Denda Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Odesláno 27. února 2018 Pěkné jsou ty Sinnáče.Pětsetpádesátšestky vypadají dobře ,holt v jednoduchosti je síla.Čitelnost taky výborná.
lipic Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Odesláno 27. února 2018 No, já myslím, že Sinn má u nás jen Kubson.Taky se k němu chystám pro něco od Sinnu.
nickolas Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Odesláno 2. března 2018 Z vedeckych duvodu jsem dojebal jedny Brajtle a jedny Sinny...a stalo to za to! Objednavam IsoFrane
nickolas Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 Ale ale ale, copak to je? Zkouska nebo prirustek?
Arthur N. Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 dr.sphinx: pěkné, také na ně furt čumím!
dr.sphinx Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 Nickolas: bé je správně. A mají trochu tlustší tah než v minulosti, čili super rozložení hmotnosti (proto by se měly třást ty Expy )
nividic Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 No tak to je zase budu muset hodit zpátky na tah, abychom to porovnali 1:1. Že já jsem je z toho tahu v nedělu sundával...
nickolas Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 Ja prehazoval tah v patek na srazu...hrubym odhadem (podle fotky) ve 21:45...to je tak po sesti pivech. Nic pro zbabelce Musime zajit zase na pivo, at je taky konecne prubnu.
dr.sphinx Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 Já jsem ready Večer je hodím na https://www.chronoshop.cz/kozene-remeny-sinn/sinn-kozeny-remen-rindslederarmband-mit-vintage-optikabych je ráno dal zpátky tah kvůli tomu provnávání 1:1. Heštég cvok.
Tyler Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 Venku hnusně, aspoň pohled na zápěstí potěší...
Dokusan Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 Sem byl původně rozhodl pro 104,ale teď to spíš vypadá na 556 na tahu nebo 856. Nechám tomu čas, tentokrát si to pořádně rozmyslím, ať je hned zase neprodavam
MíraMíra Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 V 5. 3. 2018 v 23:23, dr.sphinx napsal: Bek tu bejziks. Expy třeste se.DSC04139.JPGSe nám tady ty 556ky nějak rozmáhají a to je dobře!Tak gratulace a až tě jednou přestanou bavit, tak dej určitě vědět.
dr.sphinx Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 (upraveno) Člověče nevím nevím, aby ses dočkal. Překvapivě i žena na první dobrou povídá: "ale tyhle si necháš, né?" Mě 556ky nikdy tolik nelákaly a přišel jsem k nim dost nečekaným řízením osudu - a páč jsem nic moc nečekal, tak mě o to víc dostaly. Teutonské zátiší se slibovaným řemenem - a nevím, jestli sním, či bdím, ale ten odraz indexů a nápisů takhle v hloubi ciferníku je jako u The Citizen - jen bych to tady vůbec nečekal! Zlatý rotor by mě taky normálně tolik nerajcoval - ale k černobílým hodinkám to nějak pasuje: Že prej nudný hodinky. Vole! Upraveno 6. března 2018 uživatelem dr.sphinx
nickolas Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 Ti dam vole! Reknes mi to pekne do oci
dr.sphinx Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 (upraveno) Vůbec netuším, o čem náš vážený kolega nickolas mluví, jistě došlo k mýlce Upraveno 6. března 2018 uživatelem dr.sphinx
nickolas Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 To se jednalo o zcela jiného žáka...
nividic Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 Ja to rikam uz leta, ze to sou hodinky co klamou telem. Este par let na chronomagu a prijde na to aji Andy
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se