Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 581
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

sect: můžeš si za 430 usd koupit hodinky, které ho mají (SZEN006), prohodit to s ciferníkem z klasických černých a vzniknou ti dvoje pěkný hodinky :) Ale to je přesně to, co mi za to nestojí. Ty full black bych neunosil a hádám, že bych je udal tak za polovinu pořizovací ceny.

Odesláno

No však právě, koupil bych jenom cifr. Základ použil z oranžových - bílá datumovka + černé ručky. A minutový "kroužek" z černých. Myslím, že by to mohlo vypadat celkem dobře.

Odesláno

No však právě, koupil bych jenom cifr. Základ použil z oranžových - bílá datumovka + černé ručky. A minutový "kroužek" z černých. Myslím, že by to mohlo vypadat celkem dobře.

Tome, co tohle? Oranžády jako základ, nový cifr a plongeur ručky.

Dá se to sehnat za rozumnou cenu.

Odesláno

Ciferníků bez loga Seiko se dá sehnat habaděj za běžné ceny, v tom problém není. Štve mě, že ten Španěl z WUS mi nechce prozradit kde sehnal ty originální ciferníky... No, tak asi ještě jednou obepíšu známé firmy :)

Odesláno

no paráda, takže snow cifr se koupit dá. NIC jiného bych stejně na monstrech neměnil, možná ještě tak sklo.

akorát to vypadá, jakoby ty indexy svítily maličko míň než na oranž.

Dal bych bílý cifr, jinou vteřinovku (černou, blue tiped) a safír s AR. Ideální hodinky na hory :-)

Odesláno (upraveno)

Ciferníků bez loga Seiko se dá sehnat habaděj za běžné ceny, v tom problém není. Štve mě, že ten Španěl z WUS mi nechce prozradit kde sehnal ty originální ciferníky... No, tak asi ještě jednou obepíšu známé firmy :)

ty jo, jsem dobrej mimoň, tohodle detailu jsem si nevšiml :suicide_anim:. hm, ten goran má origo.

edit: až se nase.u a hlavně až budu mít volný peníze, tak si stejně koupim SZEN006 a bude po ftákách. jsou stejně nejlepší :smile_anim:

Upraveno uživatelem lub
Odesláno

Chtěl bych si pořídit klasické potápky a docela se mně líbí tyto Seiko Kinetic SKA 427 P2 Nemáte někdo s nimi zkušenost? Sice bych je raději na kovovém tahu, ale ten se snad dá dokoupit. Se Seiky nemám zatím žádnou zkušenost.

post-1985-000630600 1326756835.jpg

Odesláno

Prouky: z tohoto pouzdra vychází pouzdro SRP043, takže jak se nosí můžu říct. Nosí se s radostí, je to pořádný kus železa a tah je to samé. SKA427 jsou ale Kinetic, což je podle mě nejhorší možné řešení co si můžeš jako pohon hodinek vybrat. Dyžtak si tu na fóru najdi něco o téhle technologii.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...