sodekcz Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2019 No vidíš. A ty tady špekuluješ, jestli máš vzít bottlecupy! Ty dostaneš k těm Wellingtonům jako bonus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2019 Přicházím se svěřit s malou rodinnou tragédií bavil jsem se s dcerkou a projevila zájem o nějaké hodinkyhned jsem ožil, ať tedy vyjeví své přáníTatínku, "Daniel Wellington" ustál jsem to, však ještě se nekupujou ;o)No, nevím, kolik je teda dcerce, ale to vypadá na špatnou výchovu, vem si příklad z Wanderera :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2019 no, bude jí čtrnáct(takže za 5 minut dvanáct už bylo, blíží se tři čtvrtě na dvě) musím to brát z lepší stránky, dosud nejevila zájem o hodinky skoro vůbec.Třeba se to nějak vyvrbí, to víš že dávat peníze za DW, když za stejné peníze už by bylyentry level Orientky (např) se moc nechce. Ale na druhou stranu, přiznejme si, že dnes jsou hodinky spíše nositelem emocí, než údaje o přesném času.A když bude chtít DW, tak to skousnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2019 (upraveno) Tak záleží na dětské osobnosti a na výchově. Starší dcera (15) si vybrala DW a já jí akorát mohl vnutit verzi na tahu. Tu mladší jsem úspěšně provedl od Ruhla mrkaček, přes noname vodotěsné quartz (vodotěsnost byla její podmínkou).... No a právě dnes jsme se vydali na správnou cestu - zaujaly ji Seiko neb jsou vodotěsné a svítí. (A současně odsoudila spolužáka, který nosí velké moderní hodinky s malými ciferníčky uprostřed :-) .) Upraveno 22. prosince 2019 uživatelem Mareka01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2019 Tak ta moje chce tah rovnou, každé positivum musím ocenit ;o)Jinak bohužel s dcerou v tomto věku je člověk kolikrát rád, že se s ním baví -ale tak to holt je a musí být, aby se později dítě mohlo osamostatnit, není to žádný kapric, leč vlastnost systému. Nepříjemná vlastnost, ale nezbytná pro pozdější fungování na nové úrovni. Ta tvoje mladší má tedy velký dar (nebo prokletí, jak se to vezme) Však se zas ozvu sem, až to dopadne. Počítám, že nějaký kladný vývoj u DW formou příklonu k vážné hodinařině očekávat nemůžeme ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Dcerka bude mít v Lednu 7 let. Uz delší dobu pro ni mám připravené Prim Berušky. Jsem zvědav, jak se s tím popasuje v dnešní digitální době.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Dcerka (12) od profilovky poněkud vyrostla, hodinky se zmenšily. Primky si pochvaluje, už má zažitý režim natahování a střídá tři řemínky. Chronomagorie v ranné fázi. Střeží je jako oko v hlavě, primky jsou ve 100% NOS stavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Ty jsou fajn a dobře jí sedí, jsou to ty, co tady prodával Jarda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Jsou koupené mimo chronomag. A přiznám se, že jsem chvíli váhal, zda je dát dceři na denní nošení, ale co, od toho hodinky jsou a stará se o ně snad ještě lépe, jak já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Třeba to podporovat od útlého dětství Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Dcerka (12) od profilovky poněkud vyrostla, hodinky se zmenšily.Primky si pochvaluje, už má zažitý režim natahování a střídá tři řemínky.Chronomagorie v ranné fázi.Střeží je jako oko v hlavě, primky jsou ve 100% NOS stavuNo, ovšem ty jsou! Paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 No, deti, skoro 18, ale dela mi radost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Jo červené berušky. To byly moje první. K desátým narozeninám. Měl jsem na výběr mezi modrýma a červenýma a ta modrá byla docela ohavná. Brzy jsem ze školy donesl poznámku ve smyslu že furt čumím na hodinky. Počínající chr.b.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 (upraveno) Dcera ve 12. letech dostala v létě první nové hodinky (dosud nosila zděděné mrkačky Ruhla) - tu fotku jsem náhodou objevil v jejím telefonu, když jsem jí dělal zálohu (hernajs, kde vzala inspiraci? :-) ). Jako značka nic moc, ale vybrala si je sama jako vodotěsné...No a pro mne to bylo ověření, že má smysl jít dále... dneska už chce něco vodotěsného a svítícího - chtěl jsem Alba APBT207 ale nikde nejsou dostupné. Tak teď hledáme nějaké levnější Seiko . Upraveno 26. prosince 2019 uživatelem Mareka01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Uplne mi ta modra neprijde ohavna.:-) Konecne jsem sehnal jak cervene tak modré. A dcerka i synator maji neco na památku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Barva jak barva. Ale ta červená je hezčí, že jo. A modrou měl ve třídě kde kdo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Každopádně díky za ukázku kompletního výběru, co jsem měl k dispozici. Ještě kdyby někdo měl ve sbírce tehdejší kožený řemínek s podložkou s reliéfem hlavy vlčáka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Vidíš to moc tragicky. Viděl jsi je? To je přeci bauhaus. Já vím, že čína a šunt atd. Ale směr nabrala dobrej. A když po něm půjde (a ty budeš inspirovat), tak za tebou jednoho dne přijde, že chce Nomos. Docela by mě zajímalo, co sem napíšeš pak. Přicházím se svěřit s malou rodinnou tragédiíbavil jsem se s dcerkou a projevila zájem o nějaké hodinkyhned jsem ožil, ať tedy vyjeví své přáníTatínku, "Daniel Wellington" ustál jsem to, však ještě se nekupujou ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Však jo. Pokud jde o investice, tak směrem do Japonska, leč spíše do hudebního vzdělání. Aktuálně Yamaha překonala součet Seiko-Orient-Citizen.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se