Lukyn77 Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2017 Ditaz na ty, co jim přivezl kurýr přímo do rukou ... platili ste dobirku? Člen co po mě převzal prý ne, nic po něm nechtěli, což je divný. To máme čekat dodatečné fakturu nebi je ti Vánoční sleva za celý proces?
Maro Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2017 Ja už jsem vyzvedl taky, bohužel s nějakým a vlasecnicema na pouzdře zespod. Nechal jsem zapsat do protokolu a budu kontaktovat paní Kminkovou. Scénář "poslu je zpátky a v lednu je budete mít se mi moc nelíbil". Vzhledově jsou fakt parádní, obzvláště rucky jsou dělo a perfektně se hodí k pouzdru. Rano jsem objednal prioritním dhl canvas, tak snad dorazí co nejdříve :-)
Plina Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2017 Někdo nějaké další info z ostravské prodejny? Jak přibývají komentáře, roste ve mě napětí.
patprom Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2017 Vyzvednuty v ostravské prodejně, jsou moc hezké :-)
Lamiczka Odesláno 21. prosince 2017 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2017 Sám už se chystám pro ně jet, ještě je nemám, ale tolik pozitivních ohlasů mě asi donutí se vykašlat teď na práci a dodělat to pak Každopádně moc děkuju, že myslíte na kolegy, kteří chtějí mít překvápko, i já je chci vidět dřív live jak na fotce a někteří si to nechávají až na 24....
Plina Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2017 Vyzvednuty v ostravské prodejně, jsou moc hezké :-)Na email, nebo jsi tam zašel "na drzo"
HonzaG Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2017 (upraveno) Ad vyzvednutí na prodejně v Ostravě: Teď mi přišel email, že jsou připraveny k vyzvednutí.Takže vyrážím z práce a za půl hodiny je snad budu držet v ruce ;-) Upraveno 21. prosince 2017 uživatelem HonzaG
Plina Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2017 Tak právě zpráva, že si je můžu vyzvednout
dadasmid Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2017 Jsou doma, ještě jsem je neviděl
octaviakk007 Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2017 My chlapci zo Slovenska sa tesime s vami a dufame, ze koncom buduceho tyzdna budeme preberat na poste svoje... Odoslané z SM-A320FL pomocou Tapatalku
Lamiczka Odesláno 21. prosince 2017 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2017 Já doufám, že ještě zítra je šance a v ČR teda teď před svátkama pošta doručovala i o víkendu - minulý týden mi to dovezli autem až domů v sobotu kolem 3 odpoledne...
Ondrej71 Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2017 Me navnadila vcera sms od PPL, jak jsem ale precetl ze z kapacitnich duvodu budou dorucovat v nasledujicih dnech tak me usmev zhasl.. No a vcera i dnes je stale na svozovem depu, takze do vanoc asi nee
Plina Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2017 Tak už mám. Jen jsem objednal jen černé a teď bych se rád na živo kouknul na červené!
TOMASS Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2017 Najde se nejaka dobra dose co mi posle fotku aspon do SZ. Diky moc
Jörg8X Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2017 Jsou supr, díky moc Myslel jsem, že budu mít další hodinky, které nebudu nosit... Ale tohle asi nosit budu
Plina Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2017 (upraveno) Opravdu jsou krásné. Děkuji všem, kdo přispěli alespoň troškou do tohoto projektu. Speciálně Lamiczkovi. Díky moc. A úplně nejvíce děkuji těm, kteří mi svým nezájmem o tuto limitku umožnili postavit se do fronty! Ještě jednou díky! Upraveno 21. prosince 2017 uživatelem Plina
tomas23 Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2017 Tak jsem uz konecne doma... Nastesti mi odpadla jedna vec a ja ujel pro PS2 - tam i zpet - 300 km. Vcera den blbec, dnes jsem si vcerejsek vynahradil. Musim rici, ze zpracovani - az na jemne vlasecnice - na jednicku. Kombinace barev je dokonala. Vse funguje jak ma. Ted jsem obul tmavo hnedy semisovy remen od Zrna, tak posilam foto Jeste jednou diky Lamiczkovi za ochotu a trpelivost a spickovy napad.
AdaMoss Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2017 Může mi někdo z těch, kteří zmiňují vlásečnice poslat detail do PM? Budete to nějak řešit nebo ne?
Plina Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2017 Teď čekám na inspiraci s řemeny. Tak se ukažte. Já bral originál gumu a jako základ super!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se