long Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2016 Cabotkám dochází šťáva, strojek si skákáním sekundovky po čtyřech sekundách vyžaduje novou baterku. pomalu.gif Ty Tvoje videa jsou ďábelský.Minimálně mně to opět rozšířilo obzory u CWC a EOL.Jestli z nás tedy neděláš kašpárky ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2016 Nene, nedělám z vás kašpárky, EOL jak píšeš. Zítra vyměním baterku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2016 Pro Cabotky je to nejlepší tak akorát, takže jsem do švýcarské mašinky (ETA 955.102) pořídil švýcarskou baterii (Renata 395). Člověk nikdy neví, nechtěl jsem riskovat nějakou alergickou reakci na němce, japončíka, nebo dokonce no name. Projistotu jsem provedl kontrolní měření, vše je v nejlepším pořádku. Stará baterie vykazovala napětí 1,2V. Po otevření Cabotek na mě padly mdloby, ty chudinky v sobě měly celou dobu nějakou no name zavšivenou potvoru a ještě k tomu špatný typ! (LR920) Rychle s ní ven a pěkně opatrně plastovou pinzetkou šup Renátku na své místo. Ještě zašroubovat krytku, to je přímo radost, pěkný ostrý závit, precizní dotažení a ne nějaký ožvýkaný bazmek se zasouvacím čumprlíkem. A jak je vidět, Cabotky mají z kvalitní stravy opravdu radost a tikají jako o závod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2016 (upraveno) Dnes budeš asi doma dřív z práce Edit:Začínají se mi tady ty malé potvůrky líbit... co s tím.. Upraveno 6. prosince 2016 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2016 To je lehká pomoc: http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR6.TRC2.A0.H0.Xcwc+watch.TRS0&_nkw=cwc+watch&_sacat=0 nebo nové: http://www.cwcwatch.com/collections/general-service-watches Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2016 Jj je to tak jednoduché, ale zatím jen držím prst nad spouští.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2016 Ještě jsem tu nedal kompletní rozšifrování údajů na dýnku. W10/6645-9954153175666/06 W10 - indicates British Army (0552 Royal Navy, 0555 Royal Marines, 6B RAF)6645 - is the NATO Supply Classification for "time measuring instrument"99 - is the NATO Country Code for United Kingdom 5415317 - is the individual item code for "CWC G10 Quartz Wirstwatch, General Purpose"5666 - is the serial number06 - indicates the year the watch was accepted for delivery - in this case 2006 Zdroj už si bohužel nepamatuju, měl jsem to v notýsku uložené jako text. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2016 takový malinký, jednoduchý .... a jakou radost dělají, mršky jedny Filo: hezký to máš, hezky si hraješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 Poslyš, Lukyne, dříve nebo později ti taky dojde baterka, tak jsem si řikal, jestli nechceš ode mě koupit ten vyfocený tool k otevření Cabotek? Jednou použitý, takže jako nový. V ČR se takový těžce shání. Řekněme za 5 Euro? To by šlo, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 Hm...tak vidím, že mě Lukyn prokoukl a můj podnikatelský záměr nevyšel. Tak zítra zase do práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Poslyš, Lukyne, dříve nebo později ti taky dojde baterka, tak jsem si řikal, jestli nechceš ode mě koupit ten vyfocený tool k otevření Cabotek? Jednou použitý, takže jako nový. V ČR se takový těžce shání. Řekněme za 5 Euro? To by šlo, ne? Jako Luky, když ty řekneš, že je to dobrá price pro mě, že bez toho se neobejdu, já ti to normálně budu věřit ... pošlu ti číslo účtu, že bys mi ten tool poslal převodem, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 No konečně slovo chlapa. A s tím převodem je to super nápad, ale já mám ještě lepší. Číslo účtu ti pošlu já a ty mi převedeš jenom 4,99. A jsme si kvit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Na tu domácí pohodičku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Taková nenápadná hodinka, ale tuze dobrá a funkční. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Taková nenápadná hodinka, ale tuze dobrá a funkční. Když jsem je teď nosil na ruce skoro celé dva dny na srazu na Červenohorském sedle musím říci, že máš pravdu!PŘEDTÍM JSEM JE NIKDY NENOSIL, byly jen vystavené. :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 (upraveno) Když jsem je teď nosil na ruce skoro celé dva dny na srazu na Červenohorském sedle musím říci, že máš pravdu!PŘEDTÍM JSEM JE NIKDY NENOSIL, byly jen vystavené. :-(Mně to příjde přesně dle hesla, čím nižší a jednodušší, tím lepší. Upraveno 11. ledna 2017 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 A nejlip mi k nim ted sedi nato od Timefactors. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 CWC W10 při bojovém nasazení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 CWC W10 při bojovém nasazení. IMG_8840.JPG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 Děkuji za podporu. Po úspěšném splnění mise "V" bylo potřeba dostat se bezpečně zpět na základnu přes rozlehlé nepřátelské území. Přesun probíhal po vlastní ose na spolehlivých a časem prověřených strojích BMW. Po několikahodinovém pochodu džunglí se konečně naskytla možnost odpočinku a doplnění sil. Bylo to opravdu potřeba, protože následoval přechod pouště, tak náročný, že se některým bojovníkům dokonce rozpadly boty. Následovalo hluboké brodění divokým korytem řeky MODAU, které nás stálo zbytek sil. Vyčerpaní, ale šťastní jsme konečně dorazili do base campu. Mission accomplished. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se