MíraMíra Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Pěkný fotky a hodinky taky. Já bych je sice moc neunosil, ale jsou fakt zajímavý a originální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Ja k nim mam takovy nejednoznacny vztah. Jednoznacne jsou skvele udelane a hodne zajimave, ale furt nevim jestli se mi libi. Asi jo A at jen nekecam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Jsou to úplně klasický oblekovky. Bez vterinovky a jiných komplikací. Nosím je jen k obleku a to k výjimečným příležitostem. Splňují naprosto vše co si od oblekovek slibuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 No mi prave tim nezvyklym provedenim jako uplne klasicke oblekovky neprijdou...ne ze by k obleku byt nemohly. Pres tu absolutni jednoduchost tam vidim jiste prvky vystrednosti, takze za me treba k odvaznejsim kosilim? Jsou nezvykle a hodne zajimave. Jo, kdyz nad tim tak premyslim, libi se mi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapep Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 Mi se líbí hodně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Dneska ?olejovky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 1736 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standastanda Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Ode mě to bude sedět :-), ale, zkus si s tou fotkou pohrát a vylepšit ji, ty hodinky si to zaslouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyler Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Moje srdcovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilfour Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 taktéž 556ky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Tak Herzlich willkommen! A ve vlastním zájmu auf Wiedersehen, racionálně uvažující člověk nic jinýho než 556 stejně nepotřebuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyler Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Tak tak... Navíc se mnou byly na promoci, svatbě i u porodu syna, takže to jsou pro mě rozhodně definitivní hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilfour Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Tak Herzlich willkommen! A ve vlastním zájmu auf Wiedersehen, racionálně uvažující člověk nic jinýho než 556 stejně nepotřebuje Ony hodinky obecně a racionální uvažování nejdou ale vždy ruku v ruce, že. Každopádně si neumím představit situaci, kterou by 556ky nezvládly, perfektní univerzály Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 To nepochybně, nemluvě o tom, že stejně jako třeba moony se dají hodit prakticky na cokoli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 Ony hodinky obecně a racionální uvažování nejdou ale vždy ruku v ruce, že. Každopádně si neumím představit situaci, kterou by 556ky nezvládly, perfektní univerzály S tímhle hodnocením ještě počkej :-), to jsem si říkal u 144 st sa, u th Monako, rlx expy II,..... A nikdy to nedodrzel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasX Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 Musim se přidat do řady spokojených..po roce nošení absolute Zufriedenheit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilfour Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 S tímhle hodnocením ještě počkej :-), to jsem si říkal u 144 st sa, u th Monako, rlx expy II,..... A nikdy to nedodrzel.Já jsem ani nemyslel to, že bych s nimi měl vydržet na věky věků, spíše že se nemusím bát je nahodit jak k obleku tak při sportu. Člověk bude vždycky pokoukávat po něčem novém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 Na rolexy nemám love, takže vždycky, když mám na ruce 556, si potvrdím, že za ty prachy nebo i dvoj-trojnasobek nic lepšího a takto univerzálního není (Damasko a Hamilton považuju řekněme za substituty). Jestli si nějaké hodinky, z těch co sem měl, dokážu představit jako jediné, tak jen 556. K tomu 10 různých řemenů a chrono-puzení se mi podařilo dost utlumit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtano Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Sinn 1800 Damaszener - limitka 100 ksJe to povedeny kousek a rad jsem si je vyzkousel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se