Randy Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Odesláno 15. března 2017 Bigwolf to řekl za mě tak, jak jsem to myslel . Doufám, že budu mít nějakou cestu do Japonska, abych se mohl mrknout naživo, v Čechách myslím moc obchodů, kde by je měly skladem není.
dr.sphinx Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Odesláno 20. března 2017 Kdyby jen že těch obchodů není moc. MM300 nejsou určeny pro český trh a prý přes to nejede vlak, jeden AD to nedávno zkoušel. Letenka do JP jinak netřeba, stačí lístek na bus do DE
Honza.manta Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Já nevím, co tady furt řešíte. Tak ať si je koupí obojí a střídá je podle nálady ...
Randy Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 No tohle nejsou zrovna hodinky za pár korun, aby si člověk běžně kupoval oboje :-D.
Frostie Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 No tohle nejsou zrovna hodinky za pár korun, aby si člověk běžně kupoval oboje :-D.řešení se jmenuje F91W a odchod z fóra
ragu Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 řešení se jmenuje F91W a odchod z fóra A nebo si půjčit na Zonky jak Magda, od lidí. -Magor se Seikama i Omegama?-Mně se líbí, já mu věřím.
Frostie Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 A nebo si půjčit na Zonky jak Magda, od lidí. -Magor se Seikama i Omegama?-Mně se líbí, já mu věřím.nebo tak...
MíraMíra Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 A nebo si půjčit na Zonky jak Magda, od lidí. -Magor se Seikama i Omegama?-Mně se líbí, já mu věřím.kua to je nápad dobře ty
wizard-ov Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 to bych mu hodil i 5000,- když je to na dobrou věc ;o)
Randy Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Odesláno 27. března 2017 A to není špatnej investiční záměr, nechcete tu někdo založit specíální chronomag fond, aby se všichni mohli skládat :-D?
SF1 Odesláno 7. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 Zdravím, no konečně bych ukončil toto téma... Jak jste psali nejlepší je vyzkoušet a pak se uvidí... no a tak jsem objezdil pár obchodů (Seika jsem nevyzkoušel, nebylo kde) něco vyzkoušel a nakonec jsem se rozhodl, jak to tady je docela běžný, pro úplně jiný... Breitling Colt 44... takže až budou mít ve Zlíně skladem modrý na tahu tak si pro ně jedu...:-) Díky za Vaše předchozí reakce...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.