Vit Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Jsem si říkal s čím se pochlubis, moc velka paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 To víš,obhlédl je na SEWu a když jsou dobré pro Korna :-) Gratuluju Víte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Vite, tak to jsou dobry kolotoce:) Asi lepsi nez kolotocarsky Brajtle Navi. Jinak gratulace a tesim se na pekny fotky + recenzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Tesim se na fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Gratuluji Víte,jsou velmi zajímavé.Prohlížel jsem si je v Koscomu,nejvíce mne zaujala ta modrá verze,ale tyto jsou taky super Na foto se taky moc těším Tož si jich užívej plnými doušky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 (upraveno) Jsem si říkal s čím se pochlubis, moc velka paráda. To víš,obhlédl je na SEWu a když jsou dobré pro Korna :-) Gratuluju Víte. Tobě také nic neunikne. Mám toho s Jirkou společného víc, oba rádi hrajeme kulečník, vlasy nám už dávno nepadají do očí ... Tesim se na fotky! Díky všem pánové, je to něco, co jsem chtěl moc zkusit a líbí se mi to. Gratuluji Víte,jsou velmi zajímavé.Prohlížel jsem si je v Koscomu,nejvíce mne zaujala ta modrá verze,ale tyto jsou taky super Na foto se taky moc těším Tož si jich užívej plnými doušky Díky kluci. Vite, tak to jsou dobry kolotoce:) Asi lepsi nez kolotocarsky Brajtle Navi. Jinak gratulace a tesim se na pekny fotky + recenzi. Tak nevím, co si mám myslet, mám být rád, že mi je chválíš nebo být naštvaný kvůli Navíkům, které mám moc rád? -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Škoda jen, že emoce z těchto hodinek jsou přes fotky jen těžko přenositelné, kdo je neměl v ruce naživo, ten je nepochopí.Není to jen o pohybu,m ale i o zvuku, který turbína vydává. Upraveno 25. prosince 2016 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Jen jsem si je prohlížel.Vědět,že turbína vydává zvuk,tak jsem je i zkusil.A můžeš vyfotit strojek,Víte?Myslím,že tam je průhled na stroj.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 (upraveno) Je to lahudka kalibr je perreleti inhouse? Upraveno 25. prosince 2016 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Je to uz davno, co jsem mel turbinu na ruce, ale zapomenout se na to neda.Nemel jsem na tyhle hodky tehdy odvahu.Jsi frajer !!!Mozna jeste vic nez cifr me zaujala korunka. Zkus to prosim take nafotit.At ti delaji dlouho radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Tobě také nic neunikne. Mám toho s Jirkou společného víc, oba rádi hrajeme kulečník, vlasy nám už dávno nepadají do očí ...To víš,sem,tam si i něco pamatuju,zvlášť když jsem je měl v ruce :-) Je ta turbína neskutečně rychlá,až jsem se divil /na SEWu/.Tak si je užij :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Víte, a to jsem myslel, že máme podobný vkus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 To koukam, tech tu asi moc nebude?Nazivo jsem je nikdy nevidel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 (upraveno) Jen jsem si je prohlížel.Vědět,že turbína vydává zvuk,tak jsem je i zkusil.A můžeš vyfotit strojek,Víte?Myslím,že tam je průhled na stroj.Díky Ano je, časem vyfotím. Je to lahudka kalibr je perreleti inhouse? Ne kalibr P181 je jen hodně předělaná ETA 2892-A2. To víš,sem,tam si i něco pamatuju,zvlášť když jsem je měl v ruce :-) Je ta turbína neskutečně rychlá,až jsem se divil /na SEWu/.Tak si je užij :-) To jo, a miluju ty sekavé pohyby, naráz se bez zjevného důvodu zastaví a začne se točit se na opačnou stranu. Víte, a to jsem myslel, že máme podobný vkus... Karle, nadá sa, někdy se ty naše cesty mosely rozejít ... Je to uz davno, co jsem mel turbinu na ruce, ale zapomenout se na to neda.Nemel jsem na tyhle hodky tehdy odvahu.Jsi frajer !!!Mozna jeste vic nez cifr me zaujala korunka. Zkus to prosim take nafotit.At ti delaji dlouho radost. Honzo, díky.Sbíral jsem odvahu také, věděl jsem, že mě za to většina nepochválí, ale usedlých kousků mám spoustu, občas přeci potřebuju ukázat tvář výstředníka!Jakápak korunka? (viz přiložené foto)Vždyť je to turbína s vedlejší funkcí ukazatele času. Upraveno 25. prosince 2016 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Jen to nafot. Je to pekna vychytavka ;-)Jestli si koupil neco bez korunky, tak mas fejk :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Prosel jsem youtube a toci se to jak svina:) Ta pojistka korunky je bomba. Opravdu jsi timto kouskem prekvapil a rozviril zdejsi RLX,SKo vody! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Vite, klobouk dolu. To jsi kupoval jako funglovaky? Muj salek to neni, o to vic je tady rad uvidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Vite, klobouk dolu. To jsi kupoval jako funglovaky? Muj salek to neni, o to vic je tady rad uvidim Ne, jsou z druhé ruky. Prosel jsem youtube a toci se to jak svina:) Ta pojistka korunky je bomba. Opravdu jsi timto kouskem prekvapil a rozviril zdejsi RLX,SKo vody! Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 (upraveno) Tah je kaucuk? Napis perrelet je na safiru zevnitr, ne? Prumer 44mm? Upraveno 25. prosince 2016 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Gratulace Víťo! Prve jsem myslel, že jsou jen vypůjčené. Hleděl jsem na podobné u Opluštilů a točila se mi z toho hlava . Doufám, že vydrží do příštího srazu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se