petr_cha Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 Jo aha, takze pro kazde odecteni casu musim přenastavit lunetu... a jeste si pamatovat, aktualni časove pásmo, a to jen pomocí +posunu bez napovedy mesta... To neni pasivni, ale aktivni GMT.. to vyzaduje moji velkou aktivitu :-)) Dik za obrazek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 (upraveno) Je pravda, ze s cenou ste sa prehupli cez 30tisic kc? Upraveno 26. prosince 2016 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 No jasny a kolik jsi cekal Nepustil bych je pod pade, za radost se musí připlatit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 Diky za sepsani pribehu. Docela poucne pro dalsi limitky :-). 2 roky..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 No... nevim teď přesně... hezká krabička ta dřevěná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 Už jsem to párkrát říkal jednomu z tvůrců - pokdu si musím z hlavy pamatovat časovou odchylku od GMT v místě, kde se zrovna nacházím, spočítám si aktuální čas rychleji z hlavy prostým odečtením nebo přičtením hodnoty a nemusim kroutit lunetou. Sám vidím kouzlo pasivních GMT hodinek v tom, že si odchylky jednotlivých pásem (resp. metropolí) pamatují za mě. Viz návrh GMT Prim Sport Igen: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/72936-prim-sport-igen-gmt-luneta/?p=1804990 Jinak samozřejmě velká gratulace k zajímavému sb?ratelskému kousku, hned ve dvou variantách, který bude díky vintážnímu looku dobře nositelný i přes relativně malý průměr pouzdra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 Postněte sem první návrh hodinek ze za48tku roku 2015. Bylo by to myslím zajímavé srovnání, kam se to pohnulo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 Diky za sepsani pribehu. Docela poucne pro dalsi limitky :-). 2 roky.....Jo, potrvalo to, ale chtěli jsme to mít vymazlené. Pokud jsme chtěli tak kvalitní tisk na ciferníku, aby na řemdihu šly počítat trny, a pěkně čitelný drobný tisk, bylo třeba si na kvalitu počkat. Strojky u Valise zařizoval Manťák a dopadly taky skvěle. Tisk na dýnku bylo po počátečních testech nutno řešit mimo Elton, Cigi to zařídil jinde. Dlouho- měsíce a měsíce- jsme taky čekali na licenci znaku perutě, abychom mohli použít tu jedinou správnou archivní podobu znaku. GMT luneta na Eltonech mě hryzala dlouho a tahle verze mě hřeje u srdce. Diky Cigimu jsou z toho super hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 Aha, dle meho vypadaji skvele a ten pribeh k nim se zacina celej rysovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 Straspol: Jen moje zvědavost - za tu licenci znaku perutě se platí? A pokud ano, dá se prozradit komu a kolik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 Malinko jinak je mám já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 Tak ty jsou dost dobrý- a živoucí důkaz že lze sladit barvy ciferníku a lunety i když je každá dělaná jinou technologií. Moc pěkný !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 Straspol: Jen moje zvědavost - za tu licenci znaku perutě se platí? A pokud ano, dá se prozradit komu a kolik?Tohle je otázka na mistra Cigiho a ten je teď asi na horách. O tomhle jistě napíše své, neměl to vůbec jednoduché. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 (upraveno) Rozumím, díky. Ani snad nebudu říkat co si myslím o nutnosti platit za něco takového, navíc někomu, kdo s tím nemá nic společného. Upraveno 26. prosince 2016 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 Strojky u Valise zařizoval Manťák a dopadly taky skvěle. Byl to Valjoaux. Malinko jinak je mám já.hodinky 373.jpghodinky 377.jpg Taky pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 Děkuji pánové, já mám prostě modrou rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 Nemohl by nekdo nafotit lip tu vintazni cerno-zlutou variantu? Podle ne jich je vic jak jen ty strasakovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 Děkuji pánové, já mám prostě modrou rád.I Ty Klasiku ? Tož ať slúží :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 Byl to Valjoaux.Soráč- já to splet. Jsem teď přes svátky nějaký utlumený... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corwin Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 Jsou nádherný, moc se vám povedly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se