Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ditaz na ty, co jim přivezl kurýr přímo do rukou ... platili ste dobirku? Člen co po mě převzal prý ne, nic po něm nechtěli, což je divný.

To máme čekat dodatečné fakturu nebi je ti Vánoční sleva za celý proces?

Odesláno

Ja už jsem vyzvedl taky, bohužel s nějakým a vlasecnicema na pouzdře zespod. Nechal jsem zapsat do protokolu a budu kontaktovat paní Kminkovou. Scénář "poslu je zpátky a v lednu je budete mít se mi moc nelíbil".

Vzhledově jsou fakt parádní, obzvláště rucky jsou dělo a perfektně se hodí k pouzdru. Rano jsem objednal prioritním dhl canvas, tak snad dorazí co nejdříve :-)

Odesláno

Sám už se chystám pro ně jet, ještě je nemám, ale tolik pozitivních ohlasů mě asi donutí se vykašlat teď na práci a dodělat to pak :D

Každopádně moc děkuju, že myslíte na kolegy, kteří chtějí mít překvápko, i já je chci vidět dřív live jak na fotce a někteří si to nechávají až na 24....

Odesláno (upraveno)

Ad vyzvednutí na prodejně v Ostravě: Teď mi přišel email, že jsou připraveny k vyzvednutí.

Takže vyrážím z práce a za půl hodiny je snad budu držet v ruce ;-)

Upraveno uživatelem HonzaG
Odesláno

Já doufám, že ještě zítra je šance a v ČR teda teď před svátkama pošta doručovala i o víkendu - minulý týden mi to dovezli autem až domů v sobotu kolem 3 odpoledne...

Odesláno

Me navnadila vcera sms od PPL, jak jsem ale precetl ze z kapacitnich duvodu budou dorucovat v nasledujicih dnech tak me usmev zhasl.. No a vcera i dnes je stale na svozovem depu, takze do vanoc asi nee :(

Odesláno (upraveno)

Opravdu jsou krásné. Děkuji všem, kdo přispěli alespoň troškou do tohoto projektu. Speciálně Lamiczkovi. Díky moc. A úplně nejvíce děkuji těm, kteří mi svým nezájmem o tuto limitku umožnili postavit se do fronty! Ještě jednou díky!

Upraveno uživatelem Plina
Odesláno

Tak jsem uz konecne doma... Nastesti mi odpadla jedna vec a ja ujel pro PS2 - tam i zpet - 300 km.

Vcera den blbec, dnes jsem si vcerejsek vynahradil. Musim rici, ze zpracovani - az na jemne vlasecnice - na jednicku. Kombinace barev je dokonala. Vse funguje jak ma.

Ted jsem obul tmavo hnedy semisovy remen od Zrna, tak posilam foto :) Jeste jednou diky Lamiczkovi za ochotu a trpelivost a spickovy napad.

post-15097-0-83291400-1513876883_thumb.jpeg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...