Přejít na obsah

Vostok Amphibia - 50. výročí Ну, погоди!

Doporučené příspěvky

V případě, že by byl tvůrce žlutě a oddělený od vlka, líbil by se mi v přímce víc než v oblouku. Bíle by se mi zase líbil v oblouku. Ale je mi to vzhledem k velikosti celkem jedno.

Připojuji se, okamžitě mě to taky napadlo. Obě verze by v této podobě byly OK.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tim jak je to malý, tak vpodstate jakakoliv varianta je v pohode... :-)

Nicmene bych nedelal z copyrightu doplnujici prvek celeho cifru... Patri to jen k obrázku vlka a s nim by to melo hlavne ladit... Casto byva to © jen nenapadne nekde v rohu...

Takze fakt by asi bylo správne - bila, rovne a mimostred cifru...post-15480-1503487668,11.jpg

Odkaz ke komentáři

Jsem z limitky už teda vyskočil a chápu, že copyright je asi podmínka vlastníka práv.

Ale přijde mi to na číselníku takové, no, docela divné a lacině působící. Něco jako blbá nažehlovačka na triku.

Třeba by stačilo to dát jen na dýnko a číselník "uchránit".

Jak již někdo zmiňoval, je to copyright Rusakova, kterej k tomu tak nějak patří. Pokud to bude vhodně zakomponované, nebude to působit lacině, naopak, bude to mít copyright ;)

Odkaz ke komentáři

Já tedy souhlasím s travexem, navíc, ta značka nemá žádnou právní hodnotu a už vůbec ne na ruskejch hodinkách, ale to je asi spíš otázka na držitele autorských práv, jestli na tom trvají, tak to asi jinak nepůjde, potom budeme muset najít nějaký konsensus.

Odkaz ke komentáři

Já už jsem taky vystoupil, takže do toho nemám co kecat, ale pokud je to copyright na vlka, tak by to mělo být v blízkosti vlka a stejnou barvou. 

A už mlčím.

Mám radost z posunu vpřed, sleduju to a držím vám palce, ať se to dotáhne do zdárného konce.

Odkaz ke komentáři

ta značka nemá žádnou právní hodnotu a už vůbec ne na ruskejch hodinkách

Tomu moc nerozumím. Obzvláště, pokud si Meranom, potažmo výrobce musel vyžádat souhlas autora/vlastníka práv...ale to je zbytečná akademická debata. 

J pokud je to copyright na vlka, tak by to mělo být v blízkosti vlka a stejnou barvou. 

To zní logicky, otázkou je, zda se ten copyright nevztahuje i na ten nápis ; ))  Nerad bych aby byl copyright  jak u vlka, tak u nápisu. (navíc nápis může a nejspíš i má, jiného autora)

Upraveno uživatelem Dokusan
Odkaz ke komentáři

Souhlas autora nemá nic společného s vyznačením copyrightu na číselníku, ten bude stejně s největší pravděpodobností nějak smluvně ošetřen, ta značka má, když už, jakýsi význam třeba na tištěných materiálech, aby veřejnost věděla, komu právo náleží ale na ciferníku hodinek?...

Odkaz ke komentáři

Souhlas autora nemá nic společného s vyznačením copyrightu na číselníku, ten bude stejně s největší pravděpodobností nějak smluvně ošetřen, ta značka má, když už, jakýsi význam třeba na tištěných materiálech, aby veřejnost věděla, komu právo náleží ale na ciferníku hodinek?...

Díky za vysvětlení....Rolex tam na cifru copyright Disney taky nemá ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...