Doporučené příspěvky

Ale prd, tady jsme forum gentlemanu, zadni redneci :clap:

Kdyby byly ty Amfibky bez napisu ci cisel, jen indexy (proste klasicke jednoduche amfibky bez fičur), budu za sandwich. V tomto pripade je to jasny potisk.

Spravne.. jsme forum gentlemanu, davame si přednost ve dveřích a naslouchame argumentum prostistran... A pri teto prilezitosti bych si dovolil jemne podotknout, ze jde jenom o hodinky... Nejde o zivot... Jde o neco maleho, co nosime na ruce... Casto na leve ruce... Blizko srdce... Divame se na to cely den... Tisíckrát denne sklouznou nase oci k onomu cifernicku.. zkontrolovat cas nebo jen tak se zálibou nakouknout... Tu na zablesk ruček... Ta na svetlo lumi... Na jemnou linku indexu... A tisíckrát denne si vzpomenout.. jak ja nebohy tehda volil... Tisikrat denne to mit znovu a znovu na pameti.. jak jsem neposlechl svoje srdce...jak jsem podlehl modnimu natlaku.. jak jsem chtel mit toho moc a spatne volil.. pri každém novém a novem pohledu citit tu temnotu vzadu v hlave... Ten depresivni tlak neprestavajici ani po desatem pivu a sedmem panaku trtinoveho rumu.. ten tlak neutuchajici ani na maturitnim vecirku vlastních deti... To špatné svědomí pretrvavajici v zime, na jare i v lete... Tan mrak zastirajici podzim vlastniho života... A na smrtelne posteli pak moci jen nestastne vydechnout... kdybych ja tam nedaval ten sendvic...... :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vetsina bude jako ja- odhlasujou a kdyz prohrajou, tak jim druha varianta stejne vadit nebude a v seznamu zustanou. Jde o vlka a ne blbej potisk nebo blbej sendvic. A je spravne, ze ma mantak jen jeden hlas, delal by v tom jiste bordel :-), menil hlasovani a tak :-)).

Odkaz ke komentáři

Hlasovani tady bude do vikendu, jak jsem rikal. Respektive asi tady bude i po vikendu, ale jak jsem psal, o vikendu bych se mel Dmitrijovi ozvat. Nebylo by moc slusne ho nechat cekat. Jestli to zustane jak to je ted, tak potisk. Jak tady zaznelo (a nekolikrat), nejde o zivot. Vetsina z nas jsme rozhodnuti to vzit, at to dopadne tak nebo tak. :)

Odkaz ke komentáři

tak dle tvé rétoriky jsme zrovna mohli vzít na cifr zajíce nebo vlka bez cíga, dát tam jakékoli ručičky a barvu, nechat to vyrazit do pětikoruny raznicí a JR a ty jste si mohli ušetřit práci...Vždyť jde jen o hodiny, ne o život...

Odkaz ke komentáři

tak dle tvé rétoriky jsme zrovna mohli vzít na cifr zajíce nebo vlka bez cíga, dát tam jakékoli ručičky a barvu, nechat to vyrazit do pětikoruny raznicí a JR a ty jste si mohli ušetřit práci...Vždyť jde jen o hodiny, ne o život...

No prislo mi lepsi napsat to tak, jak jsem to napsal, nez natvrdo: rozhodne vetsina. Tudiz i momentalni tesna vetsina 29:26 ve prospech potisku znamena, ze se udela to, co chce vetsina, a mensina se podridi. 

Ale nevim, nejak to nehrotim... mel bych? Varianta A i B mi udelaji radost, takze fakt trvam na tom, ze jde jen o hodinky - takze zbytny luxus. Ono uz to, ze se patlame s nejakymi upravami svedci o tom, ze jsme v podstate zhyckana banda, ktera nevi, co roupama delat. ;)

Odkaz ke komentáři

A je spravne, ze ma mantak jen jeden hlas, delal by v tom jiste bordel :-), menil hlasovani a tak :-)).

Máš úplnou pravdu - souhlasím s tebou až na jednu malou výjimku - na konci hlasování budu trvat na svých čtyřech hlasech - dělám to i pro své potomstvo a to je pro mne důležité. :goof:

Hahaha, jojo přesně to je rozhodně Manťákův styl  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Díky Strášo za podporu. :cheers:

Je to přesně jak říkáš - nejsem lobista jako někteří, nejsem zaujatý pro některou variantu jako někteří a ani nechci nikoho ovlivňovat ve prospěch některé varianty jako někteří.

Mně je úplně jedno, která varianta vyhraje,  

ALE MUSÍ TO BÝT VARIANTA POTISK A NE SENDVIČ!!!!! :taz: :furious: 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...