Kojotisko Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 Ale jo, nastudoval. Třeba to, že MWC nikdy nedodávali hodinky britský armádě i když se tvářej že jo. Jinak jo, šunty to nebudou, strojky maj dobrý,Tdy je celkem vyčerpávající povídání: http://forums.watchuseek.com/f7/mwc-watches-35024.html Nedávno jsem koupil MWC za dobrou cenu jako dárek pro syna mé přítelkyně (o víkendu je dostane) a kvalita je určitě srovnatelná s CWC. U CWC G10 je kouzlo navíc v tom, že opravdu sloužily v armádě - ale to se týká jen starších kousků, od roku 2001 (výběrko) se začalo přecházet na levnější Pulsar G10. Takže pokud k tomu člověk chce tu "auru", chce to koupit ty vintážní. Nové CWC a MWC jsou na tom vlastně stejně - současní britští vojáci nefasujou ani jedny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 Moje v pořadí druhý CWC G10 už opustily Londýn a jsou na cestě ke mě. Opět jsou rok 89 a opět Royal Navy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 Dival jsem se zde: https://www.cwcwatch.com/products/cwc-g10-issue-watch-no-date-with-battery-hatch Tam ale pisou, ze Royal Navy byly dodany az v roce 1991. A ty mas rok 1989.Odbornik na vojenske hodinky nejsem, takze me ber s rezervou. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 No tvou informaci jsem tam nenašel, nicméně 0552 je kód pro Royal Navy https://mrjoneswatches.com/products/cwc-g10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 Ze bych to spatne prelozil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 Tam se hovoří pouze o tom, že v roce 91 jich bylo dodaných 22 tisíc pro Royal Navy. Dříve i po tomto roce byly dodávány také. Spíš tím chtěli zdůraznit ten mimořádný počet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 Ok.Ja to pochopil tak, ze pro Navy dodali hodinky az v roce 91.Dik za osvetu. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Moje v pořadí druhý CWC G10 už opustily Londýn a jsou na cestě ke mě. Opět jsou rok 89 a opět Royal Navy v pěkném stavu jsi je sehnal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Už jsou doma....na originálním NATO strapu s logem CWC na sponě (půjde dolů, dám perlon) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbenny Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 Jedeme podzimni nalady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Zdar chlapí,prosím o pomoc.Došla mi v našich CWC baterie, tak jsem si ji vyndal a ztratil!!!! Prosím ať to nemusím hledat, jaké číslo baterie si mám koupit ?Děkuji Vám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Zdar chlapí,prosím o pomoc.Došla mi v našich CWC baterie, tak jsem si ji vyndal a ztratil!!!! Prosím ať to nemusím hledat, jaké číslo baterie si mám koupit ?Děkuji VámPatří tam 371, kalibr ETA 955.102 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Zalezi i na roku vyroby: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Zalezi i na roku vyroby: baterka.JPGTak vycházel jsem z toho, že Míra má hodinky CWC mladší dvaceti let... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 Moc Vám oběma děkuji. No mám ty co jsme se do vlákna dával fotografii, jak jsou staré vlastně nevím ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 Moc Vám oběma děkuji. No mám ty co jsme se do vlákna dával fotografii, jak jsou staré vlastně nevím ?Rok výroby je na dýnku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 (upraveno) Rok výroby je na dýnkuNo tak, že mám tedy rok 1999 ?A baterii 371 ? Upraveno 3. ledna 2018 uživatelem long Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Ne, ta 99 je NATO kód pro United Kingdom. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/10280-Cabot-Watch-Company---CWC-G10&do=findComment&comment=1819157 Rok výroby bohužel na tvém dýnku nevidím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 to dynko je vůbec nějaký netypicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 to dynko je vůbec nějaký netypicky Jako to to máš pravdu. Musím mít snad vždy vše jinak. Kupoval jsem je od člověka co je měl přímo od vojáka,námořníka z lodi. Nechcete mi říci, že jsou z Čínské lidově demokratické republiky? Jen mně tedy zajímalo, jelikož jsem to už někde ztratil co ta čísla znamenají, když jsem hodinky před X lety kupoval byl k tomu papírek z rozšifrováním. :-(jsou to již mé druhé, prvé jsem tady prodal před cca 10 lety! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se