nickolas Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 Minuly tyden na sudu...ale snad to neva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 Sinn v Chomout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2018 Ahoj, měl je někdo na ruce? Asi je vezmu, jen se mi nechce do Práglu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2018 Jseš si jistej těma ručičkama? Jinak jsou fajn. A pozor na rotor - má vyražené nějaké logo, byla asi to nějaká komemoratovní edice nebo tak něco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2018 Ručky jsou z mého pohledu OK, značení na rotoru jsem si nevšiml. Je to nějaká Rally veteránů či co. Naštěstí je to na rotoru, co mě netrápí, ač z pohledu následného prodeje to problém být muze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2018 (upraveno) Tak jsem si na ně šel ještě jednou kliknout, a koukám, že se jim už změnil status Podle mě jsou ty hodinky v rámci svýho žánru super počin. Upraveno 15. dubna 2018 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2018 (upraveno) https://video.genfk.com/1589646577748027Nějaký video z té akce . Asi mi to značení na rotoru vadit nebude Upraveno 15. dubna 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2018 No tak jestli jseš na tyhle věci tak je to naopak bonus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 mel jsem je v ruce a jsou hodne zajimavy, strasne se mi libily indexy a plovouci efekt. na oblekovky jsou dost sportovni nebo na sportovni hodinky dost konzervativni, vyber si Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 Jseš si jistej těma ručičkama? Jinak jsou fajn. A pozor na rotor - má vyražené nějaké logo, byla asi to nějaká komemoratovní edice nebo tak něco. Ještě to nemám v ruce, ale to nebude vyražené, ale nalepené (nějaká samolepka)Hodinky mám zaplacený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 Preview 1736: To balení je brutální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 Gratulace, hezký hodinky i balení. Škoda jen, že tyhle krabice jsou hrozně efektní na první dojem, pak už většinou jen zabírají místo. Válí se mi takhle ve skříni kufřík od Moowatchů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 Koukám, že dorazily jaké jsou první dojmy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 Hned na úvod mě překvapila velikost a váha balení.Prezentační box krása . Měl jsem strach, že 36 mm bude málo,ale není.Zpracování bez výhrad. Plasticita indexů je neuvěřitelná. Sunburst cifr je decentní a blbě se fotí .Ke košili budou dokonalé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 jsou fakt parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 Na ruce jeste ne, ale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 1736 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 Na tom Riosu mě baví...a to jakože dost! Jaké jsou dojmy ze 144 Martine? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 Dnes pro změnu 104 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se