financ Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Odesláno 10. února 2012 To bude origo z Alpinistů, dole to má číslo. Harold na své cifry píše místo číselného označení svůj nick - yobokies
Chumpus Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Odesláno 10. února 2012 (upraveno) Je to originál ze Sports 200. Nemůžu si to teď ověřit, ale pokud se nemýlím, tak sports 200 bylo označení Alpinistů pro ne-japonské trhy. A ani jsem nevěděl, že se sports200 dělalo kromě černého a krémového i se zeleným ciferníkem. Bude to docela raritka. Jó, 4s15, ten si jednou taky pořídím... edit: ha, tak přece jenom http://www.watcharama.com/skc002.htm Upraveno 10. února 2012 uživatelem Chumpus
zrno Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Odesláno 10. února 2012 Tyvo*e chci to sklo s kyklopem pro svoje 015ky :-) dá se někde sehnat? Harold?
efreeti Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Odesláno 11. února 2012 Je to originál ze Sports 200. Nemůžu si to teď ověřit, ale pokud se nemýlím, tak sports 200 bylo označení Alpinistů pro ne-japonské trhy. A ani jsem nevěděl, že se sports200 dělalo kromě černého a krémového i se zeleným ciferníkem. Bude to docela raritka. Jó, 4s15, ten si jednou taky pořídím... edit: ha, tak přece jenom http://www.watcharama.com/skc002.htm Tak to sem nevedel, ze Alpinist se na jinych trzich jmenovaly SPORTS...tedy moje velka omlouva! Kazdopadne tenhle obrazek jasne ukazuje, ze original ma uplne jine koule nez cifr zabudovany do "roury"
Qwuiddo Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Odesláno 11. února 2012 Az Ti odpovi, dej vedet jak jsi dopadl. Celkem by me to zajimalo. Tak jsem jeste komunikoval s Altrem. Ten origo cifernik mi muzou objednat, ale pokud nemam primo tyhle hodinky, tak to muzou objednat pouze na "hodinarske" IČO. Cifernik stoji 1200. IČO sice mám k dispozici, ale bohužel predmet podnikani neni jakakoliv hodinarina. Pokud by se tedy nekdo nasel, kdo by to na sebe mohl objednat, klidne bych mu neco zaplatil. Dekuji!
Chumpus Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Odesláno 11. února 2012 Tyvo*e chci to sklo s kyklopem pro svoje 015ky :-) dá se někde sehnat? Harold? To by podle mě vypadalo hodně, hodně divně... nulapatnáctky jsou na to moc decentní. Tak jsem jeste komunikoval s Altrem. Ten origo cifernik mi muzou objednat, ale pokud nemam primo tyhle hodinky, tak to muzou objednat pouze na "hodinarske" IČO. Cifernik stoji 1200. IČO sice mám k dispozici, ale bohužel predmet podnikani neni jakakoliv hodinarina. Pokud by se tedy nekdo nasel, kdo by to na sebe mohl objednat, klidne bych mu neco zaplatil. Dekuji! 1200 je super cena. Skoč si za nějakým důvěryhodným hodinářem a domluv se s ním. Určitě nebude mít problém se zvednutím nákladů bez "nákladů"
Qwuiddo Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Odesláno 11. února 2012 tak tady na foru, je nekolik hodinaru, treba se nekdo ozve . Teprve potom zajdu za nejakym hodinarem, jestli by to mohl objednat ... btw: dodani 5 mesicu, ale co už :-D
Baker Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Odesláno 22. února 2012 Nekteri jsou proste silenci - rozsireni roztece nozek na 22mm u Sumo. WUS.
zrno Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Odesláno 22. února 2012 Nekteri jsou proste silenci - rozsireni roztece nozek na 22mm u Sumo. WUS. Já se jim ani nedivím , na tak velký hodinky když dáš 20mm řeben tak to vypadá fakt blbě. Za mě Jen ta diskuze se drobatko zvrhla :-D
shag Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Odesláno 22. února 2012 Mne sa zas tych 20mm na sumach paci, bez toho by to nebolo ono. Zvacsil to a supol na to NATO Ale tavia diskusia je fajn
Chumpus Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Odesláno 3. března 2012 To je modifikace.... napadla mě jenom jedna reakce: zdroj
Návštěvník eleven Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Odesláno 3. března 2012 Good job! Teď už jen nakoupit v Jablonci diamanty a doladit to
Rudykopalsson Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Odesláno 3. března 2012 a totok? Seiko gold nugget Zdroj Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Odesláno 3. března 2012 Nevím proč, ale první mě napadl Rytmus :-)
financ Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Odesláno 3. března 2012 Něco na spravení chutě. Keramická luneta, MB ručky a SKX031
Marfi Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 (upraveno) Tak taky něco přidám. Je to tedy spíš co šuplík dal, ale myslím, že to jde. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. března 2012 uživatelem Marfi
Rudykopalsson Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 Tak taky něco přidám. Je to tedy spíš co šuplík dal, ale myslím, že to jde. já taky myslím, že to jde... a taky myslím, že by to zasloužilo i víc fotek:-)
Marfi Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 Díky. Ještě jsem našel jsednu, chlupatou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se