straspol Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Doprdeleajsrobotou aby som zháňal nový darček platíme valutami aj tak sme na konci bodaj to porantalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 (upraveno) V 18. 12. 2017 v 12:02, tomas23 napsal: Mam dobrou zpravu. Pro ty, co si budou vyzvedavat hodinky z Kotvy, tak muzou uz od stredy odpoledne.Díky, zrovna jsem pí Kmínkové chtěl psát... Pár týdnů jsem tu nebyl, řešili jste nějak řemeny? Nemám žádný po ruce... Upraveno 19. prosince 2017 uživatelem zbuddy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Jsem zvědav, kdo dá první fotku...já to nebudu - zítra Kotvu nestíhám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 V 3. 12. 2017 v 13:09, tomas23 napsal: Už mám na NoDaty připravený hotový semišový řemen od Zrna...Ja uzjsem postoval tento remen Uz se tesim az ho zitra vecer zalozim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan S. Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Vzhledem k tomu, že už u mě nastal předvánoční shon, nejsem si jist, jestli zvládnu sraz před Kotvou. Možná se tam vydám už zítra odpo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Tak nevim. Zatim jsem nedostal zadnou ofiko zpravu z Eltonu o tom, ze by zitra v Kotve mely byt pripraveny. Mam tam vyrazit, nemam...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 19. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 V 19. 12. 2017 v 14:09, AdaMoss napsal: Jsem zvědav, kdo dá první fotku...já to nebudu - zítra Kotvu nestíhám. Prosím s fotkama brzděte minimálně do 24. večer. Docela mě štve, že se to všem pod stromek asi nezvládne, byť rezerva byla velká, ale ať aspoň někdo má překvápko V 19. 12. 2017 v 9:16, zbuddy napsal: Díky, zrovna jsem pí Kmínkové chtěl psát... Pár týdnů jsem tu nebyl, řešili jste nějak řemeny? Nemám žádný po ruce... Řemen bylo možné vzít přímo v Eltonu. V nabídce byl kaučuk s černou DLC sponou a případným logem PRIM. Zbytek po vlastní ose, případně obyč guma od Libora Hovorky, která je remake původní gumy na PSII. V 19. 12. 2017 v 20:37, Nestler napsal: Tak nevim. Zatim jsem nedostal zadnou ofiko zpravu z Eltonu o tom, ze by zitra v Kotve mely byt pripraveny. Mam tam vyrazit, nemam...... Napsal jsem paní Kmínkové, ať mi dá hned dopoledne vědět, jak to vypadá s distribucí do různých míst, zda to co slibovala v pondělí opravdu platí. Dám sem info hned jak budu sám vědět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaG Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Dneska v pozdě odpoledních hodinách se budu pohybovat poblíž ostravské prodejny, že by to bylo znamení? ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 (upraveno) To já taky, ale pozor. Mají tam otevřeno jen do 17:00. Posledně jsem byl docela překvapený :-) Upraveno 20. prosince 2017 uživatelem patprom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 20. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Posilam v rychlosti co prislo mailem... Dobrý den, včera jsme již několik kusu odeslali PPL, poštou a něco je již na prodejně v Kotvě. Dnes přijedou kolegyně z Ostravy a Kotvy, takže odvezou ještě dnes na prodejny zbylé kusy. Jinak co je poštou a PPL tak dnes odesíláme také, takže by to snad mělo dorazit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plina Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Jak to tak čtu, tak v Ostravě bude u Primu fronta jako před Pandorou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 V Kotve neni nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Volal jsem do ostravské prodejny a budou tam až zítra, jen ať víte :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 V Kotve budou v cca v 17h Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 A kdy budou v Brně u Pohanky už se ví? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 20. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Tak nějak bych čekal, že zítra nebo pátek. Do Brna to jde PPL, protože to není firemní prodejna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 (upraveno) Jo, už si vzpomínám, nějak se mi ten jejich nezdál a nelíbil. Možná jsem ho měl vzít...Myslel jsem, zdali jste vymysleli nějakou pěknou kůži. V 19. 12. 2017 v 23:38, Lamiczka napsal: Řemen bylo možné vzít přímo v Eltonu. V nabídce byl kaučuk s černou DLC sponou a případným logem PRIM. Zbytek po vlastní ose, případně obyč guma od Libora Hovorky, která je remake původní gumy na PSII. Upraveno 20. prosince 2017 uživatelem zbuddy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Volal jsem do kotvy, postupně rozbalujou a obesilaji, mi přišel mail k jednomu kusu, druhy je bud v jiné krabici nebo dojde během týdne, takže není úplně jisté ze tam dorazilo vše zatím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 V 20. 12. 2017 v 15:03, Lamiczka napsal: Tak nějak bych čekal, že zítra nebo pátek. Do Brna to jde PPL, protože to není firemní prodejnaMyslel sem, jestli se ví, zda jsou na cestě do Brna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se